Asiaczek Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Elitesse napisał(a):w sobote na wystawie krajowej w NDM pokazywaly sie moje dwie "coreczki" HARMONIA by MAGNUM CORDIS Elitesse - V1 Zwyc. Mlodziezy - ukonczyla Mlodziezowy Championat Polski :multi: :multi::multi: corka Waciaka - FIONKA FANTASIA Nadpilickie Bestyjki - V1 Zwyc. Mlodziezy - rozpoczela ML.CH.PL. :multi: fiu, fiu.... Gratulacje!!! Fajnie, jak dzieciaki wygrywają, prawda?:) pzdr. Quote
Elitesse Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 HOLLY - V1 Zwyc Ml, Najlepszy Junior & Zwyciezca Rasy na wystawie krajowej w Grudziadziu :multi: :multi::multi: Quote
Asiaczek Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 [quote name='Elitesse']HOLLY - V1 Zwyc Ml, Najlepszy Junior & Zwyciezca Rasy na wystawie krajowej w Grudziadziu :multi: :multi::multi: Cieszymy się razem z Tobą:) Gratulacje! Pzdr. Quote
Elitesse Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 (edited) w sobote na Miedzynarodowej Wystawie w niemieckim Dreznie na ringi po prawie rocznej przerwie powrocil Waciak :) no i jak juz wrocil to skonczyl CHAMPIONAT NIEMIEC VDH hihi :multi::multi: teren wystawy przecudny :loveu: nic tylko focic i focic a w niedziele na Wystawie Krajowej w Lublinie jego coreczka - FIONKA FANTASIA Nadpilickie Bestyjki - V1 /2 Zwyc. Mlodziezy :multi::multi: jeszcze 1 Zwyc.Ml. jej do Ch mlodziezowego brakuje :) Edited April 23, 2012 by Elitesse Quote
Elitesse Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 dziekuje pieknie :) :) :) a ja sie jeszcze pochwale ze w maju przyjda na swiat kolejne Waciakowe dzieci - mioty numer 14 (ok. 10 maja) i 15 (ok. 20 maja) :multi: Quote
Asiaczek Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 [quote name='Elitesse'] a ja sie jeszcze pochwale ze w maju przyjda na swiat kolejne Waciakowe dzieci - mioty numer 14 (ok. 10 maja) i 15 (ok. 20 maja) :multi: Hohoho, ależ się rozpędził Waciakowy:) Cudne:) http://i43.tinypic.com/8vu5v6.jpg Gratulacje dla tatusia i córci:) pzdr. Quote
Elitesse Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 tego drugiego miotu jestem szczegolnie ciekawa bo mama zostanie czarna suczka - Ml.Ch.Pl.,Mł.Ch.Cz, v-ce BIS PUPPY Klubu GRATKA GRENLANDIA Nadpilickie Bestyjki wiecej info tutaj --> http://pontiac.republika.pl/szczenieta.html Quote
Asiaczek Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Nonno, czy na takie krycie trzeba mieć w sznaucerach pozwolenia? Czy to od Was hodowców zalezy? Pzdr. Quote
Elitesse Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Asiaczek napisał(a):Nonno, czy na takie krycie trzeba mieć w sznaucerach pozwolenia? Czy to od Was hodowców zalezy? Pzdr. trzeba wystapic o zgode do oddzialowej komisji hodowlanej i to wg mnie jest mocno niesprawiedliwe bo w jednych oddzialach daja zgody na prawo i lewo a inne oddzialy mowia stanowcze nie :shake: do tej pory dwie czarne suczki nie dostaly zgody na randke z Waciakiem :roll: mysle ze powinny byc jakies ogolnokrajowe regulacje - albo pozwalamy wszystkim albo nikomu w USA i na wyspach wsie kolory sa uznawane jako jedna rasa - nie tak jak u nas, dlatego w rodowodach importow jest mix kolorystyczny ostatnio FCI wydala zalecenie by unikac skojarzen czarno-srebrny z pieprz i sol - ale jest to tylko zalecenie a nie zakaz Quote
Asiaczek Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Jasne:) A co do zgodności, to się zdziwiłam. Jak to jest możliwe, że w jednym oddziale dają taka zgode, a w innym - nie. Może na czas krycia (lub przed) trzeba przenieść się do tego "lepszego" oddziału, zrobić swoje i - witamy z powrotem w domu;) Tylko pytanie: czemu to ma słuzyc...? Czy chodzi o konkurs, kto kogo przechytrzy...? pzdr. Quote
Elitesse Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 w niedziele na miedzynarodowce w Opolu wystawialismy nasze dziewczyny :) Tess - V1 Najlepszy Weteran Fela - 1 na 5 !! CWC, Zwyciezca , CACIB !! Felusia tym samym w pol roku ukonczyla CHAMPIONAT POLSKI :multi::multi::multi: i ma juz trzeci wniosek do Intera troche wialo :) Quote
Elitesse Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 malawaszka napisał(a):super - gratulacje!!! dziekuje :) Fela udowodnila ze jak chce to potrafi - pieknie mi sie na ringu pokazala :) :) Quote
Asiaczek Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Jeszcze raz gratulacje dla Felusi:) super!!!! http://www.lancelottessi.republika.pl/FelaOpole2012.jpg A ta Malutka, to jak jej poszło na wystawie?;) http://i46.tinypic.com/2ut6p0k.jpg BTW - nie napisałas, jak ci sie podoba Jazz3 u mnie w Galerii... Pzdr. Quote
Elitesse Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Asiaczek napisał(a):Jeszcze raz gratulacje dla Felusi:) super!!!! http://www.lancelottessi.republika.pl/FelaOpole2012.jpg dziekuje :) A ta Malutka, to jak jej poszło na wystawie?;) http://i46.tinypic.com/2ut6p0k.jpg wyludzila wiatraczek :evil_lol::evil_lol: BTW - nie napisałas, jak ci sie podoba Jazz3 u mnie w Galerii... Pzdr. napisalam ale mi net padl i sie nie wyslalo :shake: i nie mialam cierpliwosci pisac drugi raz :roll: obiecujacy maluch - dla mnie Tartak to aktualnie czolowa polska hodowla - strasznie mi jej "typ" sie podoba :loveu: BTW mam ok 200 zdjec z wyjazdu majowkowego... ale nie wiem czy sie zmobilizuje je wrzucic :lol: Quote
Elitesse Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 my ze wzgledu na chorobe mojego taty musimy chwilowo zrezygnowac z wystaw :( przepadnie nam wyjazd do Lodzi i na Swiatowke :placz::placz: ale za to beda nas reprezentwoac dzieciaki :) 1 maja w Dobrym Miescie Holly dostala kolejne Zwyc. Mlodziezy ... uwazam ze powinna dostac wiecej ale coz - takie sa wystawy ;) Quote
wilczy zew Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Zdrowia dla Taty!! piękna psiasta :loveu: w tajemnicy powiem ci,że porównywalam z nią moją Kerę :scared: Quote
Elitesse Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 wilczy zew napisał(a):Zdrowia dla Taty!! piękna psiasta :loveu: w tajemnicy powiem ci,że porównywalam z nią moją Kerę :scared: dziekuje :) a dzis na Miedzynarodowej Wystawie w Lodzi coreczka Waciaka - FIONKA FANTASIA Nadpilickie Bestyjki byla 1 na 9 suczek w klasie mlodziezy !!! :crazyeye:oczywiscie dostala Zwyc. Mlodziezy i w 3 wystawy ukonczyla MLODZIEZOWY CHAMPIONAT POLSKI !! :multi: :multi::multi::multi::multi: dodam jeszcze ze suczka nie ma jeszcze roku Quote
Asiaczek Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [quote name='Elitesse']my ze wzgledu na chorobe mojego taty musimy chwilowo zrezygnowac z wystaw :( przepadnie nam wyjazd do Lodzi i na Swiatowke :placz::placz: ale za to beda nas reprezentwoac dzieciaki :) 1 maja w Dobrym Miescie Holly dostala kolejne Zwyc. Mlodziezy ... uwazam ze powinna dostac wiecej ale coz - takie sa wystawy ;) [/QUOTE] A nie możesz dac komus do wystawienia na WDS swoich sztucerków? [quote name='Elitesse'] a dzis na Miedzynarodowej Wystawie w Lodzi coreczka Waciaka - [B]FIONKA FANTASIA Nadpilickie Bestyjki b[/B]yla 1 na 9 suczek w klasie mlodziezy !!! :crazyeye:oczywiscie dostala [B]Zwyc. Mlodziezy[/B] i w 3 wystawy [B]ukonczyla MLODZIEZOWY CHAMPIONAT POLSKI[/B] !! :multi: :multi::multi::multi::multi: [SIZE=1]dodam jeszcze ze suczka nie ma jeszcze roku[/SIZE][/QUOTE] Brawo dla Malutkiej:) pzdr. Quote
Elitesse Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 [quote name='Asiaczek']A nie możesz dac komus do wystawienia na WDS swoich sztucerków? pzdr. no niestety moje dziewczyny nawet z TZtem sie niespecjalnie pokazuja :shake: Fioneczka w Lodzi :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts