Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Tahoma]Hej, a kto będzie w Białymstoku ? My, oczywiście będziemy, z tego co wiem będzie też Arabella.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Dajcie znać.[/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

Psy:
Klasa szczeniąt - ASTOR z Fabryki Psów
Klasa młodzieży - BOLEK z Przemożnej Chętki
Klasa pośrednia - ALL Z Przemożnej Chętki
Suki:
Klasa szczeniąt - ARABELLA Z Fabryki Psów FCI; FASCINATIO NUGACITATIS Flupsie FCI
Klasa młodzieży - RONYA Białe Bursztynki FCI; PRIMADONNA Bohemia Vampirelli
Klasa pośrednia - DIGNIFIED DESIRE OF TAI POSEIDONAS

Posted

Wystawa Sobota godz. 10.50 ring 4
sędzia Piotr Król - ponoć przesympatyczny facet
Będziemy my, Arabella, Ann1 i Wiesia Pilosus z przepięknym Allem

biorę aparat, więc mam nadzieję, że trochę zdjęć uda się zrobić

Posted

Havany napisał(a):

sędzia Piotr Król - ponoć przesympatyczny facet

biorę aparat, więc mam nadzieję, że trochę zdjęć uda się zrobić

tak ten sedzią jest spoko !!!!
sedziował Pedra w Ustce bardzo mu sie pedrito podobał :)

trzymam kciuki i czekam na foteczki :)

Posted

Arabella została Najlepszym Szczeniakiem, Luna i Bolek oboje dostali Zwycięstwo Młodzieży, a w porównaniu Bolek dostał nominacje na Najlepszego Juniora. Zwycięstwo Rasy zgarnął ALL Z Przemożnej Chętki. Zdjęcia później ;D

Posted

Monia85 napisał(a):
Arabella została Najlepszym Szczeniakiem, Luna i Bolek oboje dostali Zwycięstwo Młodzieży, a w porównaniu Bolek dostał nominacje na Najlepszego Juniora. Zwycięstwo Rasy zgarnął ALL Z Przemożnej Chętki. Zdjęcia później ;D

Gratulacje :happy1::thumbs:

Posted

Ja, ze swojej strony, chciałabym zaznaczyć, że była naprawdę świetna atmosfera.
Chyba w żadnej innej rasie tak nie mają jak my w hawańczykach.
Ja jestem bardzo zadowolona: Astorek - wybitnie obiecująca, lokata I w szczeniakach w psach. Najlepsze szczenię zgarnęła Arabella ale to żaden wstyd przegrać z pieskiem z własnej hodowli. Donna - ocena doskonała, srebro. Bolek - doskonała, Zwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior. Arabella - wybitnie obiecująca, Najlepsze Szczenię, nominacja do Best Puppy in Show.
Monia - gratulacje. Arabella wygląda przepięknie i jest świetnie przygotowana do wystaw.

Posted

Witam, na początek chciałabym podziękować wszystkim uczestnikom wystawy w Białymstoku za miłe spotkanie. Sędzia bardzo sympatyczny , więc wszyscy wyjechali zadowoleni. Gratulacje szczególne dla Belli(bardzo przypadła do gustu mojemu mężowi) oraz przemiłej właścicielki Moni.A teraz wyniki moich hawanek - Prada wybitnie obiecująca lokata 2, Luna doskonała ,lokata pierwsza , złoty medal, zwycięztwo młodzieży.Jeszcze raz dziękuję za miłe spotkanie a z Havany do zobaczenia w Warszawie.

Posted

Ann1 - widzimy się za dwa tygodnie. Nie przejmuj się moim zachowaniem przed wystawieniem - zawsze bardzo się denerwuję. Dziś wystawiałam naszą petitkę i jak zeszłam z ringu to jeszcze mi się trzęsły ręce (na marginesie - lokata I, Zwycięzca Młodzieży).
Mam nadzieję, że po sędziowaniu będzie chwila na spokojną rozmowę.

Posted

Hawany gratuluję wspaniałego wyniku na dzisiejszej wystawie.W Warszawie na pewno znajdziemy chwilkę żeby pogadać:lol:.Nie dziwię się ,że się stresujesz ja mam tak samo - a poza tym Ty wystawiałaś aż trzy psiaki. To zabiera troszkę czasu.Pozdrowienia dla męża(bardzo miły i sympatyczny Gość).

Posted

Ja niestety mam tylko kilka i to złej jakości. Może dziewczyny coś wstawią. Musimy się troche lepiej zorganizować z mężem na tych wystawach , bo jak tak dalej pójdzie to nie będziemy mieli fotek z żadnej wystawy:shake:.