Sankja Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Jaki jest miesięczny koszt utrzymania Glorii? Quote
P78 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Nie wiem, ona jest pod fundacją... nie wiem poważnie jaki jest koszt - czy fundacje płacą mniej...? Ja historię Glorii znam w sumie z tego, że jest w tym hoteliku "mój" Bono... Tak Ją w ogóle zauważyłam i poznałam, bo mimo wszystko rzuca się w oczy :( Quote
Awit Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Czyli niewykonalne:-( Boże ależ ona musi być nieszczęśliwa, zagubiona, ma poczucie bezpieczeństwa tylko wciśnięta w kąt, a i tak pewnie to żadne pocz bezpieczeństwa, raczej pozycja która pozwala jej wegetować Quote
P78 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Awit napisał(a):Czyli niewykonalne:-( Boże ależ ona musi być nieszczęśliwa, zagubiona, ma poczucie bezpieczeństwa tylko wciśnięta w kąt, a i tak pewnie to żadne pocz bezpieczeństwa, raczej pozycja która pozwala jej wegetować DOKŁADNIE!!! :( To trudno sobie wyobrazić - chcesz pomóc psu, a on nie daje sobie pomóc :( Ja wiem, że tu wszyscy chcą dobrze dla Niej, ale jakbyście Ja na zywo widziały, ten stres, to myślę, że każdej byłoby trudno sprawiać Jej dodatkowy lęk wyciągając na siłę z kojca... :( :( :( Quote
P78 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Jutro zapytam Pani Małgosi czy możemy podjechać... Choć u mnie już gorzej z czasem i jeszcze po Sonię trzeba jechać... Quote
malagos Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Ciekawa jestm, ćzy ten behawiorysta pokazał sie choć raz? Czy coś poradził, jakieś zalecenia? Quote
P78 Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Nie byliśmy jeszcze tam u sunii. Sytacja ta sama... Quote
P78 Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Sankja napisał(a):u megii1 ? tej która jest na CZARNYCH KWIATKACH????? Hotelik jest SUPER!!! Cudowna opieka, zainteresowanie i info w kazdej sytuacji!!! Juz teraz jako nowicjusz hotelikowy mam porownanie :) TERAZ daje GLOS :D na megii1! super kochana!!! DZIEKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
megii1 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Paulina78 napisał(a):Hotelik jest SUPER!!! Cudowna opieka, zainteresowanie i info w kazdej sytuacji!!! Juz teraz jako nowicjusz hotelikowy mam porownanie :) TERAZ daje GLOS :D na megii1! super kochana!!! DZIEKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Dzięki, dużo łatwiej i lepiej się ocenia jak się kogoś pozna i zobaczy jego działania na własne oczy... Quote
P78 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Bida siedzi,a pogoda coraz bardziej depresyjna i niesprzyjajaca niczemu :( Dzis rozesle ja mailem ponowanie, moze ludzie powracali z wakacji... Quote
Awit Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Sunieczko, Ty choć siedzisz bezpieczna, a u mnie na osiedlu lata maleńki psiak, po tym deszczu, na ulicy:-( Quote
P78 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='Awit']Sunieczko, Ty choć siedzisz bezpieczna, a u mnie na osiedlu lata maleńki psiak, po tym deszczu, na ulicy:-([/QUOTE] I nie da sie zlapac??? Opowiadaj Awit! A tamten biedak z zakretu...? Widzial go ktos? Quote
Awit Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Tamten z zakrętu...kuzyn jeździ do w-wy, prosiłam by się rozglądał, jak coś, miał dać znać, ale milczy, pewnie już go tam nie ma. Tego smutnego wyrazu twarzy psiej nie zapomnę:-( A ten czarny widziany przedwczoraj przez moją córkę, uciekł jak się odezwała do niego... Wczoraj w dzień mąż go widział i dokładnie identyczne zachowanie. Wieczorem chodziliśmy szukaliśmy go w tym deszczu, po podwórkach, jakieś kąty, śmietniki, ale nie widzieliśmy:-( Serce mnie boli, że ta mała bida w taki deszcz się błąka, że w ogóle się błąka... Mam nadzieję, że jak będzie zmęczony, to da sobie pomóc, że ktoś się taki znajdzie.... Quote
P78 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Znalazł się...??? :( Nasz Gloria ponoć troszkę się rozruszała, bo trafiły do Niej maluszki, do boksu ...:) Quote
Awit Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Psiaka już nie widział nikt.... Oooo, dzieciaczki jej pomogły, to nawet fajny pomysł:-) Poczuje się potrzebna małym szkrabom, o ile ją nie zdenerwują:-) Quote
malagos Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Te maluszki w boksie z Glorią to dobry pomysł. Nasza dziczka Wiga bardzo sie ożywiła, jak miała Gabi u boku. Bez niej znów smutna i wylękniona....:shake: Quote
P78 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Nic nowego nie wiem, może Renata była wczoraj, to się dowiem i napiszę... :) Quote
Awit Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 A czemu gorzej? Miała szczeniaki, nie pomogło jej towarzystwo? Quote
P78 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Ona po prostu nie moze byc w takim halasie, to jest koszmarne dla niej :placz:!!! Znowu sie wycofala :( :shake::shake::shake: Quote
P78 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 I co, lipa z domkiem dla Glorii? Quote
Recommended Posts