Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

spedzilismy wspanialy weekend w Berlinie - pogoda, dopisala, humory tez, organizacja swietna, same usmiechniete twarze wokol to i wyniki musialy byc dobre ;)

sobota Wystawa Klubowa - V1 kl.championow CAC, VDH, KSA, ISPU, Zwycięzca Rasy II BIS - oceniała sędzina z Francji
niedziela Wystawa Międzynarodowa - V1 kl.championów CAC, VDH, CACIB, Berlin Sieger - sedziował Duńczyk

a wiec prawdziwa miedzynarodowa obsada sedziowska i stawki tez

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dziewuszka, już wybrana? Ale tak konkretnie?

Pzdr.

na 99 % ta zielona (na fotach co u ciebie wstawialam w zeszlym tyg to byla ta pierwsza)
wlascicielce ojca maluchow tez sie ona najbardziej widzi
choc czerwona tez jest super i na razie zostana obie - czerwonej nie reklamuje ze jest do sprzedazy - a wiec jeszcze moge zmienic zdanie

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Asiaczek']Małe (na ostatnio wstawionych fotkach) wydają się takie króciutkie. Aż nie do uwierzenia...
Nie myślałaś o zamrożeniu nasienia Waciaka?

Pzdr.

szczerze mowiac nigdy mi to do glowy nie przyszlo :stupid:

pokaze jeszcze jedna Waciakowa coreczke - 2,5 miesiaca

VANESSA Cerber Poland

ehh az czasem nachodzi mnie ochota coby takie male Waciatko sobie zostawic :loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

ooo ja widzę, że Asiaczek juz tu zadziałał - ja też bardzo serdecznie, wręcz z elementem błagania zaproszę na powyższe bazarki!
sprawa jest bardzo ważna i poważna...

dochód przeznaczony jest na małą czarną sznupkę wyciagniętą ze schroniska, obecnie w szpitaliku, czeka ją dłuuga i (droga) droga do nowego życia -

tu jej wątek i zdjęcia http://www.dogomania.pl/threads/186279-Czarnulka-sznupka-chora-skóra-brak-szans-na-adopcję-i-leczenie-w-schr-DT-PILNE/page5

błagam - zajrzyjcie na nasze bazarki - klik w moim podpisie, liczy się każda złotówka!!!