Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Helga&Ares napisał(a):
Na ten moment tylko puszek Hill's Prescription Diet Canine i/d, bo na razie nie wiem na co Vikusia choruje...

Czyli dalej nie wiadomo co jej jest ...........

• Replies 887
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
Czyli dalej nie wiadomo co jej jest ...........

Będzie wiadomo jak Vikunia dostanie lek i zbadany zostanie poziom kortyzolu.
W zasadzie to modlić sie trzeba, żeby ten lek bezpiecznie dotarł do Poznania, bo jak go zabrałam dzisiaj do pracy to miałam wrażenie, że cholera bombę zegarową ze sobą wiozę.
No i ciekawe jak Vikuni nocka minęła? Czy troszkę lepiej jest?

Posted

o matko, nadrobiłam całe zaległości z kilku dni...
co ty kruszynko przeżywasz i twoja opiekunka razem z tobą...
ja bym w takiej chwili chyba spanikowała i nie wiedziałabym co szybko robić... a ty Helga&Ares zachowałaś zimną krew, podałaś glukoze itp.. i Vikunia dzięki Tobie nadal jest wśród nas :)

trzymam kciuki za wyniki testu i oby w końcu było wiadomo, co jest Vikuni.

Posted

majku33krakow napisał(a):
helga&ares ty viki nie oddasz za chiny ludowe, zobaczysz,zwiazujesz sie znia emocjonalnie ,tylko sama niewiesz.

Dokładnie to samo jej mówiłam ! Co tam u słoneczka słychać ??

Posted

Helga&Ares napisał(a):
Vika czuje się lepiej, ale nie ma ochoty jeść...:(

KUrcze....to niedobrze...musi jesc, zeby miec siły..ale jak zmusić..??:( Wiem cos o tym, bo mam sama okropnego niejadka w domku i jestem bezsilna:(

Posted

bela51 napisał(a):
A moze to z powodu jakiegos leku, ktory jej podajesz, stracila apetyt.? Nie miej takich czarnych mysli, musi w koncu nastapic poprawa.

Jest zupełnie odwrotnie bello-dostaje encorton, który pobudza apetyt, do tego w dosć wysokiej dawce. Wcześniej po encortonie nie wychodziła z kuchni, dzisiaj na jedzenie patrzy spod byka... Jutro robimy test ACTH

Posted

Helga&Ares napisał(a):
Goniu, tylko że ona je normalnie bardzo dużo... Dzisiaj kręci noskiem na wszystko, nawet na szynkę :( Obawiam się, że to początek złego... :(

O nieeeeeeeeeeee..nie, nie nie!!!Bedzie dobrze....ja wierzę...

Posted

Ufff, zjadła puszkę Hill'sa, sukces.
Jutro rano odbieramy Synacthen. Kamila, ostatecznie wysyłasz ACTH pociągiem o 6.45? Proszę, zadzwoń do mnie/napisz, jak tylko oddasz przesyłkę konduktorowi, żebym mogła poinstruować Agę co i jak.

Posted

O jessssssssoooo...uuufffffff...jak widze Twoj wpis, to az się boje otwierac watek..ale tu wreszcie dobra wiadomośc...:) Jak zjadła, to juz dobry znak:)
Juz się jutra nie mogę doczekać..Helgo- czy wyniki testu beda znane od razu..??

Posted

gonia66 napisał(a):
O jessssssssoooo...uuufffffff...jak widze Twoj wpis, to az się boje otwierac watek..ale tu wreszcie dobra wiadomośc...:) Jak zjadła, to juz dobry znak:)
Juz się jutra nie mogę doczekać..Helgo- czy wyniki testu beda znane od razu..??

Nie, odwirowaną próbkę krwi(dwie próbki) musimy wysłać do laboratorium do Warszawy i czekać na wynik. :(

Posted

Helga&Ares napisał(a):
Nie, odwirowaną próbkę krwi(dwie próbki) musimy wysłać do laboratorium do Warszawy i czekać na wynik. :(
O mateńko...:( długo to wszystko trwa..??:(