Asiaczek Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Elitesse - a ni emożna się pozbyc tych brązowych kudełków...? pzdr. Quote
Elitesse Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 [quote name='Asiaczek']Elitesse - a ni emożna się pozbyc tych brązowych kudełków...? pzdr.[/QUOTE] takie przebarwienia sa zupelnie normalne u miniaur z amerykanskich linii , czasem da sie ich pozbyc trymowaniem ale w sezonie letnim pojawiaja sie od slonca i u czarnych i u czarno-srebrnych choc niektorzy hodowcy maja latwiejsza metode - farbowanie i wtedy ich miniki maja przepieknie czarne lapy ;):diabloti: Quote
Asiaczek Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Jasne.... szczególnie to farbowanie mnie ucieszyło; robiło tak się w miniaturach, robi i pewnie będzie dalej robiło... ciekawe, jak takie zdjęcia nie z wystaw się ogląda, to psiaki sa rude, a na wystawie - o dziwo! - nagle stają się smoliscie czarne... widziałam to. widzę, że nic sie nie zmieniło... pzdr. Quote
Elitesse Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 wczoraj Waciak zostal tatusiem czworaczkow :lol: w hodowli Nasza Sfora na swiat przyszly 4 dziewczynki :loveu: fotki wkrotce ;) Quote
Asiaczek Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Gratulacje!!!! Jak ja lubię, jak rodza się sunie i.... dziewczynki:) pzdr. Quote
Elitesse Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 wlasnie rodza sie kolejne Waciakowe dzieci :) Quote
Elitesse Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 no i mamy mix kolorystyczny :) po czarnej Gratce i cz-sr Waciaku urodzily sie : suczka czarna suczka cz-sr piesek czarny i niespodzianka - piesek pieprzaczek fotki wkrotce ;) Quote
Elitesse Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 to lecimy ze zdjeciami :) maluszki w dniu narodzin : ja sie ciagle nie moge napatrzec na te ich dlugasne glowy :loveu: cos cudownego ! :loveu: Quote
Elitesse Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 suczka cz-sr piesek ps piesek cz suczka cz Quote
Margi Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Fajniutkie kluseczki :loveu: a jak wcinają :lol: te głodomorki maluśkie. Quote
wilczy zew Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 :loveu: uszka w takim wieku są fajne :loveu: jak doklejane Quote
Elitesse Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 wilczy zew napisał(a)::loveu: uszka w takim wieku są fajne :loveu: jak doklejane mi to sie zawsze z plastusiem kojarzy hihi Quote
Elitesse Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 wilczy zew napisał(a)::loveu: :loveu: malawaszka napisał(a):przepiękna jest!!!!!! dzieki :) szkoda ze za uroda madrosc nie idzie :evil_lol: Quote
Margi Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Mądrość przyjdzie z czasem. Piękna jest :loveu: O kluseczki - cudne :loveu: Quote
Elitesse Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 Margi napisał(a):Mądrość przyjdzie z czasem. Piękna jest :loveu: nie no ona jest madra ale rozwalaja mnie zachowania typu - zjedzenie zaskronca w lesie, albo zjedzenie szczoteczki do zebow ... ona ma dziwny gust :) :) Quote
Elitesse Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 tygodniowe Nadpilickie Bestyjki piesek ps suczka cz-sr Quote
Recommended Posts