marra Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Maluch został tylko jeden :D czarny chłopczyk :) i mamusia oczywiście również do adopcji :) Czekamy na kogoś kto ich pokocha :) Quote
marra Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Wskakuj na górę Klarcia, :( wrzuciłam ją do wątku spisu domów tymczasowch... Quote
__Lara Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 marra napisał(a):Maluch został tylko jeden :D czarny chłopczyk :) i mamusia oczywiście również do adopcji :) Czekamy na kogoś kto ich pokocha :) O, to fajnie, cieszę się :) Quote
marra Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 ooo nie Klara, nikogo tu u Ciebie nie ma :( Quote
marra Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='elinka']elinka jest ;)[/QUOTE] dziękujemy ;) Quote
elinka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='marra']dziękujemy ;)[/QUOTE] Ależ nie ma za co, ja tu tylko dla Klary i jej brzdąców, a właściwie to już jednego brzdąca. :fadein: Kilka dni temu na WP pewien Pan pytał mnie o szczeniaka, posłałam mu ten link. Jak na razie zero odzewu, ale może jeszcze odpisze??? Quote
marra Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Trzymamy kciuki, i dziękujemy :) Quote
halbina Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Z tego, co wiem, to być może została tylko mamuśka... Quote
marra Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 W takim razie czekamy na informację od Formicy :) Quote
__Lara Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='halbina']Z tego, co wiem, to być może została tylko mamuśka...[/QUOTE] świetnie :) jeszcze mamusia fru do domku... Quote
marra Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Jeszcze raz :) Formica napisz jakieś wiadomości :( Quote
halbina Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Więc tak, szczeniak jutro jedzie do domku... zostaje Klara, jej utrzymanie i hotelikowanie niestety kosztuje, bardzo prosimy o nawet drobne kwoty, nasz dług w hoteliku rośnie... Quote
marra Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Jak tam ? maluch pojechał do nowego domku ? Mam nadzieje że wszystko OK :) djacie znać to zmienie tytuł i pierwszy post :) Quote
__Lara Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Chyba trzeba zaproszenia porozsyłać... Quote
marra Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Witaj Klara, zmykaj na górę może ktoś Cię dojrzy :) Byłam w niedzielę w hoteliku u Asi i stwierdzam że Klara to poprostu cud, miód i orzeszki:loveu: słodziak mały taki że aż żal że nie ma domku :) Suka zdecydowanie nakolankowa, przytulas nieziemski, cały czas potrafi siedzieć na kolanach i domagać się pieszczot, nawet nie wiem kiedy przeszła do mnie po fotelach i znalazła się na moich kolanach:evil_lol: kochane stworzenie naprawdę. Quote
Recommended Posts