Elitesse Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 a na fotki z dzisiejszej wystawy czekam od Berii i Waszki :eviltong: sama mam az jedna :evil_lol: -> Tessinka z nagrodami Quote
beria Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Teraz tylko część, bo zaraz idę spać :razz: Wacio :loveu: Lancelot :loveu: Tessi :loveu: Tessi na ringu Wygrałam, cieszysz się :cool3: Bo ja tak się cieszę :sweetCyb: :eviltong: Quote
Elitesse Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 sliczne fotki :multi: :multi: :multi: Quote
beria Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Elitesse, odbierz pocztę i wstawiaj zdjęcia :cool3: Quote
Elitesse Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 porownanie suczek : Tess i wnuczka Lancelota - Irma Tess wygrywa ale i tak wszytko zostaje w rodzinie :) bieg po Zwyciestwo Rasy - 2 rosyjskie psy i Tessinka Wacio cierpliwie czeka na swoja kolej a tam co ?? portreciki Wacio Tess i Lancus nuuuuda ;) Wacio na ringu i biegamy Quote
jo-jo Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Agnieszka a jak Wam poszło w sumie? Bo nie moge sie doczytać :oops: Quote
Elitesse Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 jo-jo napisał(a):Agnieszka a jak Wam poszło w sumie? Bo nie moge sie doczytać :oops: a chyba nie napisalam :evil_lol: . Tess - CWC NSwR BOB Lanc - Najlepszy Weteran Wacio - CWC rozpoczal Championat wnuczka Lanca Irma - CWC Quote
jo-jo Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Elitesse napisał(a):a chyba nie napisalam :evil_lol: . Tess - CWC NSwR BOB Lanc - Najlepszy Weteran Wacio - CWC rozpoczal Championat wnuczka Lanca Irma - CWC No to Gratuluje :multi: :multi: :multi: :multi: A gdzie i co to za wystawa była? :)) Quote
Elitesse Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 jo-jo napisał(a):No to Gratuluje :multi: :multi: :multi: :multi: A gdzie i co to za wystawa była? :)) krajowa w Bedzinie a tak wogole to nigdy nie mialam tak obszernej fotorelacji :multi: Quote
jo-jo Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Fotorelacja, rewelacja :loveu: Jeszcze raz Gratuluje :multi: Quote
resuruss Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 No to Malawaszkowo-moje fotki: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
beria Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Bardzo miło było Was poznać :multi: I urocze psiaki :loveu: Kiedy będziecie na wystawie gdzieś na Śląsku :cool3: Quote
Elitesse Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 beria napisał(a):Bardzo miło było Was poznać :multi: I urocze psiaki :loveu: Kiedy będziecie na wystawie gdzieś na Śląsku :cool3: mysle o pazdziernikowym Zabrzu ale to na razie plany Quote
jostra Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Aga - ale Cię obfotografowali. :crazyeye: Jestem zazdrosna - też jadę na Śląsk (tam się urodziłam). :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Jostra czas najwyższy przybyć na ziemię przodków ;) sesja zapewniona :lol: Quote
jostra Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Na razie jadę troche w drugą stronę, bo na Ukrainę, he he :cool3: Ale w sumie to bliżej ziemi moich przodków, niż Śląsk. :evil_lol: Ale pomyslę, żeby wkrótce do miejsca moich narodzin przybyć, szczególnie, że sesją mnie kusisz. :roll: Quote
Elitesse Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 jostra napisał(a):Na razie jadę troche w drugą stronę, bo na Ukrainę, he he :cool3: Ale w sumie to bliżej ziemi moich przodków, niż Śląsk. :evil_lol: Ale pomyslę, żeby wkrótce do miejsca moich narodzin przybyć, szczególnie, że sesją mnie kusisz. :roll: polecamu - tu najlepsze sesyjki :) mam swoje psy az z 4 obiektywow hehe a na Ukrainie moze na moje dziecko sie natkniesz bo wiem ze sie wybiera ale nie wiem dokladnie kiedy :roll: Quote
jostra Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Ja się wybieram już za 10 dni. Dzięki za zaproszenie :) Aga - do Wrocławia się na 100% jadę. Quote
beria Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Elitesse napisał(a):polecamu - tu najlepsze sesyjki :) mam swoje psy az z 4 obiektywow hehe Było po 1 obiektywie na każdego piesa + 1 zapasowy :evil_lol: Norma :cool3: Quote
beria Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Elitesse napisał(a):pajaczki :lol: Boskie :lol: :lol: :lol: Quote
jostra Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Ale ten szczeniorek wielki, prawie jak Wacio :-o Quote
Recommended Posts