Atkaaaa Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Jutro wszystko sie wyjaśni i jak będzie dobrze, to wieczorkiem naskrobie co nieco :) Quote
Atkaaaa Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Nasze ostatnie wspolne zdjęcie: (jutro wrzucę spacerkowe i opis) Quote
Daga&Maks Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 to czekam z niecierpliwością na szczegóły :) Quote
Atkaaaa Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 No dobra, to piszę xD Jeden dzień po festynie odebrałam telefon... wszystko super, wreszcie ktoś normalny zadzwonił... no ale niestety w trakcie rozmowy dowiedziałam się, " my jesteśmy z Warszawy" no to od razu pomyślałam sobie, ze będzie kolejne bum! Jednak rozmowa trwała, nowi właściciele byli gotowi przyjechać już w zeszłym tygodniu... zadzwoniłam do schroniska... "Tufi dzis miał kastrację, do wydania będzie po 14.09" no i znowu myślałam, że będzie klapa. Po rozmowie z nowymi ludźmi Tufiego okazało się, że to nie przeszkadza, że poczekają. Zarezerwowałam Tufiego. Umówiliśmy się na czwartek no i wczoraj Tufiś pojechał do swojego nowego boskiego domku, gdzie i obycie z borderami nawet jest :D. Quote
Atkaaaa Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 i ostatni Tofisiowy uśmiech :) i to by było na tyle :) Dziękuję dziewczyny za ogłoszenia przede wszystkim! Quote
Daga&Maks Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 rewelacyjnie trafił jak będzie mógł trenować frisbee :) Quote
Talucha Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Znam tego psiaka :D Cudnie, że znalazł dom. Na pierwszej stronie widzę, że na zdjęciu z nim załapała się Łatka. Chyba trzeba jej założyć temat, psinka siedzi już tam trochę, a jest cudownym psem. Quote
Recommended Posts