Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DEE DEE Elitesse - w Opolu V1 CWC r. CACIB
w wieku 22 miesiecy ukonczyla Championat Polski i rozpoczela Interchampionat, pierwszy raz na miedzynarodowce w "doroslej" klasie

a po wystawie laba na sloneczku :loveu:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na zakonczenie majowego weekendu pojechalismy do Pragi na wystawe miedzynarodowa
organizacja wystawy jak dla mnie na piatke :klacz: ale za to sedziowanie yhm... nie bede komentowac :diabloti:

Waciak - V2 kl.championow r.CAC i r.CACIB - ukonczony CHAMPIONAT CZECH :multi::multi:

a po wystawie kilka godzin zwiedzalismy sobie miasto i zjedlismy przepyszna pizze z pieca :loveu::loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
:loveu::loveu::loveu: ale macie już fajnie - kosteczka, traweczka :loveu: pokaż więcej :oops:

Nie ma się czym chwalić :oops: Trawa zniszczona przez psy, Grzegorz dosiewał właśnie, na górze jeden pokój i łazienka jeszcze do zrobienia :cool1: Ale za to stwierdziliśmy, że trzeba mieć jakieś przyjemności w życiu i pod koniec ubiegłego roku zafundowaliśmy sobie pierwsze od kilku lat wczasy, a teraz na imieniny Dżordż zamówił sobie samochód :evil_lol: Mebli do jadalni i sypialni ciągle brak :p
W tym roku Dee wyjatkowo nie wyrywa mi nowych róż, bo w ubiegłym ja sadziłam wieczorem, ona wyrywała w ciągu dnia, ja znowu sadziłam, ona znowu wyrywała i nie wszystkie przeżyły tą zabawę :diabloti: Ale żeby w tym roku, bilans strat w roślinności się zgadzał pogryzła mi nową kremową magnolię :roll:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pogratulować, pogratulować - Champion Czech, nonono...

Pzdr.

beria napisał(a):
Już gratulowałam Waciowi, ale nie zaszkodzi jeszcze raz :laola:

dziekuje pieknie :oops: :calus: :calus:

malawaszka napisał(a):
Przemo jaki eleganciq fiu fiu :cool3::cool3::cool3:

Gratki dla Waciaka :laola: :loveu:

Przemo wystawial, myslelismy ze moze urokiem uda sie zdobyc sedzine, ale na uklady ...:evil_lol::evil_lol:

Posted

beria napisał(a):
Zamówił i czeka marząc :evil_lol:

łącze się z Tobą w bólu .... oczekujący na auto facet :mdleje: :evil_lol:
po odbiorze też Ci współczuje :evil_lol: będziesz podziwiać :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):

a Dżordż zamówił i dostał ten samochód czy tak jak ja tylko zamówił i dalej marzy? :evil_lol:

Zamówił i czeka marząc :evil_lol: Jak sobie wybraliście jakieś wypasione bryki to czekajcie :diabloti: Używany trzeba było brać :p Jak ja :eviltong:

• 1 month later...
Posted

po dluugiej wystawowej przerwie pojechalismy na krajowke do Raciborza

siem opalilam i moje dzieciecie i Tz tez :evil_lol:

wystawa super, na wejsciu szybko i sprawnie, cena parkingu i biletow bez zdzierania z ludzi
parking prawie pod ringiem - nawet udalo nam sie parkowac pod drzewkiem w cieniu :multi:
tylko nie rozumiem czemu masa ludzi nie dojezdzala do parkingu tylko stawala na drodze dojazdowej blokujac ruch :roll:

sedzina z Ukrainy byla zaskoczeniem na plus :p

miejsce wystawy jest sto razy lepsze niz to zeszloroczne :klacz:

wszystkie sredniaki zgloszone do Raciborza:

Tess - V1 CWC, NSwR

i jej corka Dee Dee - V1 CWC

no i moje szanowne dziecko polujace na psy :evil_lol: