ewka122 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Witam! Na początku przepraszam, że piszę w tym temacie, ale uważam, że tutaj zostanę najszybciej zauważona przez właścicieli Huskich. ;) Nazywam się Ewelina i jestem właścicielką Siberiana Huskiego, jest to sunia, ma 5 lat, ale ona zakończyła już wyjazdy na wystawy. Mam nadzieję, że chociaż kilka osób z towarzystwa Huskich mnie pamięta, gdyż na wystawy jeżdżę od lutego 2007 roku. Jestem Młodą Prezenterką i występowałam już z kilkoma rasami na Młodym Prezenterze oraz wystawiałam kilka ras na zwykłym ringu, dzięki czemu mam porównanie, że jedną z kilku ras, którą uważam, że potrafię wystawiać i znam się na niej najlepiej to właśnie Siberian Husky, jednak z przyczyn niezależnych ode mnie nie mogę mieć drugiego Huskiego, dlatego byłabym bardzo wdzięczna, jeśli ktoś pożyczyłby mi swojego Siberiana na ten właśnie konkurs. ;) Na razie poszukuję pieska na te wystawy: - Radom, - Białystok, - Warszawa. Jeśl ktoś byłby tak miły i pożyczyłby mi Swojego psiaka byłabym bardzo wdzięczna. Moje zdjęcia i informacje można zobaczyć na moim blogu lub mogę napisać na PW. Pozdrawiam:loveu: Quote
Journey Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Czesc Ewelina :) Zawsze mozesz zabrac na wystawe ktoregos z moich psow;) Quote
Recommended Posts