Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elitesse napisał(a):
w sobote na wystawie krajowej w NDM pokazywaly sie moje dwie "coreczki"
HARMONIA by MAGNUM CORDIS Elitesse - V1 Zwyc. Mlodziezy - ukonczyla Mlodziezowy Championat Polski :multi:
:multi::multi:
corka Waciaka - FIONKA FANTASIA Nadpilickie Bestyjki - V1 Zwyc. Mlodziezy - rozpoczela ML.CH.PL. :multi:

fiu, fiu.... Gratulacje!!!
Fajnie, jak dzieciaki wygrywają, prawda?:)

pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Elitesse']HOLLY - V1 Zwyc Ml, Najlepszy Junior & Zwyciezca Rasy na wystawie krajowej w Grudziadziu :multi:

Cieszymy się razem z Tobą:)
Gratulacje!

Pzdr.

Posted (edited)

w sobote na Miedzynarodowej Wystawie w niemieckim Dreznie na ringi po prawie rocznej przerwie powrocil Waciak :)

no i jak juz wrocil to skonczyl CHAMPIONAT NIEMIEC VDH hihi

teren wystawy przecudny :loveu: nic tylko focic i focic

a w niedziele na Wystawie Krajowej w Lublinie jego coreczka - FIONKA FANTASIA Nadpilickie Bestyjki - V1 /2 Zwyc. Mlodziezy :multi::multi:

jeszcze 1 Zwyc.Ml. jej do Ch mlodziezowego brakuje :)

Edited by Elitesse
Posted

Asiaczek napisał(a):
Nonno, czy na takie krycie trzeba mieć w sznaucerach pozwolenia? Czy to od Was hodowców zalezy?

Pzdr.

trzeba wystapic o zgode do oddzialowej komisji hodowlanej
i to wg mnie jest mocno niesprawiedliwe bo w jednych oddzialach daja zgody na prawo i lewo a inne oddzialy mowia stanowcze nie :shake:
do tej pory dwie czarne suczki nie dostaly zgody na randke z Waciakiem :roll:
mysle ze powinny byc jakies ogolnokrajowe regulacje - albo pozwalamy wszystkim albo nikomu

w USA i na wyspach wsie kolory sa uznawane jako jedna rasa - nie tak jak u nas, dlatego w rodowodach importow jest mix kolorystyczny

ostatnio FCI wydala zalecenie by unikac skojarzen czarno-srebrny z pieprz i sol - ale jest to tylko zalecenie a nie zakaz

Posted

Jasne:)
A co do zgodności, to się zdziwiłam. Jak to jest możliwe, że w jednym oddziale dają taka zgode, a w innym - nie. Może na czas krycia (lub przed) trzeba przenieść się do tego "lepszego" oddziału, zrobić swoje i - witamy z powrotem w domu;) Tylko pytanie: czemu to ma słuzyc...? Czy chodzi o konkurs, kto kogo przechytrzy...?

pzdr.

Posted

w niedziele na miedzynarodowce w Opolu wystawialismy nasze dziewczyny :)

Tess - V1 Najlepszy Weteran

Fela - 1 na 5 !! CWC, Zwyciezca , CACIB !!
Felusia tym samym w pol roku ukonczyla CHAMPIONAT POLSKI :multi::multi::multi:
i ma juz trzeci wniosek do Intera

troche wialo :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jeszcze raz gratulacje dla Felusi:) super!!!!
http://www.lancelottessi.republika.pl/FelaOpole2012.jpg

dziekuje :)

A ta Malutka, to jak jej poszło na wystawie?;)
http://i46.tinypic.com/2ut6p0k.jpg

wyludzila wiatraczek :evil_lol::evil_lol:

BTW - nie napisałas, jak ci sie podoba Jazz3 u mnie w Galerii...

Pzdr.

napisalam ale mi net padl i sie nie wyslalo :shake: i nie mialam cierpliwosci pisac drugi raz :roll:
obiecujacy maluch - dla mnie Tartak to aktualnie czolowa polska hodowla - strasznie mi jej "typ" sie podoba :loveu:

BTW mam ok 200 zdjec z wyjazdu majowkowego... ale nie wiem czy sie zmobilizuje je wrzucic :lol:

Posted

my ze wzgledu na chorobe mojego taty musimy chwilowo zrezygnowac z wystaw :(
przepadnie nam wyjazd do Lodzi i na Swiatowke :placz::placz:

ale za to beda nas reprezentwoac dzieciaki :)

1 maja w Dobrym Miescie Holly dostala kolejne Zwyc. Mlodziezy ... uwazam ze powinna dostac wiecej ale coz - takie sa wystawy ;)

Posted

wilczy zew napisał(a):
Zdrowia dla Taty!!

piękna psiasta :loveu:
w tajemnicy powiem ci,że porównywalam z nią moją Kerę :scared:

dziekuje :)

a dzis na Miedzynarodowej Wystawie w Lodzi coreczka Waciaka - FIONKA FANTASIA Nadpilickie Bestyjki byla 1 na 9 suczek w klasie mlodziezy !!! :crazyeye:oczywiscie dostala Zwyc. Mlodziezy i w 3 wystawy ukonczyla MLODZIEZOWY CHAMPIONAT POLSKI !! :multi:
:multi::multi::multi::multi:
dodam jeszcze ze suczka nie ma jeszcze roku

Posted

[quote name='Elitesse']my ze wzgledu na chorobe mojego taty musimy chwilowo zrezygnowac z wystaw :(
przepadnie nam wyjazd do Lodzi i na Swiatowke :placz::placz:
ale za to beda nas reprezentwoac dzieciaki :)
1 maja w Dobrym Miescie Holly dostala kolejne Zwyc. Mlodziezy ... uwazam ze powinna dostac wiecej ale coz - takie sa wystawy ;)
[/QUOTE]
A nie możesz dac komus do wystawienia na WDS swoich sztucerków?

[quote name='Elitesse']
a dzis na Miedzynarodowej Wystawie w Lodzi coreczka Waciaka - [B]FIONKA FANTASIA Nadpilickie Bestyjki b[/B]yla 1 na 9 suczek w klasie mlodziezy !!! :crazyeye:oczywiscie dostala [B]Zwyc. Mlodziezy[/B] i w 3 wystawy [B]ukonczyla MLODZIEZOWY CHAMPIONAT POLSKI[/B] !! :multi:
:multi::multi::multi::multi:
[SIZE=1]dodam jeszcze ze suczka nie ma jeszcze roku[/SIZE][/QUOTE]
Brawo dla Malutkiej:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A nie możesz dac komus do wystawienia na WDS swoich sztucerków?

pzdr.

no niestety moje dziewczyny nawet z TZtem sie niespecjalnie pokazuja :shake:

Fioneczka w Lodzi :loveu::loveu::loveu: