Asiaczek Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Jaki piekny mały Janiołecek zjawił się u Was;) http://img121.imageshack.us/img121/6530/madzia651.jpg Gratulacje dla Escady za skończony i potwierdzony Championat Młodziezowy!!! Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 dzis w moim oddziale ZKwP odbyło sie uroczyste podsumowanie sezonu wystawowego ;) w rankingu moje burki uplasowaly sie tak: ESCADA SENTIMENT Elitesse - IV Najlepsze Szczenie III Najlepszy Junior TOLERANT TESSIE ze Zahrabske - I Najlepszy Pies Grupy 2 PONTIAC Grasant FCI - II Najlepszy Pies Grupy 2 ja III Najlepszy Wystawca naszym lupem padly: Quote
Asiaczek Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Oooo, gratulacje! Widze, że mocno trzymasz swoją i psiowe pozycje w rankingu:) A Ty jako wystawca - to za co konkretnie...? Pzdr. Quote
Elitesse Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='Asiaczek']Oooo, gratulacje! Widze, że mocno trzymasz swoją i psiowe pozycje w rankingu:) A Ty jako wystawca - to za co konkretnie...? Pzdr.[/QUOTE] dziekuje !! :loveu: przy kategorii wystawcy sumuje sie punkty zdobyte przez wsie psy danego wlasciciela jest jeszcze kategoria Najlepsza Hodowla - i tu licza sie punkty uzyskane przez psy z przydomkiem hodowcy w jego rekach - nam ciut zabraklo coby na pudle wyladowac ale moze w przyszlym roku sie uda ... Quote
Asiaczek Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Dzięki! Tylko pozazdrościć rankingów... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 E, co to za fotka! Tylko 1 pucharek w łapkach...;) pzdr. Quote
Elitesse Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 sie mi galeria zakurzyla :) ESCADA MAGNETISM Elitesse - 14 miesiecy byl u mnie wczoraj w odwiedzinach :) Quote
Asiaczek Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 I co? Tylko jedną fotkę zrobiłaś psu...? Eh Ty niedobra... Pzdr. Quote
AnkaG Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Cześć Elitesse. Jeszcze raz gratki :) Fajnie było się poznać :) Quote
Elitesse Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 I co? Tylko jedną fotkę zrobiłaś psu...? Eh Ty niedobra... zrobilam z 10 ale wsie takie same :evil_lol::evil_lol: Cześć Elitesse. Jeszcze raz gratki Fajnie było się poznać mi rowniez bylo milo ;) Quote
Elitesse Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 a w niedziele na Wystawie Championow w Lesznie debiut mial Waciak, bo zawsze ze sredniaczkami jezdzilam :) i slicznie sie moj maluszek spisal :loveu: PONTIAC Grasant FCi - V1 CWC Zwyciezca Wystawy Championow i BOB :loveu: fotka dzieki uprzejmosci Andrzeja :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Sędzia tak podejrzliwie na Was patrzy... http://img697.imageshack.us/img697/8528/wacy.jpg Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 19.03.2010 przyszły na świat maluszki z miotu F-Elitesse 1 piesek i 4 suczki piesek - Favorit suczki - Felicja, Fantazja, Finezja i Furora Quote
malawaszka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 jeeee :laola: rośnijcie zdrowo okruszki :laola: Quote
Asiaczek Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Ja juz chyba czwarty raz gratuluję Wam Maluszków! Ale, co tam! Ważne, że są i że sa 4 suczki:) Pzr. Quote
Elitesse Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 dziekuje :loveu::loveu: maluszki sa bardzo wyrownane i bardzo grzeczne - tak cichego miotu nigdy nie mialam same znajduja droge do mleczka i w sumie nie mam przy nich co robic :) moge sie tylko wpatrywac i zachwycac hihi :lol: Quote
Asiaczek Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Elitesse napisał(a):dziekuje :loveu::loveu: maluszki sa bardzo wyrownane i bardzo grzeczne - tak cichego miotu nigdy nie mialam same znajduja droge do mleczka i w sumie nie mam przy nich co robic :) moge sie tylko wpatrywac i zachwycac hihi :lol: JESZCZE nie masz co robić:) Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 od razu wiadomo ktory to chlopak :evil_lol: Quote
Elitesse Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 mam wrazenie ze dzieci nam rosna w oczach :-) kilka dzisiejszych fotek: Quote
Recommended Posts