Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman]Klara to ok. 6-letnia jamnikowata suczka, która [FONT=Verdana]Po [FONT=Times New Roman][SIZE=4]śmierci opiekunki ostała się w spadku rodzinie, która jednak nie miała możliwości się pieskiem odpowiedzialnie zająć[/FONT][/FONT]. Nie było by w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie fakt, że Klara trafiła pod opiekę Fundacji Szara Przystań ([/FONT][FONT=Times New Roman]www.szara-przystan.pl[/FONT][FONT=Times New Roman] , szaraprzystan@op.pl) z przybytkiem który pojawił się na świecie dzień po przybyciu. Teraz psinka jest „szczęśliwą” mamą dwóch suczek i jednego pieska. Klara to bardzo spokojna, posłuszna i dobrze ułożona suczka. Po okresie karmienia cała czwórka będzie szukać odpowiedzialnych i kochających domów jednak teraz pilnie potrzebujemy dla całej rodziny domu tymczasowego. [/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Dlatego zwracamy się do Was drodzy dogomaniacy o pomoc wierząc, że ktoś przygarnie ich do siebie i podaruje trochę miłości aż do odchowania maluchów i znalezienia im kochających domków. Klara i jej rodzinka tak jak napisałam wcześniej są pod opieką Fundacji Szara Przystań w Zabrzu. [/FONT]

[FONT=Times New Roman]Dokładna informacja o pomocy przesłana przez Halbinę :[/FONT]
Więc sunia jest w hoteliku, niestety 20 złotych za dobę, za maluchy na razie nie płacimy, są przy mamie, można je już ogłaszać.
Potrzebny jest dom tymczasowy dla suni i szczeniaków albo dla samej suni, bo szczeniaki mogę wziąć do siebie (mam dwa psy i stado kotów, mój Platon nie toleruje obcych dorosłych psów, jest agresywny), Oczywiście pomoc finansowa rónież bardzo potrzebna, bo poza Klarą mamy jeszcze szczeniaka w tym hoteliku, a w innym ON-ka Borysa, niestety chorującego więc doszły koszty leczenia, ogólnie fundacja ma już 2000 zł. debetu, stąd apel o dt... Pod opieką fundacji jest około 30 kotów, niektóre leczone lub potrzebujące np operacji.
Bardzo dużą pomocą dla nas są ogłoszenia! Apelujemy o rozgłaszanie i reklamowanie, gdzie się da: facebook, nk, portale, prywatnie, na dogomanii...
Przydałby się również banerek

http://www.szara-przystan.pl/

psy do adopcji na utrzymaniu fundacji: http://www.szara-przystan.pl/index.php?id=psy

koty do adopcji (nie wszystkie na stronce) na naszym utrzymaniu: http://www.szara-przystan.pl/index.php?id=koty

Dane Fundacji i Kontakt
Fundacja Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań"
KRS : 0000288303
NIP: 648-264-54-76

IV od. PKO BP SA w Zabrzu 27 1020 2401 0000 0202 0240 5868

Adres korespondencyjny:
Zabrze , 41-800
Ul. E. Czogały 9

Telefon kontaktowy: 502311695
GG: 6540278
E-mail:szaraprzystan@op.pl

Psie dzieciaczki znalazły wspaniałe domy, jednak nikt nie interesuje się mamusią :( kto pokocha nakolankowca ?

[FONT=Times New Roman]Pomóżmy temu małemu smutkowi !!! :)[/FONT]

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Marro za założenie wątku!
Odpowiadając na pytania.
Klara potrzebuje bezpłatnego DT lub pomocy w sfinansowaniu jej utrzymania. Na razie jest w hoteliku, ale zaczynamy tonąć w długach.
Maluchy mają już siedem tygodni i zaczynamy się rozglądać za domkami dla nich.
Mam aktualne zdjęcia, ale muszę je zgrać z aparatu, a to mogę zrobić tylko po zakupie nowego czytnika do karty :/

Posted

Podnoszę z rana !
Ile wspaniałych fotek, śliczna ta mamuśka i maluchy też, szczególnie jeden przypadł mi do gustu:loveu: idę pozapraszać ludzi !

Posted

Ta sunia jest -przynajmniej na zdjęciach- bardzo jamnikowata! Dajcie ją na jamniki i jamnikowate w potrzebie!

I błagam, w tytule zmieńcie wyraz na poprawny "pomóżcie" :roll:

Posted

[quote name='malagos']Ta sunia jest -przynajmniej na zdjęciach- bardzo jamnikowata! Dajcie ją na jamniki i jamnikowate w potrzebie!

I błagam, w tytule zmieńcie wyraz na poprawny "pomóżcie" :roll:

Bardzo przepraszam za taki kretyński błąd;)

Posted

paulinken napisał(a):
Mamuśka jest na wątku jamnikowatych? Mogę porobić ogłoszenia, jeśli trzeba...

Wysłałam link do jamniczej skarpety, bo nie można dublować tematu, czy można ?
a ogłoszenia bardzo mile widziane, dziękujemy:)