Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wywiał, nie wywiał. Żal Vikuni ale ja nie mam jak pomóc. Cały czas trzymam kciuki.
Mogę jedynie zrobić wydarzenie na fb ale musiałabym mieć historię Viki w pigułce bo na fb niewielu bierze się za czytanie wątków z dogo.

• Replies 887
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mnie też nie wywiało ... , nie stać mnie na wysokie wpłaty :shake:, niestety ......musi być wiecej ludzi ,,to się coś uzbiera .. Wiki - trzymaj się :calus:......Ile jej potrzeba funduszy ..:roll:

Posted

[quote name='Helga&Ares']Widzę, że mój powyższy post skutecznie wywiał wszystkich z wątku... A z Vikunią coraz gorzej, ciągle stoi przy misce z wodą--->sterydy(3-4l dziennie), i zaczyna szybciej oddychać, skóra zaczerwieniona. Ciągle zieje. Biegunki na szczęście opanowałyśmy(karma RC sensible). Jutro badamy krew..:([/QUOTE]
Bardzo smutne wieści:(

Posted

[quote name='Helga&Ares']Widzę, że mój powyższy post skutecznie wywiał wszystkich z wątku... A z Vikunią coraz gorzej, ciągle stoi przy misce z wodą--->sterydy(3-4l dziennie), i zaczyna szybciej oddychać, skóra zaczerwieniona. Ciągle zieje. Biegunki na szczęście opanowałyśmy(karma RC sensible). Jutro badamy krew..:([/QUOTE]
Mam ok. 10 deklaracji na rozne psy i do tego dochodza mi bazarki i podhalany........w tym miesiacu juz nic wykrzesac nie moge ..............
Marinkaa robi wydarzenia na f.b., tak samo Anita Happy.....ostatnio rozmawialam z nia przez f.b. o 4 nad ranem............

Posted

[quote name='stonka1125']Zapraszam na fb
[URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=107731619303137[/URL][/QUOTE]

Juz bylam, chyba sie bardzo spieszylas, bo zgubilas jedna litere :):)
Udostepnilam i zaprosilam znajomych.

Posted

[quote name='aanka']mnie też nie wywiało ... , nie stać mnie na wysokie wpłaty :shake:, niestety ......musi być wiecej ludzi ,,to się coś uzbiera .. Wiki - trzymaj się :calus:......Ile jej potrzeba funduszy ..:roll:

Musi być więcej ludzi, masz rację.. Dlatego proszę Was o rozsyłanie wątku gdzie się da:-(
Ile funduszy potrzeba niestety nie potrafię powiedzieć, bo nie wiem jakie badania DR Hildebrand będzie chciał jej przeprowadzić
(na pewno wizyta + pełne badanie krwi: morf+biochemia+jonogram+krzepliwość?+coś jeszcze?), tyle na pewno, co do innych badań niestety nie wiem

[quote name='Edi100']Bardzo smutne wieści:(
Taka jest prawda, niestety... :-(

[quote name='dominikabankert']spróbuje jutro sciagnac tu osobe co na facebooku ogłasza pieski a ludzie tam finansowo to chojni sa.......

Super, wielkie dzięki!!!!!

[quote name='Szarotka']Mam ok. 10 deklaracji na rozne psy i do tego dochodza mi bazarki i podhalany........w tym miesiacu juz nic wykrzesac nie moge ..............
Marinkaa robi wydarzenia na f.b., tak samo Anita Happy.....ostatnio rozmawialam z nia przez f.b. o 4 nad ranem............

Rozumiem. Jeśli jednam możesz, to proszę, roześlij wątek:-(

[quote name='Szarotka']Ile potrzebujecie kasy ???????????/

Nie potrafię powiedzieć..

[quote name='stonka1125']Zapraszam na fb
http://www.facebook.com/event.php?eid=107731619303137

Wielkie dzięki Stonko!!:multi:

[quote name='Szarotka']Juz bylam, chyba sie bardzo spieszylas, bo zgubilas jedna litere :):)
Udostepnilam i zaprosilam znajomych.

[quote name='stonka1125']no spieszyłam sie i teraz widzę niedociągniecia, nawet linku do dogo nie wstawiłam:oops:
A miałam iść wcześniej spać, to mam . Jak się człowiek spieszy to się diabeł cieszy...

[quote name='Isadora7']a ja i tak zostałam udziałowcem :)

[quote name='Szarotka']Grunt, ze wydarzenie na f.b. jest.

Bardzo, bardzo Wam dziękuję!!!:multi::loveu:

[quote name='tucha1985']Chociaż troszkę mogłam pomoc... Mam nadzieje, ze sie przyda...

Dzięuję Ci ogromnie!!!!!!
:multi::loveu:

[quote name='Akrum']byłam na fb, powysyłałam trochę zaproszeń...tylko tyle mogę
Vikuniu, trzymaj się.

Dziękuję Akrum!!:multi::loveu:

A teraz trochę newsów...
Noc była koszmarem. Vika dusiła się, a ja nie mogłam spać. Co chwilę chciała siku, wypiła wczoraj 5 litrów wody. Ledwo nadążyłam z nią wychodzić(w domu nie zrobi). Mocz przezroczysty. Byłam z nią przed chwilą w klinice na badaniu krwi, niestety była taka kolejka, ze zdecydowałam umówić się na późniejszą godzinę-14.00
Niedługo wybywamy. Trzymajcie kciuki:( Obie chodzimy dzisiaj do tyłu

Posted

[quote name='Ajula']Biedna psina
Wspolczuje
Trzymam kciuki

Trzymaj trzymaj Ajula, przydadzą nam się...

[quote name='megi_winters']kiedyś Vikunię wsparłam więc i teraz nie odwrócę się! prześlę co mogę do weekendu! Trzymaj się dziewczyna!!!!!!!!

Vikunia bardzo Ci dziękuje!!

[quote name='Szarotka']Vika bardzo potrzebuje wsparcia, kaze 5 zl. sie liczy !!!!!!!!!Kwestia zycia i smierci!!!!!!!!!!!

Dzięki Szarotko..
Oby się tylko udało...