Asiaczek Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Oooooo, widzisz, czyli jednak do 3 razy sztuka:) Pzdr. Quote
M@d Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Nic dziwnego, że było kilka podejść ... Nie tak łatwo dostać się na Harvard i nie każdy się nadaje ... W końcu 375. letnia tradycja zobowiązuje :D Quote
ahedok Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 dobrze, że Harvard znalazł wreszcie domek chociaż gdyby miał trafić do ludzi, którzy z powodu spotkania rezygnują z psa (:o) to może nawet lepiej, że poczekał jeszcze trochę ;) Quote
Elitesse Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 M@d napisał(a):Nic dziwnego, że było kilka podejść ... Nie tak łatwo dostać się na Harvard i nie każdy się nadaje ... W końcu 375. letnia tradycja zobowiązuje :D :lol::lol::lol: a Harvard dostal takie imie poniewaz jego tata to Garvard a ze miot na H to jakos tak samo wyszlo :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 No i gites! Dobrze, że ma fajne imię i fajny domek:) pzdr. Quote
Elitesse Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Fela w niedziele na miedzynarodowej wystawie w Lipsku zdobyla Zwyciestwo Rasy i ukonczyla Mlodziezowy Championat Niemiec Quote
Asiaczek Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Fela, czyli...? Tak czy siak - gratulacje!!!! Sunia jest śliczna:) Pzdr. Quote
Elitesse Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 FELICJA Elitesse ;) ktora jest u mnie Quote
Asiaczek Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Elitesse napisał(a):FELICJA Elitesse ;) ktora jest u mnie Teraz juz postaram się zapamiętac:) Pzdr. Quote
Elitesse Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Asiaczek napisał(a):Teraz juz postaram się zapamiętac:) Pzdr. to moze zrobie sciage :lol: ze mna mieszkaja: Tess - TOLERANT TESSIE ze Zahrabske - lat 9 Fela - FELICJA Elitesse - 1,5 roku Waciak - PONTIAC Grasant - 6,5 roku (mini) moje sa jeszcze: LANCELOT Zbojecka Saga - lat 14,5 - jak urodzila sie Magda moi rodzice go ukradli :evil_lol: ZADRA Wesoly Brodacz - lat 8 - od 2 lat mieszka u mojej przyjaciolki Ewy w Boleslawcu Quote
Asiaczek Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 E, nie rób ze mnie takiej gapy;) Teskę, Lancelota, Waciaka i Zadre to kojarzę:) Tylko Felka mnie trochę wymyliła, bo pamiętałam trochę o niej, ale nie zapisałam w tzw.pamięci trwałej;) Teraz już jest OK:) pzdr. Quote
Elitesse Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Międzynarodowe Wystawy Debrecen 27-28.08.2011 TOLERANT TESSIE ze Zahrabske - BIS Weteran CHAMPIONAT WĘGIER WETERANÓW FELICJA Elitesse - MŁODZIEZOWY CHAMPION WĘGIER :multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Brawo Elitessku:) I worasek z karmą nawet przypasowali:) pzdr. Quote
Elitesse Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Asiaczek napisał(a):Brawo Elitessku:) I worasek z karmą nawet przypasowali:) pzdr. fajnie to zrobili bo karma przy tabliczkach lokatowych byla tylko dekoracja - po zejsciu z glownego ringu szlo sie do stoiska RC i tam dobierali karme do psa :) :) Quote
Asiaczek Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Elitesse napisał(a):fajnie to zrobili bo karma przy tabliczkach lokatowych byla tylko dekoracja - po zejsciu z glownego ringu szlo sie do stoiska RC i tam dobierali karme do psa :) :) O, i to jest super sprawa! Co prawda coraz rzadziej zdarza się, aby mały piesek dostał karmę dla dużego lub odwrotnie albo weteran - karmę dla juniora, ale taka forma jest OK. Mnie chyba 2-3 razy udało się wymienic jeden worek na inny. Generalnie jednak nigdy nie mam czasu nawet zerknąć co to za karma i dla jakiego psa. Zawsze na BIS'ach zagoniona.... Nieraz dopiero w domu patrzę, co psiaki ugrały i co dostały... Pzdr. Quote
Saththa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 http://lancelottessi.republika.pl/Debreczyn2011.jpg a na co one tak patrza?:) zamiast na nagrody puchary, karme to te w druga stronę;) Gratuluję ;) Quote
Elitesse Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 a tam chyba moja cora stala :) Quote
Saththa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Elitesse napisał(a):a tam chyba moja cora stala :) Heheh to teraz rozumiem;) chyba :lol: Quote
Elitesse Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 dzis na krajowej wystawie w Radomiu wystapily dziewczyny z mojej hodowli : ESCADA SENTIMENT Elitesse - V1 CWC NSwR BOB HARMONIA by MAGNUM CORDIS Elitesse - wo 1 BOB Baby swoj debiut mial tez synek Waciaka FIDO FORTE Nadpilickie Bestyjki - wo 1 w konkurencji 3 pieskow, Najlepsze Baby piesek i BOB Baby :multi::multi::multi: jestem z nich bardzo dumna !! :loveu: Fido na ringu : http://www.youtube.com/watch?v=GScja-BbzJY Quote
Saththa Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Hmmm ja gratuluję chociaż większości nie rozumiem :brawo::) Quote
Asiaczek Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Elitesse napisał(a):dzis na krajowej wystawie w Radomiu wystapily dziewczyny z mojej hodowli : ESCADA SENTIMENT Elitesse - V1 CWC NSwR BOB HARMONIA by MAGNUM CORDIS Elitesse - wo 1 BOB Baby swoj debiut mial tez synek Waciaka FIDO FORTE Nadpilickie Bestyjki - wo 1 w konkurencji 3 pieskow, Najlepsze Baby piesek i BOB Baby :multi::multi::multi: jestem z nich bardzo dumna !! :loveu: Fido na ringu : http://www.youtube.com/watch?v=GScja-BbzJY Fajnie jest oglądac swoje dzieciaki na ringu:) pzdr. Quote
jambi Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Dzieńdobry Elitesse :) wybaczysz mały spam? ;) Zapraszam na ten wątek - może komuś spodoba się ten mały ... sznauceroyork ;) http://www.dogomania.pl/threads/213936-DO-ADOPCJI-YORKOSZNAUCER...i-inne-Dla-GORANA-do-13.09-godz.-13.00 Quote
wilczy zew Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 A my tak sobie przechodzili i tak wpadlimy a tu takie sukcesy,to GRATULUJEMY. To jeśli można to my se tak będziemy wpadać :smile: Quote
Recommended Posts