Elitesse Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 [quote name='wilczy zew']fiu fiu [quote name='Margi']Gratulacje.:multi:,ale macie tempo :lol: [quote name='Asiaczek']Noooooo, Holly szaleje:) Gratulacje! pzdr. Holly tak sie rozjezdzila ze az jej chwilami zazdroszcze ;) w ta niedziele byla w Olsztynie i dolozyla do kolekcji kolejne tytuly :) V1 CWC, Zwyc. :multi: no i w wieku 15,5 miesiaca ma juz 3 x CWC :) Quote
Asiaczek Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Warto ja pokazaż na jakichs wazniejszych wystawach no i poza granicami PL:) pzdr. Quote
Elitesse Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='Asiaczek']Warto ja pokazaż na jakichs wazniejszych wystawach no i poza granicami PL:) pzdr.[/QUOTE] byla juz wystawiana na Litwie - efekt Ml.Ch.Lt w lipcu jeszcze na Lotwe pojedzie :) :) Quote
Elitesse Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 a wogole to ostatnio same sredniaki tutaj .... trzeba to zmienic :lol: swoj debiut ringowy miala Waciakowa coreczka LUNA Elandrus - Najlepsze Szczenie w Rasie na miedzynarodowce w Szczecinie :multi: - Najlepsze Szczenie w Rasie na krajowce w Gorzowie Wlkp. :multi: niedlugo bedzie juz biegac w mlodziezy niestety nie mam fotek wystawowych :-( a jego druga coreczka ARALIA Malinowy Ogrod w wieku 15,5 miesiaca - CWC, Zwyc. na krajowce w Ustroniu :multi: fota by Doginka Quote
Asiaczek Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Elitesse']byla juz wystawiana na Litwie - efekt Ml.Ch.Lt w lipcu jeszcze na Lotwe pojedzie :) :) To może warto i o Estonię zawadzić i miec Młodzieżowego Championa Bałtyku...? Czego Malutkiej zyczę:) [quote name='Elitesse']a wogole to ostatnio same sredniaki tutaj .... trzeba to zmienic :lol: swoj debiut ringowy miala Waciakowa coreczka LUNA Elandrus - Najlepsze Szczenie w Rasie na miedzynarodowce w Szczecinie :multi: - Najlepsze Szczenie w Rasie na krajowce w Gorzowie Wlkp. :multi: niedlugo bedzie juz biegac w mlodziezy niestety nie mam fotek wystawowych :-( a jego druga coreczka ARALIA Malinowy Ogrod w wieku 15,5 miesiaca - CWC, Zwyc. na krajowce w Ustroniu :multi: fota by Doginka No, Waciak może się chwalic dzieciakami do upojenia, prawda?:) pzdr. Quote
Elitesse Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 [quote name='Asiaczek']To może warto i o Estonię zawadzić i miec Młodzieżowego Championa Bałtyku...? Czego Malutkiej zyczę:) chyba juz czasu nie wystarczy bo ona w polowie wrzesnia wypada z mlodziezy No, Waciak może się chwalic dzieciakami do upojenia, prawda?:) pzdr. to jeszcze swiezy sobotni news - na warszawskiej miedzynarodowce Waciakowa coreczka - FIONKA FANTASIA Nadpilickie Bestjki - V1/2 Zwyc. Ml i BOB Junior u wloskiego, bardzo wymagajacego sedziego !! :multi::multi: Quote
nadpilickiebestyjki Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 zapomniałaś dodać, że Fionka od majowej wystawy w Warszawie jest już Młodzieżowym Championem Polskie a tutaj biegała sobie rekreacyjnie :D Quote
Elitesse Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 [quote name='wilczy zew']a tam powtórzę się-gratki :klacz:[/QUOTE] nudne to juz sie robi prawda ? :roll: :lol: Quote
Elitesse Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 cora na wakacjach u dziadkow, TZ w delegacji a mi sie nudzi... wiec zabralam sie za generalne porzadki :evil_lol: na pierwszy ogien poszedl zlom wystawowy, jeszcze nie calosc bo mi w polowie ochota odeszla hihi ;) Quote
Asiaczek Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Rosnie Mała Pięknośc:) http://i48.tinypic.com/2uo5b9c.jpg Pzdr. Quote
malawaszka Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 fajowa Madzia na fajowej pufie :loveu: nie niszczą psy tej pufy pazurami? marzy mi się taka :D Quote
Elitesse Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 malawaszka napisał(a):fajowa Madzia na fajowej pufie :loveu: nie niszczą psy tej pufy pazurami? marzy mi się taka :D o dziwo sie nia nie interesuja :crazyeye: wygralam ja ladnych kilka lat temu w konkursie Wedla i caly czas wyglada jak nowa Quote
Elitesse Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 a jak juz tu jestem to sie jeszcze pochwale ;) dzis rano nasz Waciak po raz 16 zostal tata :multi::multi: w hodowli Primus Inter Pares w Żorach przyszły na swiat 3 suczki i 3 pieski :loveu: mama zostala sliczna CH.PL. A-MATINKA Primus Inter Pares mam nadzieje ze niedlugo dostane fotki maluszkow Quote
wilczy zew Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 zaciesz :multi: dobrze,że Waciak alimentów nie musi płacić :evil_lol: Quote
Recommended Posts