malagos Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Paulina78 napisał(a):Nes, nie uda nam się Jej wyjąć - przykro mi :( Nawet nie wiesz jak :( Dlaczego, nie chcą wydać do domu tymczasowego? Quote
beataczl Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 pisalam na PW - bez odpowiedzi niestety.... Quote
AlfaLS Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 beataczl napisał(a):pisalam na PW - bez odpowiedzi niestety.... Poczekaj, na pewno Ci paulina odpowie........... mnie odpowiedziała ;) Quote
Plicha Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Zaznaczam wątek... Chciałabym pomóc suni :( Quote
beataczl Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 AlfaLS napisał(a):Poczekaj, na pewno Ci paulina odpowie........... mnie odpowiedziała ;) tak, mi juz tez odpisala, ze ....pozniej mi odpisze :roll: Quote
IVV Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 to juz pomoc nie potrzebna? wszystko przepadlo...???? Quote
beataczl Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 IVV napisał(a):to juz pomoc nie potrzebna? wszystko przepadlo...???? AlfaLS moze napisz osoba zainteresowanym , co wiesz - na PW plisssssssss bo palce obgryzujemy, paznokci juz nie ma ....:-( Quote
moni12 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Dziewczyny bardzo proszę napiszcie o co chodzi z tą sunią. Naprawdę ją uśpiono . Nie wierze i nie chce w to wierzyć. Quote
Olga7 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Nie wiem jakie są losy suni ,czy żyje jeszcze ? Jesli tak to moze Ewanka by ją wziela na domowy DT ? Quote
AlfaLS Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 beataczl napisał(a):AlfaLS moze napisz osoba zainteresowanym , co wiesz - na PW plisssssssss bo palce obgryzujemy, paznokci juz nie ma ....:-( Usiadłam teraz do kompa dosłownie na 3 minuty. nie mogę napisać wszystkim co z sunią:shake:. Według tego co ja dostałam na PW to żyje.......... Przekopuiję to PW do beataczl a ona ewent. niech napisze coś innym, może być?????????? Przepraszam ale teraz naprawdę nie dam rady więcej wysłać a paulina prosiła żeby na wątku nie pisać............. Wysyłam PW do beataczl........... Quote
Ewanka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 olga7 napisał(a):Nie wiem jakie są losy suni ,czy żyje jeszcze ? Jesli tak to moze Ewanka by ją wziela na domowy DT ? O, matko, jaka bidulka .... :shake: ........... co się dzieje teraz z sunią ???? czy mogę jakoś pomóc? Quote
Tymianka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Dziewczyny, Gloria (jeszcze) żyje, ale jej sytuacja jest bardzo zła. Z pewnych względów nie mozemy jej wałkować publicznie, bo to mogłoby zaszkodzic suni. Jesli ktoś chce i może pomóc, to bardzo proszę o kontakt MAILOWY sekredkraj@gmail.com, wyjasnię wszystko dokładnie. Pomoc BARDZO potrzebna! Quote
IVV Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 poprosze o wiecej info na pw ,bardzo mnie niepokoi ta tajemniczosc....nie wiem jak mozna pomoc Quote
P78 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Słuchajcie, mnie nie ma non stop na Dogo, bo właśnie dojechały mi kolejne szczeniaki :( - już mam zoo w domu i nie wyrabiam :) Wszystkim już odpisałam i dzięki Tymianka :), że podałaś swój kontakt też... :) Wiem, że dużo z Was pyta co i jak - ale liczy się realna pomoc, tylko nie wiem czy jest to wykonalne... :( ? Mamy kogoś nie zapsionego totalnie z Wawy... ? - taka osoba nam potrzebna... Quote
malagos Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Paulina78 napisał(a):Słuchajcie, mnie nie ma non stop na Dogo, bo właśnie dojechały mi kolejne szczeniaki :( - już mam zoo w domu i nie wyrabiam :) Wszystkim już odpisałam i dzięki Tymianka :), że podałaś swój kontakt też... :) Wiem, że dużo z Was pyta co i jak - ale liczy się realna pomoc, tylko nie wiem czy jest to wykonalne... :( ? Mamy kogoś nie zapsionego totalnie z Wawy... ? - taka osoba nam potrzebna... Ale co, takiego dogomaniaka szukamy bez psa? Quote
Ewanka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 malagos napisał(a):Ale co, takiego dogomaniaka szukamy bez psa? ... prawda, że to jakiś absurd ;) :D .............. no ale mamy może jakis niezapsionych znajomych, rodzinę etc. Quote
IVV Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 jesli inne informacje byly tu tajemnica ze wzgledow bezpieczenstwa,to czy jawne snucie planow nie powinno raczej tez odbywac sie na pw ? Quote
P78 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 IVV napisał(a):jesli inne informacje byly tu tajemnica ze wzgledow bezpieczenstwa,to czy jawne snucie planow nie powinno raczej tez odbywac sie na pw ? Powinno, oczywiscie... Poza tym jak pograzylam watek w tajemnicy wiecej ludzi sie odezwalo :) Gloria potrzebuje realnej pomocy .... Quote
P78 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Drogie moje ciotki :) Znacie sprawe , wiecie jak mozna jedynie pomoc! I to musi byc pomoc totalnie perfekcyjna... Jezeli komus chodzi tylko o zapytanie co z suka to bez sensu :( SUKA jeszcze ZYJE jak napisala Tymianka - ma racje... Quote
Plicha Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Sytuacja jest ciężka :( szkoda tej suni :( nie mam pomysłu i możliwości żeby coś zrobić :( Quote
P78 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Czy naprawdę nikt nie może zaadoptować tej sunii :(? Quote
beataczl Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 trzeba zwolac Cioteczki warszawskie albo Wujkow... edit Paulina masz pelna skrzynke skontaktuj sie z anita_happy na PW Quote
Recommended Posts