UBOCZE Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Paulina, już jestem! Piszę z pracy... Gdy wrócę do do domu, przeczytam... Quote
AlfaLS Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='UBOCZE']Paulina, już jestem! Piszę z pracy... Gdy wrócę do do domu, przeczytam...[/QUOTE] Przeczytałeś??????? Co o tym myślisz????????? Sytuacja podobna do naszej Mikuni, prawda? Tylko jak jej skutecznie pomóc?????? Quote
Awit Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 No słuchajcie, myślę, że gdyby sunia trafiła do domku miałaby szansę na normalne funkcjonowanie. Moja ciocia dostała mały na wsi domek, z półdziką suką, która od urodzenia żyła na wsi, jako dzikawy pies. Na zimę nie mogła jej tam samej zostawić na śmierć. W ciągu paru dni ją ciachnęła, bo była w ciąży, tam na wsi za 170zł i po kilku dniach do w-wy przywiozła. Bo mieszka w w-wie a domek ma być na okres letni. Suka jest 4 dni w w-wie, chodzi na smyczy pięknie i szybko wraca do domku po spacerach. Oczywiście jest zalękniona, powarkuje na psy na ulicy, w domku mało pewna siebie. Ale ona nie znała miasta, takiej ilości ludzi, hałasu, samochodów, przeżywa szok do tej pory, kilka lat żyła w ciszy i spokoju, a z dnia na dzień robi postępy, aż niewiarygodne jak zmienia się w oczach. Gdyby znalazł się ktoś....Gloria by też mogła być szczęśliwa Quote
P78 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 UBOCZE - rzuc mi numerem na PW... ;) Odetkalam skrzynie :D Quote
UBOCZE Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Paulina78']UBOCZE - rzuc mi numerem na PW... ;) Odetkalam skrzynie :D[/QUOTE] Już przesyłam...;) Quote
UBOCZE Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Czytam któryś raz i chyba tępy jestem. Paulina, proszę Cię, przekaż mi na PW, co nie może ukazać się na forum... Quote
P78 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Nie jestes tepy :) tylko zamet niepotrzebny i sytuacja trudna... Ale juz pozno :( Jakos pogadamy, choc jutro w tych godzinach jestem troche zajeta... W kontakcie w kazdym razie... ;) Quote
eve-w Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Paulina78']Czy naprawdę nikt nie może zaadoptować tej sunii :(?[/QUOTE] Paulina, naprawdę nikt nie może jej zaadoptować. Na wątku są osoby, które są na maxa zapsione (Ty również) więc po co takie głupie pytania. Ile pieniędzy kosztowało "socjalizowanie" suni w TYM hotelu? Czy socjalizacja w ogóle trwała, czy pieniądze byly brane za to, że sunia siedziała cały czas w kącie i się trzęsła? Kto za to płaci? Fundacja? I co to za ukrywanie prawdy? Wątek jest ogólnodostępny, zaangażowałaś w niego wiele osób i tak samo szybko je stracisz? teraz nagle będzie cisza i ustalenia na PW. Badź poważna dziewczyno! Quote
P78 Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Widzę, że nie rozumiesz o co chodzi, bo sprawa nie jest taka łatwa - a z osobami na PW piszę - nie martw się :P Quote
eve-w Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 To zamknij proszę wątek, skoro sprawa jest załatwiana na PW i skoro przez 15 stron wątku nie potrafisz odpowiedzieć na podstawowe pytania. Quote
figa33 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 ale przecież eve-w nie musisz czytać tego wątku...jest tyle innych na dogo jak ktoś chce rozmawiać na pw to jego sprawa i już Quote
P78 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Ech figa33 :) No wiadomo, że masz rację :) Na szczęście mam ludzi na PW do tego tematu i pewnie coś z tego wyjdzie :) Musiałam sprawę jakoś nagłośnić, żeby ktoś coś napisał, i żeby konkretne osoby wciągnąć w sprawę - ale, nie uważam, że muszę się z tego tłumaczyć :) Quote
eve-w Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='figa33']ale przecież eve-w nie musisz czytać tego wątku...jest tyle innych na dogo jak ktoś chce rozmawiać na pw to jego sprawa i już[/QUOTE] To po co jest wątek pytam Panie z towarzystwa wzajemnej adoracji? Skoro wszystko jest na PW? Proszę o zamknięcie go. Quote
P78 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Słuchaj, co cię to w ogóle interesuje? Wątek został założony i koniec, kto chce napisać i zajrzeć to pisze, ty nie musisz, czy ja truję na twoich wątkach...? Wszyscy co tu piszą są z towarzystwa wzajemnej adoracji! To się dowiedzieliśmy! :) Idź,... napisz do moda, żeby zamknął :P Quote
P78 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Do towarzystwa wzajemnej adoracji :) - dziś Tymianka odwiedza Glorię, napisze mi jaki jest Jej stan na chwilę obecną i czy zaczęła jeść... Quote
figa33 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 wow ! ależ fajne jest nasze towarzystwo wzajemnej adoracji !! mówię ci ! eve-w ,zazdrościsz ?:cool3: wiesz , bo trzeba mieć specjalną kartę wstępu...:cool1: Quote
P78 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Ech, olej Figa :) Gloria tak samo, w tej samej pozycji i w tym samym kącie, ale jest światełku w tunelu - nie zapeszam :D Quote
Awit Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Ja też czytam, póki nie zamknięty, drogie panie z towarzystwa:-) Quote
moni12 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 I ja zaglądam ,ale o nic nie pytam bo to widzę tajne.A mnie akurat nie interesuje czy piszecie do siebie na wątku czy na pw. Interesuje mnie sunia osobiście czy dacie radę jej pomóc. Quote
AlfaLS Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Jak jest jakieś światełko w tunelu to trzymam kciuki !!!!!!!! Quote
P78 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 A mi jest miło, że jesteście :) I to nawet więcej towarzystwa wylazło :)! Mamy światełko w tunelu... :) Damy znać :) Tajnie nie jest z naszej winy :) Quote
AlfaLS Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='Paulina78']A mi jest miło, że jesteście :) I to nawet więcej towarzystwa wylazło :)! Mamy światełko w tunelu... :) Damy znać :) Tajnie nie jest z naszej winy :)[/QUOTE] Rozumiemy, wiemy że na razie tak trzeba - czekamy na wieści, sunia najważniejsza :lol: Quote
P78 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Dzięki :) ja też czekam na dobre wieści :) Quote
UBOCZE Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Ja też jestem i czekam z nadzieją... Bardzo liczę na to światełko... Quote
Recommended Posts