Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 887
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie. weszłam na chwilę, by powiedzieć Wam, że dzięki Kamili nie będziemy czekać na wynik testu tydzień-dwa, a jeden dzień. Dzisiaj się załamałam, bo Viktorcia ma 7 nowych krwiaków w gruczołach, hipoglikemię........ Ciągle coś złego ją dotyka. Mamy już tego dość:(:( Z niecierpliwością czekan na wynik badania, od tego zależy, co dalej z Dziewczynką......
Bardzo Wam dziękuję, że jesteście. To dla nas bardzo ważne, szczególnie w tym stanie Viki....

Posted

Helga&Ares napisał(a):
Witajcie. weszłam na chwilę, by powiedzieć Wam, że dzięki Kamili nie będziemy czekać na wynik testu tydzień-dwa, a jeden dzień. Dzisiaj się załamałam, bo Viktorcia ma 7 nowych krwiaków w gruczołach, hipoglikemię........ Ciągle coś złego ją dotyka. Mamy już tego dość:(:( Z niecierpliwością czekan na wynik badania, od tego zależy, co dalej z Dziewczynką......
Bardzo Wam dziękuję, że jesteście. To dla nas bardzo ważne, szczególnie w tym stanie Viki....

Ze wstrzymanym oddechem tu wchodzę. Ciągle mam nadzieję, że napiszesz że zagrożenie mineło i stan się stabilizuje. Vikuni życzę by zdrowiała, a Tobie cierpliwości i siły .

Posted

Nie ma na co czekać-trzeba ją skonsultować u dr. Hildebrandta. Nie ma kasy. Pojawiły się wybroczyny..............................Proszę o wsparcie na konsultację, bo jest coraz gorzej.................. :(:(:(:(:(:(:(

Posted

Helga&Ares napisał(a):
Nie ma na co czekać-trzeba ją skonsultować u dr. Hildebrandta. Nie ma kasy. Pojawiły się wybroczyny..............................Proszę o wsparcie na konsultację, bo jest coraz gorzej.................. :(:(:(:(:(:(:(

Mam dla Vikuni tylko 20zł z bazarku:( Zaraz przelewam, ale to malusieńko:(

Posted

Dominiko, u Waszego weta uszkodzony jest chyba telefon, bo nikt teraz nie podnosi słuchawki. Ale myslę, że to nic sie nie stanie, bo w linku stronę wcześniej wrzuciłam wyniki.
Gdyby konsultacja była w Wawce wcisnęłabym was do dr Jagielskiego (onkolog), ale na Wrocek namiarów nie mam niestety. Zachodzę w głowę o co z tym wszystkim chodzi, i czemu Vika musi tak cierpieć :(

Posted

a może to leptospiroza posocznicowa
"cechuje się między innymi wysoką gorączką, silnym osłabieniem, wymiotami, wybroczynami na błonie śluzowej warg oraz skórze, dusznościami, krwawieniem dziąseł, uszkodzeniem serca"

Posted

Mnie też bardzo przykro :( Nie widziałam Vikuni na oczy, a na płacz mi się zbiera jak o niej pomyślę :( Trzeba uderzyć do dobrego hematologa, bo czas goni, a diagnozy jak nie było tak nie ma. Lekarz u którego leczyłam moją sunię na chłoniaka nie chce diagnozować na odległość, bo to wzięcie odpowiedzialności za psa, którego nie widział na oczy. Jak pokazałam mu tydzień temu wyniki to powątpiewał w tego Addisona. Trzeba zapisać się do Hildebranda, bo z Poznania do Wrocławia najbliżej. Znam ok. 10 osób, które leczyły u niego psy. Nie narzekała nawet jedna, zarówno w przypadku trafności diagnozy jak i podejściu do psa.