Szarotka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Helga&Ares napisał(a):Na ten moment tylko puszek Hill's Prescription Diet Canine i/d, bo na razie nie wiem na co Vikusia choruje... Czyli dalej nie wiadomo co jej jest ........... Quote
mala_czarna Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Szarotka napisał(a):Czyli dalej nie wiadomo co jej jest ........... Będzie wiadomo jak Vikunia dostanie lek i zbadany zostanie poziom kortyzolu. W zasadzie to modlić sie trzeba, żeby ten lek bezpiecznie dotarł do Poznania, bo jak go zabrałam dzisiaj do pracy to miałam wrażenie, że cholera bombę zegarową ze sobą wiozę. No i ciekawe jak Vikuni nocka minęła? Czy troszkę lepiej jest? Quote
Akrum Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 o matko, nadrobiłam całe zaległości z kilku dni... co ty kruszynko przeżywasz i twoja opiekunka razem z tobą... ja bym w takiej chwili chyba spanikowała i nie wiedziałabym co szybko robić... a ty Helga&Ares zachowałaś zimną krew, podałaś glukoze itp.. i Vikunia dzięki Tobie nadal jest wśród nas :) trzymam kciuki za wyniki testu i oby w końcu było wiadomo, co jest Vikuni. Quote
Martinee Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 majku33krakow napisał(a):helga&ares ty viki nie oddasz za chiny ludowe, zobaczysz,zwiazujesz sie znia emocjonalnie ,tylko sama niewiesz. Dokładnie to samo jej mówiłam ! Co tam u słoneczka słychać ?? Quote
gonia66 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Szarotka napisał(a):Jak tam mala ??Tez czekam na jakieś wiadomości...bardzo czekam... Quote
Helga&Ares Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Vika czuje się lepiej, ale nie ma ochoty jeść...:( Quote
agada Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Przykro tak czytać o tej biedulce.... Dobrze, ze trafiła na Ciebie.... Czekam na wieści i mam nadzieję, ze test będzie tym dobrym początkiem. Quote
gonia66 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Helga&Ares napisał(a):Vika czuje się lepiej, ale nie ma ochoty jeść...:( KUrcze....to niedobrze...musi jesc, zeby miec siły..ale jak zmusić..??:( Wiem cos o tym, bo mam sama okropnego niejadka w domku i jestem bezsilna:( Quote
Helga&Ares Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Goniu, tylko że ona je normalnie bardzo dużo... Dzisiaj kręci noskiem na wszystko, nawet na szynkę :( Obawiam się, że to początek złego... :( Quote
agada Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Bądź dobrej myśli, wiem, że trudno... Może to jednak przejściowe? Quote
bela51 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 A moze to z powodu jakiegos leku, ktory jej podajesz, stracila apetyt.? Nie miej takich czarnych mysli, musi w koncu nastapic poprawa. Quote
Helga&Ares Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 bela51 napisał(a):A moze to z powodu jakiegos leku, ktory jej podajesz, stracila apetyt.? Nie miej takich czarnych mysli, musi w koncu nastapic poprawa. Jest zupełnie odwrotnie bello-dostaje encorton, który pobudza apetyt, do tego w dosć wysokiej dawce. Wcześniej po encortonie nie wychodziła z kuchni, dzisiaj na jedzenie patrzy spod byka... Jutro robimy test ACTH Quote
gonia66 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Helga&Ares napisał(a):Goniu, tylko że ona je normalnie bardzo dużo... Dzisiaj kręci noskiem na wszystko, nawet na szynkę :( Obawiam się, że to początek złego... :( O nieeeeeeeeeeee..nie, nie nie!!!Bedzie dobrze....ja wierzę... Quote
aanka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Vikuniu , nie poddawaj się malutka :shake:.............. Quote
Helga&Ares Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Ufff, zjadła puszkę Hill'sa, sukces. Jutro rano odbieramy Synacthen. Kamila, ostatecznie wysyłasz ACTH pociągiem o 6.45? Proszę, zadzwoń do mnie/napisz, jak tylko oddasz przesyłkę konduktorowi, żebym mogła poinstruować Agę co i jak. Quote
gonia66 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 O jessssssssoooo...uuufffffff...jak widze Twoj wpis, to az się boje otwierac watek..ale tu wreszcie dobra wiadomośc...:) Jak zjadła, to juz dobry znak:) Juz się jutra nie mogę doczekać..Helgo- czy wyniki testu beda znane od razu..?? Quote
Helga&Ares Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 gonia66 napisał(a):O jessssssssoooo...uuufffffff...jak widze Twoj wpis, to az się boje otwierac watek..ale tu wreszcie dobra wiadomośc...:) Jak zjadła, to juz dobry znak:) Juz się jutra nie mogę doczekać..Helgo- czy wyniki testu beda znane od razu..?? Nie, odwirowaną próbkę krwi(dwie próbki) musimy wysłać do laboratorium do Warszawy i czekać na wynik. :( Quote
gonia66 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Helga&Ares napisał(a):Nie, odwirowaną próbkę krwi(dwie próbki) musimy wysłać do laboratorium do Warszawy i czekać na wynik. :(O mateńko...:( długo to wszystko trwa..??:( Quote
aanka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Wikuniu , dobranoc - myślimy o Tobie psinko .......... Quote
Edi100 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Mam nadzieję, że dzisiejsza noc będzie spokojniejsza, lepsza. Wracaj do zdrówka Maleńka! Quote
Helga&Ares Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Dziękujemy Wam, że o nas myślicie. Zaraz idziemy na spacer. Jutro czeka nas pełan wrażeń dzień. Quote
Edi100 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Helga&Ares napisał(a):Dziękujemy Wam, że o nas myślicie. Zaraz idziemy na spacer. Jutro czeka nas pełan wrażeń dzień. Oby był pomyślny! Quote
gonia66 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Edi100 napisał(a):Oby był pomyślny! Oby!!!!!!:) Quote
Recommended Posts