Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

maluszki prawie 3 tygodniowe

ESCADA MAGNETISM Elitesse

ESCADA MOON Elitesse

ESCADA INCREDIBLE Elitesse

ESCADA SIGNATURE Elitesse

ESCADA SENTIMENT Elitesse

ESCADA MAGNETIC Elitesse

ESCADA SUNSET Elitesse

Posted

[quote name='Asiaczek']To mówisz, że te czarniawe miski mają juz prawie 3 tygodnie...? E, niemozliwe...:lol:

Pzdr.

oj leci ten czas leci :roll:

a ta dziewczynka ma juz ponad rok ? :lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Kobieto, a gdzies Ty dostała tyle obróżek w tylu kolorach...?!?!?!:crazyeye:

Pzdr.

jest taka firma LORD - bardzo czesto mozna ich na wystawach spotkac ale tez zamowic przez internet --> Witaj na stronie firmy "Lord"

paczka w ciagu 2-3 dni dochodzi, wysylaja za pobraniem ( wysylka 11,50 zl), najmniejsza oboroza regulowana to koszt 4 zl ;)

Posted

Dla tegorocznych miotów mam obróżki zależne od płci. I tak dla chłopaków mam zielone i niebieskie, a dla suczek - czerwone i pomarańczowe. Kupiła mi je w ub.r. Gosia od Buszki.
A jakie obróżki będą dla następnych miotów - może właśnie skorzystam z oferty tej firmy. Dzięki.

Pzdr.

Posted

Do obróżek powinny być grawerowane "nieśmiertelniki" z imieniem psa :evil_lol:
Bo kto to potem spamięta która jest czyja... :diabloti:

Posted

nic nie musze zapisywac - w koncu to moje "dzieci" i wiem ktory jest ktory :eviltong:

choc przyznam ze przy tym miocie na poczatku ciezko je bylo rozroznic jak nie mialy obrozy - bardzo wyrownane wyszly