malawaszka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 :crazyeye:orzesz to Ty po porodzie byłaś na egzaminie??? :mdleje: hahah no naprawdę cyborg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Watek boski :loveu::loveu::loveu: a Madzia tfu tfu prześliczna :loveu::loveu::loveu: Quote
miniaga Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Aguś właśnie przeczytałam. Gratuluję, przepiękne masz dziecię. Quote
Asiaczek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Hej Kobieto-cyborgu! Gratuluje zdanego egzaminu, bo chyba tego jeszcze nie zrobiłam... A Madzia słodka!!!:loveu::loveu::loveu: I jak Dziadzio spisał się podczas Twojej nieobecnosci pzdr. Quote
resuruss Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Niech te Święta tak wspaniałe, będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj piesek w nocy gada, niech choinka pachnie pięknie, no i radość będzie wszędzie! Quote
Elitesse Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 dziekuje za zyczenia :loveu: zobaczcie moja najmlodsza coreczke - Deja Vu :loveu: Quote
Elitesse Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 lecimy z nowymi fotami :) pluja :evil_lol: to jest cudne :loveu: ciekawe co jej sie sni ? :roll: Quote
Elitesse Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 :evil_lol: po pierwszym spacerku Quote
Asiaczek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Elitesse'] zobaczcie moja najmlodsza coreczke - Deja Vu :loveu: O, jaka Gwiazdeczka! Zamieniłas dzieci? http://img165.imageshack.us/img165/795/mmadzia034er9.jpg Pzdr. Quote
malawaszka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 ooooo ranysiu jaka ona cudna słodziutka i na pewno pachnie przebosko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
resuruss Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Aaaaaaaaaaaaaaaaa jaka milusia Magdusia :loveu::loveu::loveu::loveu: A jak fajnie pluje smokiem :evil_lol: Moje ciele nie pluło ,a leciało na dwa smoki :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Madziulinko życzę Tobie i Twoim Rodzicom i Twoim pieskom wszystkiego NAJ NAJ NAJ!!!! Wyrośnij na śliczną i zdrową i co najważniejsze mądrą panieneczkę :loveu::loveu::loveu: Quote
Pink Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 no wszystko ladnie, pieknie... madziorek slodki, TZ przystojny ... ale psy to chyba jeszcze tu beda czy cus :diabloti: Quote
Elitesse Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 a pewno ze beda :eviltong: zimowa Abi :loveu: Quote
Pink Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ale ona coraz mniej do Tessinki jest podobna, chociaz nie powiem sunka jest zajefajna. Quote
malawaszka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 jest świetna tylko ja bym wolała jakby jej było widać oczka :loveu: Quote
moon_light Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Elitesse']a pewno ze beda :eviltong: zimowa Abi :loveu: Wreszcie odnalazłam waszą galerie . Uff :). Nie mogłam się dogrzebać. SLICZNE PSY !! A ten na zdjęciu wyżej, zapiera dech:) Takiego sznaucera to bym mogła mieć :loveu: Quote
Recommended Posts