Coyote Ugly FCI Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 ktoś coś wie an temat tego sędziego Seman Pavol, SK?? Quote
Jagoodka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Tłumaczyłam u niego na wystawie terierów w Bytomiu w 2007 roku - super sędzia, baaardzo rzetelny, nie sypie tytułami i ocenami doskonałymi z rękawa. A przy tym bardzo miły i kulturalny z doskonałym podejściem do psów - prawdziwy pasjonata, widac, że kocha zwierzęta. Na prawdę warto do niego pojechać. Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Jagoodka napisał(a):Tłumaczyłam u niego na wystawie terierów w Bytomiu w 2007 roku - super sędzia, baaardzo rzetelny, nie sypie tytułami i ocenami doskonałymi z rękawa. A przy tym bardzo miły i kulturalny z doskonałym podejściem do psów - prawdziwy pasjonata, widac, że kocha zwierzęta. Na prawdę warto do niego pojechać. dziekuje w niedziele nas ocenia w Bratysławie. Quote
Jagoodka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 To się cieszcie :) Nieczęsto są tacy fajni sędziowie :) Życzę powodzenia Quote
Adamant Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Coyote Ugly FCI napisał(a):dziekuje w niedziele nas ocenia w Bratysławie. i jakie wrażenia? Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Adamant napisał(a):i jakie wrażenia? Bardzo miły pan ! Sprawdza zęby , jajka dotyka psiaków, widac ze lubi to co robi :) Patrzy na całokształt psa zarowno ruch jak i statyka. Zgadzam sie nie sypie wnioskami i ocenami dosk. Quote
Jagoodka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Czyli dokładnie masz takie wrażenie jak ja :) I napisałam to jako osoba postronna, bo nie wystawiałam u niego, tylko pracowałam z nim w ringu. Quote
Recommended Posts