Ra_dunia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Dziewczyny, napiszcie do moda, żeby przeniósł wątek na psy w potrzebie. Tu mało osób zagląda :( Quote
_Goldenek2 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Hm... tylko ja nie wiem jak się pisze do moda :(. Możesz mi pomóc? A Tobie Elu dziękujemy :). Quote
Ra_dunia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 założycielka wątku - czyli Jola, powinna napisać PM do moda (ja bym sugerowała Maupa4 ;) ) z prośbą o przeniesienie wątku :) Można pisać też do Saint :) Quote
_Goldenek2 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Dziękuję. Jutro z samego rana zadzwonię do Joli :) Quote
Jola i Czterołapy Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Beta&Czata napisał(a): Jolu, czy to ten pies, o którym mi pisałaś jakiś czas temu, że będziecie szukać mu domu ? Gdyby markowa Casta była nieco normalniejszą suką - mogłabym myśleć nad awaryjnym DT, jeśli do końca miesiąca nic się nie znajdzie. Ale zostawienie trzech dużych psów (w tym jednej oszołomki) w domu, gdy idziemy do pracy, niestety - odpada. No i poza tym jest kot. Na dodatek nigdy jeszcze nie pomagałam w ten sposób i jestem zupełnie nieznana "w branży". Cholera... Gdyby w grę wchodził jakiś hotel, czy płatny DT - oczywiście możecie na mnie liczyć. Pozdrawiam Elżbieta Elu, nie wiem, czy to o Atosie, pisałam do Ciebie. Jest tyle goldków w potrzebie, że już gubię się :( Jeżeli masz ochotę na "trening DT" zapraszam do mnie. To głównie kwestia logistyki... :) Nie wiem, czy właścicielka będzie rozpatrywać możliwość hotelu dla Atosa... nawet przy pomocy finansowej. Proponowałyśmy jej to wyjście, ale nie odpowiedziała na propozycję. Za Twoją ofertę jesteśmy bardzo wdzięczne :) Przyda się pomoc finansowa. Jak nie dla Atosa, to dla innego złotego nieszczęścia! Quote
Jola i Czterołapy Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Ra_dunia napisał(a):założycielka wątku - czyli Jola, powinna napisać PM do moda (ja bym sugerowała Maupa4 ;) ) z prośbą o przeniesienie wątku :) Można pisać też do Saint :) Już napisałam :) Dziękuję za podpowiedź :) Quote
_Goldenek2 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Jola+Rani+Sari napisał(a):Już napisałam :) Dziękuję za podpowiedź :) W górę Atos.... po domek... Quote
Jola i Czterołapy Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 I ja podniosę Atosa, który szuka domu bez małych dzieciaczków :) Quote
Jola i Czterołapy Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Zaraz poproszę o baner dla Atosa :) Quote
_Goldenek2 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Jolu, teraz podobno nie można mieć więcej niż dwa banery :( Quote
Jola i Czterołapy Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Ale to chyba chodzi o zajmowaną przez nie powierzchnię a nie o ilość??? Przy okazji pokażę w wątku naszego ATOSA śliczną panienkę :) http://www.dogomania.pl/threads/191051-Zdrowa-młodziutka-bezproblemowa-śliczna-NAJSI-szuka-ciepłego-domu! Quote
Jola i Czterołapy Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Dziekuję serdecznie, blacky764 :) Niestety nadal nie ma chętnych do zaopiekowania się tym pięknym psiakiem :( Quote
Jola i Czterołapy Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Oczywiście DT, DS... wszystko! Quote
_Goldenek2 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Jak najbardziej Asiu.... Niestety , w tej chwili Szansa nie ma wolnego DT Quote
Jola i Czterołapy Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Szukamy nadal DS, DT lub kogoś, kto w pierwszych trzech tygodniach września pomoże: wyprowadzi Atosa na spacer, da mu jeść i pić, pogłaszcze go czasem... Może ktoś mieszka blisko niego? Atos jest warszawiakiem, mieszka w rejonie Czerniakowskiej i Gagarina ;) Quote
Jola i Czterołapy Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Bazarek dla Kory na zapłacenie hoteliku: http://www.dogomania.pl/threads/191010-Bluzy-bluzki-TOPY-różne-rozmiary-KORA-PROSI-O-WSPARCIE-do-26.08/page3 Quote
Ellig Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Jola+Rani+Sari napisał(a):Szukamy nadal DS, DT lub kogoś, kto w pierwszych trzech tygodniach września pomoże: wyprowadzi Atosa na spacer, da mu jeść i pić, pogłaszcze go czasem... Może ktoś mieszka blisko niego? Atos jest warszawiakiem, mieszka w rejonie Czerniakowskiej i Gagarina ;) Czy Atos znalazl dom?Czy nadal szukac dla niego domu? Quote
Jola i Czterołapy Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Atos nadal szuka domu! Wysłałam dzisiaj jego właścicielce kontakty do dwóch chętnych do opieki nad nim we wrześniu. Czekam na wiadomości o wynikach negocjacji... Quote
Lulka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 kurcze piękny, zdrowy, normalny golden i nie ma po niego kolejki???? :roll: Quote
Jola i Czterołapy Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Może znasz kogoś, kto pokocha LUSIĘ??? http://www.dogomania.pl/threads/191421-Młoda-goldenka-LUSIA-szuka-domu?p=15243143#post15243143 Quote
Ellig Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Jola+Rani+Sari napisał(a):Atos nadal szuka domu! Wysłałam dzisiaj jego właścicielce kontakty do dwóch chętnych do opieki nad nim we wrześniu. Czekam na wiadomości o wynikach negocjacji... Jolu , ja pytam czy Atos ma byc adoptowany i czy nadal trzeba szukac dla niego domu. Quote
Jola i Czterołapy Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Tak. Trzeba szukać domu dla Atosa. Quote
Recommended Posts