Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem, ona jest pod fundacją... nie wiem poważnie jaki jest koszt - czy fundacje płacą mniej...? Ja historię Glorii znam w sumie z tego, że jest w tym hoteliku "mój" Bono... Tak Ją w ogóle zauważyłam i poznałam, bo mimo wszystko rzuca się w oczy :(

Posted

Czyli niewykonalne:-(
Boże ależ ona musi być nieszczęśliwa, zagubiona, ma poczucie bezpieczeństwa tylko wciśnięta w kąt,
a i tak pewnie to żadne pocz bezpieczeństwa, raczej pozycja która pozwala jej wegetować

Posted

Awit napisał(a):
Czyli niewykonalne:-(
Boże ależ ona musi być nieszczęśliwa, zagubiona, ma poczucie bezpieczeństwa tylko wciśnięta w kąt,
a i tak pewnie to żadne pocz bezpieczeństwa, raczej pozycja która pozwala jej wegetować

DOKŁADNIE!!! :( To trudno sobie wyobrazić - chcesz pomóc psu, a on nie daje sobie pomóc :( Ja wiem, że tu wszyscy chcą dobrze dla Niej, ale jakbyście Ja na zywo widziały, ten stres, to myślę, że każdej byłoby trudno sprawiać Jej dodatkowy lęk wyciągając na siłę z kojca... :( :( :(

Posted

Sankja napisał(a):
u megii1 ? tej która jest na CZARNYCH KWIATKACH?????

Hotelik jest SUPER!!! Cudowna opieka, zainteresowanie i info w kazdej sytuacji!!!
Juz teraz jako nowicjusz hotelikowy mam porownanie :) TERAZ daje GLOS :D na megii1! super kochana!!! DZIEKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Paulina78 napisał(a):
Hotelik jest SUPER!!! Cudowna opieka, zainteresowanie i info w kazdej sytuacji!!!
Juz teraz jako nowicjusz hotelikowy mam porownanie :) TERAZ daje GLOS :D na megii1! super kochana!!! DZIEKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:

Dzięki, dużo łatwiej i lepiej się ocenia jak się kogoś pozna i zobaczy jego działania na własne oczy...

Posted

Bida siedzi,a pogoda coraz bardziej depresyjna i niesprzyjajaca niczemu :( Dzis rozesle ja mailem ponowanie, moze ludzie powracali z wakacji...

Posted

[quote name='Awit']Sunieczko, Ty choć siedzisz bezpieczna, a u mnie na osiedlu lata maleńki psiak,
po tym deszczu, na ulicy:-([/QUOTE]
I nie da sie zlapac??? Opowiadaj Awit! A tamten biedak z zakretu...? Widzial go ktos?

Posted

Tamten z zakrętu...kuzyn jeździ do w-wy, prosiłam by się rozglądał, jak coś, miał dać znać, ale milczy, pewnie już go tam nie ma.
Tego smutnego wyrazu twarzy psiej nie zapomnę:-(

A ten czarny widziany przedwczoraj przez moją córkę, uciekł jak się odezwała do niego...
Wczoraj w dzień mąż go widział i dokładnie identyczne zachowanie.
Wieczorem chodziliśmy szukaliśmy go w tym deszczu, po podwórkach, jakieś kąty, śmietniki, ale nie widzieliśmy:-(
Serce mnie boli, że ta mała bida w taki deszcz się błąka, że w ogóle się błąka...
Mam nadzieję, że jak będzie zmęczony, to da sobie pomóc, że ktoś się taki znajdzie....

Posted

Psiaka już nie widział nikt....
Oooo, dzieciaczki jej pomogły, to nawet fajny pomysł:-)
Poczuje się potrzebna małym szkrabom, o ile ją nie zdenerwują:-)

Posted

Te maluszki w boksie z Glorią to dobry pomysł. Nasza dziczka Wiga bardzo sie ożywiła, jak miała Gabi u boku. Bez niej znów smutna i wylękniona....:shake: