Asiaczek Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Po prostu cudowności! I to same dziewczynki!!! Pzdr. Quote
Elitesse Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 a kabelek wepchalam z tylu a nie z przodu :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Matko Najrozmaitsza!!! Elitesse, popraw się, kobieto, bo inaczej Twój TZ Cię zabije!!! Pzdr. Quote
beria Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Elitesse'] Fryzurka, na jeżyka :cool3: Dziewczynki preferują zabawę w grupie :p Słodziutkie są baaardzo :loveu: Na pewno wszystkie znajdą wspaniałe domki :thumbs: Quote
Elitesse Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 a teraz fotki z pierwszego spacerku :eviltong: myslalam ze dziewczyny beda sie baly a one lataly jak szalone :evil_lol: w pewnej chwili nie moglismy ich dopedzic :lol: Quote
Elitesse Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 z Waciem lecimyyy i cale stadko a kuku Waciu :loveu: Quote
malawaszka Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 łiii ale superancki spacerek :loveu: :loveu: :loveu: a Wacio jaki dzielny wujaszek :klacz: Quote
agabass Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 ale wyrosły cudeńka proszę proszę jakie wielgachne piękności Quote
beria Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Cukiereczki :loveu: [quote name='Elitesse'] i cale stadko A Wacio pracował w charakterze niani :cool3: Quote
Asiaczek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Wujo-Wacio spisał się dzielnie! Niczego złego dziewczynkom nie pokazał, a za to pilnował całe stadko.. Dla niego też proszę o brawa! Taaaak. Wrażenia z pierwszego spacerku na zawsze pozostaja w pamięci: naszej i psiowej. pzdr. Quote
jo-jo Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Elitesse napisał(a):no i zostaly tylko 2 klusie :placz: Eli ale pomyśl sobie że reszta ma wspaniałe domki, i naewno jeszcze nie raz je zobaczysz ;-)) Quote
Asiaczek Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Elitesse napisał(a):no i zostaly tylko 2 klusie :placz: Nie martw się. I tak dadzą Ci popalić...:evil_lol: A te, co juz maja nowe domki, na pewno spotkasz nie raz na wystawach (taką mam nadzieję). Pzdr. Quote
Elitesse Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Asiaczek napisał(a): A te, co juz maja nowe domki, na pewno spotkasz nie raz na wystawach (taką mam nadzieję). Pzdr. ja tez - chlopcow pewno spotkam na niemieckich ringach a dziewczynka mieszka we wroclawiu niedaleko moich rodzicow :) Quote
Asiaczek Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 No, kochana. Konkurencje hodowlane masz jak w banku! Pzdr. Quote
Elitesse Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 malutkie sprawozdanie z lipcowego weekendu :) mama z tata zabrali nas na wyprawe koniecznie chcialem kierowac na Wegrzech obok nas rozgoscl sie maly wyzelek i osobnik z wieelkim nochem pobiegalem, postalem i w nagrode dostalem sznurek :eviltong: mama byla zadowolona a nam bylo baaardzo goraco tak goraco ze musialam sie polozyc w hotelu usnalem przy lozku Tess w lazience a Zadra kolo szafy ale rodzice nie dali nam pospac - zaciegneli nas na zwiedzanie miasteczka :evil_lol: wszyscy ludzie sie za nami ogladali ;) wieczorem zabrali nas na lake ale zapomnieli aparatu :placz: a w Austrii znowu bylo troche biegania ... no i znowu wygralem :multi: a potem mama kazala mi pozowac z trofeami w nagrode dostalem prosiaczka :loveu: Quote
jo-jo Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Piękne zdjęcia :loveu: Gratuluje wygranych :multi: :multi: Quote
Asiaczek Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Super fotorelacja i super komentarze!!! Brawo za osiągi!!!!! Pzdr. Quote
Elitesse Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Calineczka pojechala do nowego domu :placz: zostala z nami tylko Cynamonka Quote
malawaszka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 ale fantastyucznie :loveu: :multi: a dziewczyny też się wystawiały, czy one był na wakacjach??? :razz: Quote
Asiaczek Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Nie rycz! Za rok, półtora będą następne małe paskudy, które nieźle dadzą Wam popalić! Ciesz się, że będziesz miała nowych przyjaciół i "pretekst" do wyjazdów na wystawy! pzdr. Quote
Elitesse Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 malawaszka napisał(a):ale fantastyucznie :loveu: :multi: a dziewczyny też się wystawiały, czy one był na wakacjach??? :razz: Zadra byla tutystycznie :) a Tess na wegrzech 2 na 2 i res. CAC a w Austrii 2 na 3 i res CACA, na obu przegrala ze sliczna amerykanska suczka w wloskich rekach wiec nie mam do nikogo pretensji Quote
Elitesse Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Asiaczek napisał(a):Nie rycz! Za rok, półtora będą następne małe paskudy, które nieźle dadzą Wam popalić! Ciesz się, że będziesz miała nowych przyjaciół i "pretekst" do wyjazdów na wystawy! pzdr. no ja mam nadzieje ze juz jesienia .... Quote
Recommended Posts