Elitesse Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Asiaczek napisał(a):Dlaczego u nas w O/W-wa nie ma takich rankingów... Gratuluje!!! Pzdr. to fajna sprawa jest :) Opole co roku przy ciescie, kawie / herbacie i lampce szampana robi mala uroczystosc w tym roku byl tez poczestunek ale nie moglismy tak dlugo zostac coraz wiecej oddzialow nagradza swoich hodowcow to moze kiedys i do warszawy dojdzie :) Quote
Elitesse Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 olinafm napisał(a):Jejku jak ja Ci zazdroszczę tych maluchów. Ale mam zamiar w przyszłości sprawić sobie drugiego psa i będzie to właśnie średni pieprzak :cool3: ja mimo ze mam tez minika to jednak sredniak to jest to co tygryski lubia najbardziej ! ;) Quote
Asiaczek Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote=Elitesse;11634106 coraz wiecej oddzialow nagradza swoich hodowcow to moze kiedys i do warszawy dojdzie :) Hm..... moze...;) Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 maluchy 5,5 tygodnia INCREDIBLE MOON MAGNETISM SENTIMENT SIGNATURE MAGNETIC http://img140.imageshack.us/img140/6233/magnetic4kt4.jpg SUNSET http://img249.imageshack.us/img249/1448/sunset4xr9.jpg Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Elitesse - trzymamy kciuki za Trenczyn!:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Asiaczek napisał(a):Elitesse - trzymamy kciuki za Trenczyn!:lol: Pzdr. na naszej pierwszej tegorocznej wystawie TESS - kl.championow V1 CAC i r.CACIB - uczynila kolejny kroczek ku Grand CH.SK :multi: czuje niedosyt ale jestem zadowolona ze Tess sie super pokazala - tak jak dawniej - bo na ostatnich zeszlorocznych wystawach byla ewidentnie przemeczona i stawiala opor :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Brawo, brawo! Teska wraca do formy!!! A Waciak? Pzdr. Quote
Vania 93 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Gratulujemy !:razz: My się tak wprosiliśmy do galeryjki,cudne sznaucerki:cool3: Quote
M@d Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Gratulacje i ... dalszych sukcesów! :thumbs: Quote
Elitesse Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 DZIEKUJE PIEKNIE ZA GRATULACJE !! :oops::loveu: a my dzis bylismy z maluszkami na przegladzie miotu i juz pierwsza dziewczynka - Magnetic pojechala do nowego domku w Rudach k. Raciborza :-( Signature i Sunset odjezdzaja w sobote z rana :-(:-( Waciakowe 3 coreczki tez juz w nowych domach :multi: jeszcze mini piesek szuka nowych wlascicieli oraz ... kolejne male Waciki :loveu::loveu::loveu: urodzone 28.01.2009 - 3 suczki i 1 piesek Waciakowy synek: Quote
Elitesse Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 maluchy w wieku 7,5 tygodnia ( te ktore sa jeszcze u nas) ESCADA MOON Elitesse ESCADA INCREDIBLE Elitesse Quote
Elitesse Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 ESCADA MAGNETISM Elitesse - zarezerwowany ESCADA SENTIMENT Elitesse - zarezerwowana Quote
malawaszka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 każdy inny :loveu: maluchy sraluchy :turn-l: masz jeszcze coś na bazarek? :lol: bo mam Tutka w hotelu... :shake: Quote
Elitesse Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 paczka zapakowana juz czeka ale nie mam kiedy na poczte dotrzec :roll: postaram sie jak najszybciej !! Quote
Elitesse Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 MWPR Rzeszow 7.02.2009 ALBA ASTRA Elitesse- V1 CWC CACIB NSwR BOB Quote
Elitesse Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 9 tygodni ESCADA SENTIMENT Elitesse - zarezerwowana ESCADA MOON Elitesse - wolny Quote
olinafm Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 A ten malec czemu ma takiego pecha że ostatni został :sad:? Mój psiak też był ostatni jak go braliśmy i rodzeństwa już nie widziałam bo inaczej nie wiem jak bym się zdecydowała którego mam wziąć :roll: Quote
Elitesse Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 olinafm napisał(a):A ten malec czemu ma takiego pecha że ostatni został :sad:? Mój psiak też był ostatni jak go braliśmy i rodzeństwa już nie widziałam bo inaczej nie wiem jak bym się zdecydowała którego mam wziąć :roll: jakby byl suczka to juz by go dawno nie bylo - mialam nadmiar chetnych na dziewczynki a o chlopcow w sumie bylo z 6 zapytan :roll: ten jest najlepszy z miotu i wolalabym go oddac w rece kogos kto bedzie wystawial ale jak na razie zero chetnych Quote
olinafm Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 A prawdą jest że najładniejszego szczeniaka stara się zostawić jak najdłużej żeby w razie czego najładniejszy został u hodowcy i u niego robił karierę wystawową? Ja biorąc mojego mniej więcej coś takiego słyszałam, ale jako że absolutnie było mi obojętne czy rokuje wystawowo czy nie potraktowałam to trochę z przymrużeniem oka. W sumie 'mojej' hodowczyni też zależało żeby mój pies był wystawiany, ale ostatecznie zgodziła się żeby do nas trafił :eviltong: Chociaż może coś w tym jest bo teraz -nie chwaląc się :eviltong:- wszyscy się zachwycają moim psem że super wyrósł :multi: Quote
Elitesse Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 to juz zalezy od hodowcy- ale ci bardziej zasiedziali w wystawach tak robia bo wlasnie jakby od biedy mial zostac to niech to bedzie nowa gwiazda :lol: juz powoli koncza sie czasy ze to nabywcy wybieraja sobie szczeniaka ktorego kupia - spora grupa hodowcow sama podejmuje decyzje komu ktory szczeniak przypadnie, a wiec to ze ostatni wcale nie znaczy ze najgorszy Quote
Asiaczek Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Melduję, że powoli wracam do zdrowia i nadrabiam zaległości. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Chyba dobrze zapowiada się sunia, prawda? Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Wystawa Krajowa Kiskunfelegyhaza H - 22.03.2009 TESSIE - V1 kl.championow CAC BOB - ukonczony Championat Wegier :multi::multi: ciesze sie tym bardziej ze jako jedyny sredniak dostala ocene doskonala zdjecia autorstwa Asiaczka :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts