Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dlaczego u nas w O/W-wa nie ma takich rankingów...
Gratuluje!!!

Pzdr.

to fajna sprawa jest :)

Opole co roku przy ciescie, kawie / herbacie i lampce szampana robi mala uroczystosc
w tym roku byl tez poczestunek ale nie moglismy tak dlugo zostac

coraz wiecej oddzialow nagradza swoich hodowcow to moze kiedys i do warszawy dojdzie :)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olinafm napisał(a):
Jejku jak ja Ci zazdroszczę tych maluchów. Ale mam zamiar w przyszłości sprawić sobie drugiego psa i będzie to właśnie średni pieprzak :cool3:

ja mimo ze mam tez minika to jednak sredniak to jest to co tygryski lubia najbardziej ! ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Elitesse - trzymamy kciuki za Trenczyn!:lol:

Pzdr.

na naszej pierwszej tegorocznej wystawie TESS - kl.championow V1 CAC i r.CACIB - uczynila kolejny kroczek ku Grand CH.SK :multi:

czuje niedosyt ale jestem zadowolona ze Tess sie super pokazala - tak jak dawniej - bo na ostatnich zeszlorocznych wystawach byla ewidentnie przemeczona i stawiala opor :evil_lol:

Posted

DZIEKUJE PIEKNIE ZA GRATULACJE !! :oops::loveu:

a my dzis bylismy z maluszkami na przegladzie miotu i juz pierwsza dziewczynka - Magnetic pojechala do nowego domku w Rudach k. Raciborza :-(
Signature i Sunset odjezdzaja w sobote z rana :-(:-(

Waciakowe 3 coreczki tez juz w nowych domach :multi:
jeszcze mini piesek szuka nowych wlascicieli oraz ... kolejne male Waciki :loveu::loveu::loveu: urodzone 28.01.2009 - 3 suczki i 1 piesek

Waciakowy synek:

• 2 weeks later...
Posted

A ten malec czemu ma takiego pecha że ostatni został :sad:? Mój psiak też był ostatni jak go braliśmy i rodzeństwa już nie widziałam bo inaczej nie wiem jak bym się zdecydowała którego mam wziąć :roll:

Posted

olinafm napisał(a):
A ten malec czemu ma takiego pecha że ostatni został :sad:? Mój psiak też był ostatni jak go braliśmy i rodzeństwa już nie widziałam bo inaczej nie wiem jak bym się zdecydowała którego mam wziąć :roll:

jakby byl suczka to juz by go dawno nie bylo - mialam nadmiar chetnych na dziewczynki a o chlopcow w sumie bylo z 6 zapytan :roll: ten jest najlepszy z miotu i wolalabym go oddac w rece kogos kto bedzie wystawial ale jak na razie zero chetnych

Posted

A prawdą jest że najładniejszego szczeniaka stara się zostawić jak najdłużej żeby w razie czego najładniejszy został u hodowcy i u niego robił karierę wystawową? Ja biorąc mojego mniej więcej coś takiego słyszałam, ale jako że absolutnie było mi obojętne czy rokuje wystawowo czy nie potraktowałam to trochę z przymrużeniem oka. W sumie 'mojej' hodowczyni też zależało żeby mój pies był wystawiany, ale ostatecznie zgodziła się żeby do nas trafił :eviltong:
Chociaż może coś w tym jest bo teraz -nie chwaląc się :eviltong:- wszyscy się zachwycają moim psem że super wyrósł :multi:

Posted

to juz zalezy od hodowcy- ale ci bardziej zasiedziali w wystawach tak robia bo wlasnie jakby od biedy mial zostac to niech to bedzie nowa gwiazda :lol:
juz powoli koncza sie czasy ze to nabywcy wybieraja sobie szczeniaka ktorego kupia - spora grupa hodowcow sama podejmuje decyzje komu ktory szczeniak przypadnie, a wiec to ze ostatni wcale nie znaczy ze najgorszy

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Wystawa Krajowa Kiskunfelegyhaza H - 22.03.2009

TESSIE - V1 kl.championow CAC BOB - ukonczony Championat Wegier :multi::multi:

ciesze sie tym bardziej ze jako jedyny sredniak dostala ocene doskonala

zdjecia autorstwa Asiaczka :loveu::loveu: