Ka-Vanga Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Ale superowe spotkanko :multi: - fajowy "maluszek" :multi:. Quote
Elitesse Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='Asiaczek']Hahaha, Mała Kubica!!! http://img229.imageshack.us/img229/7175/mmadzia001yi7.jpg Pzdr. mama wierny kibic, tata wierny kibic to i cora musi byc !! ;) [quote name='malawaszka']:loveu: ale czemu tylko jedno??? :placz: juz masz wiecej :eviltong: a za 3 tyg mamy nastepne spotkanie rodzinne :multi: [quote name='Asiaczek']A co się dzieje z DeeDee? pzdr. rosnie i jest strasznie przytulasta panienka :loveu: jesli bedziesz w Opolu to moze poznasz ja osobiscie :p [quote name='Ka-Vanga']Ale superowe spotkanko :multi: - fajowy "maluszek" :multi:. dziekuje :) maly faktycznie fany, bardzo krotki z wieeelgachna glowa, nie za duzy, jeszcze tylko trzeba okielznac mu temperamencik i wroze mu niezla kariere ;) Quote
Elitesse Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 a Abi w weekend pojechala do nitry w sobote na wystawie specjalistycznej V2 i res.CAC a w niedziele na krajowej CAC i Zwyciestwo rasy :multi::multi: Quote
malawaszka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 śliczny jest :loveu::loveu::loveu: mam nadzieję, że pocykasz foteczki Deedee :loveu::loveu::loveu: Quote
Elitesse Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 wczoraj bylismy odwiedzic tate Przema w Wierzycach - pierwszy raz widzial swoja wnusie :) sesja wozeczkowa Quote
Elitesse Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 piesy wogole nie chcialy do domu wejsc :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 http://images24.fotosik.pl/191/69d8bd4dc53a8be6.jpg aaa jak bosko klony na straży :loveu::loveu::loveu: i Madziunia :loveu::loveu::loveu: Quote
Elitesse Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 nowa ulubiona zabawka - pan slon ;) Quote
Asiaczek Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Madźka :loveu:- jak widać - lubi zabaweczki... hihihi pełno ich dookła... A jak tam w Wieselburgu? pzdr. Quote
weszka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Wpadłam z wizytą do Was. A tu same cudowności :loveu: Madzia jest uroczym maleństwem, a psiaczki piękne jak zawsze :loveu: Quote
beria Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 :diabloti: Magdusia jest nie tylko śliczna, ale i baaardzo grzeczna :loveu::loveu::loveu: Quote
beria Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Magdunia :loveu::loveu::loveu: Tess też z córką :eviltong: i wujcio Wacio z przyszywaną siostrzenicą :cool3: Quote
Kora- Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ale ślicznie śpią na kanapie :) TO jest niezłe! :diabloti::diabloti: Quote
Elitesse Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 zbieralam sie i zbieralam do odkurzenia galerii ale zawsze bylo mi nie po drodze :roll: ale sie w koncu wezme w garsc i zaczne od malych Wacikow :loveu: Waciak 16 lipca po raz drugi zostal ojcem a to jego dzieci w wieku 6,5 tygodnia LUCKY LUKE Grasant LEVI STRAUS Grasant Quote
Elitesse Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 LIZ TAYLOR Grasant LITTLE LADY Grasant LILLY MARLENE Grasant LARA CROFT Grasant Quote
Asiaczek Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Jakie słodkie Puchatki.... :loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
ariss Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 LUCKY LUKE Grasant:loveu::loveu::loveu: ja takiego chce:placz: Quote
Elitesse Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='Asiaczek']Jakie słodkie Puchatki.... :loveu::loveu::loveu: Pzdr. superowe sa :) szkoda ze nie mam jak pojechac ich zobaczyc na zywo bo to ponad 400 km czyli podroz na calutki dzien a Przemo nie mial by jak z psami wychodzic zostajac z Madziusia :placz: [quote name='gassira']LUCKY LUKE Grasant:loveu::loveu::loveu: ja takiego chce:placz: ja tez !! udal sie chlopaczek - i szuka nowego domu, bo jego brat Levi's juz zarezerwowany uhh gdybym tak miala wiecej miejsca :roll: Quote
Recommended Posts