mala_czarna Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Krew odebrana. Jutro pędzę oddać do badania. I żeby już się wyjaśniło wszystko, bo Vikunia słabiutka dzisiaj :( Quote
Helga&Ares Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Witajcie. weszłam na chwilę, by powiedzieć Wam, że dzięki Kamili nie będziemy czekać na wynik testu tydzień-dwa, a jeden dzień. Dzisiaj się załamałam, bo Viktorcia ma 7 nowych krwiaków w gruczołach, hipoglikemię........ Ciągle coś złego ją dotyka. Mamy już tego dość:(:( Z niecierpliwością czekan na wynik badania, od tego zależy, co dalej z Dziewczynką...... Bardzo Wam dziękuję, że jesteście. To dla nas bardzo ważne, szczególnie w tym stanie Viki.... Quote
Edi100 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Helga&Ares napisał(a):Witajcie. weszłam na chwilę, by powiedzieć Wam, że dzięki Kamili nie będziemy czekać na wynik testu tydzień-dwa, a jeden dzień. Dzisiaj się załamałam, bo Viktorcia ma 7 nowych krwiaków w gruczołach, hipoglikemię........ Ciągle coś złego ją dotyka. Mamy już tego dość:(:( Z niecierpliwością czekan na wynik badania, od tego zależy, co dalej z Dziewczynką...... Bardzo Wam dziękuję, że jesteście. To dla nas bardzo ważne, szczególnie w tym stanie Viki.... Ze wstrzymanym oddechem tu wchodzę. Ciągle mam nadzieję, że napiszesz że zagrożenie mineło i stan się stabilizuje. Vikuni życzę by zdrowiała, a Tobie cierpliwości i siły . Quote
IVV Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 trzymam za was kciuki!!! oby to dalo sie leczyc... Quote
Akrum Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 to czekamy z niecierpliwością na wyniki badań... Quote
mala_czarna Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Próbki już w Labwecie. Wyniki powinny być za jakieś 2 godziny. Prześlą mi je do pracy. Quote
mala_czarna Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Przyszły wyniki. Są w normie. Nie wiem co powiedzieć. Quote
mala_czarna Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 lilk_a napisał(a):ale jak to ? tak całkowicie w normie ? Wyniki wyglądają tak: pobranie 0 --------> wynik 63,4 pobranie 1 --------> wynik 27,59 Norma jest od 27,6 do 165,5 Quote
Helga&Ares Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Nie ma na co czekać-trzeba ją skonsultować u dr. Hildebrandta. Nie ma kasy. Pojawiły się wybroczyny..............................Proszę o wsparcie na konsultację, bo jest coraz gorzej.................. :(:(:(:(:(:(:( Quote
mala_czarna Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/4b90c8c519f36d81.html Quote
mala_czarna Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Grzebałam w necie a propo chorób autoimmunologicznych. Zakręcic sie w tym wszystkim mozna :( http://www.novascotia.pl/index.php?mod=choroby_autoimmunologiczne Quote
mala_czarna Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Akrum napisał(a):dziwna sprawa... Ten test miał potwierdzić lub wykluczyć Addisona; wyniki raczej wykluczyły chorobę, ale za 10 minut faksuję je do Poznania do weta. Quote
Edi100 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Helga&Ares napisał(a):Nie ma na co czekać-trzeba ją skonsultować u dr. Hildebrandta. Nie ma kasy. Pojawiły się wybroczyny..............................Proszę o wsparcie na konsultację, bo jest coraz gorzej.................. :(:(:(:(:(:(:( Mam dla Vikuni tylko 20zł z bazarku:( Zaraz przelewam, ale to malusieńko:( Quote
mala_czarna Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Dominiko, u Waszego weta uszkodzony jest chyba telefon, bo nikt teraz nie podnosi słuchawki. Ale myslę, że to nic sie nie stanie, bo w linku stronę wcześniej wrzuciłam wyniki. Gdyby konsultacja była w Wawce wcisnęłabym was do dr Jagielskiego (onkolog), ale na Wrocek namiarów nie mam niestety. Zachodzę w głowę o co z tym wszystkim chodzi, i czemu Vika musi tak cierpieć :( Quote
lilk_a Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 a może to leptospiroza posocznicowa "cechuje się między innymi wysoką gorączką, silnym osłabieniem, wymiotami, wybroczynami na błonie śluzowej warg oraz skórze, dusznościami, krwawieniem dziąseł, uszkodzeniem serca" Quote
gonia66 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Jessssssooooooo:(:(..osłabłam...weszłąm i myślałam, ze przeczytam "pomyślne" wiadomości....nie wiem co napisać..:( Quote
mala_czarna Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Mnie też bardzo przykro :( Nie widziałam Vikuni na oczy, a na płacz mi się zbiera jak o niej pomyślę :( Trzeba uderzyć do dobrego hematologa, bo czas goni, a diagnozy jak nie było tak nie ma. Lekarz u którego leczyłam moją sunię na chłoniaka nie chce diagnozować na odległość, bo to wzięcie odpowiedzialności za psa, którego nie widział na oczy. Jak pokazałam mu tydzień temu wyniki to powątpiewał w tego Addisona. Trzeba zapisać się do Hildebranda, bo z Poznania do Wrocławia najbliżej. Znam ok. 10 osób, które leczyły u niego psy. Nie narzekała nawet jedna, zarówno w przypadku trafności diagnozy jak i podejściu do psa. Quote
Ajula Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Helga zapisz Vikunię do lekarza, trzeba znaleźć jakoś pieniądze :( Quote
majku33krakow Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 ile kasy potrzeba konkretnie piszcie!!! Quote
aanka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Moze da się uzbierać - jednorazowe wpłaty zawsze łatwiej uzbierać :roll:......... Vikuniu , dobranoc aniołku ............... Quote
majku33krakow Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 a moze pozyczyc od kogos? czy zbieracie na konto emira dla viki? Quote
Recommended Posts