malawaszka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 i ja się dołączam i GRATULUJĘ SZCZęśLIWYM RODZICOM A MADZI DUUUżO ZDRóWKA I NIECH SIę ZDROWO CHOWA :drinking: Dużo zdrowia i uśmiechów Pisków, wrzasków i zabawy moc Radości z tupotu malutkich nóżek Łez szczęścia z pierwszego uśmiechu, ząbka, słowa i kroku Porozrzucanych wszędzie klocków Przytulenia okrąglej główki I uścisków małych rączek Quote
beria Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [SIZE="5"]Gratulacje !!!! Całusy dla Madzi i świeżo upieczonych rodziców : ))) Quote
Czarne Gwiazdy Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ja również skromnie gratuluję oraz... współczuję :evil_lol: ... nieprzespanych nocy, wydanych pieniędzy, hałasu, braku czasu i tak dalej i tak dalej :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 hahaha cos taka niecierpliwa :evil_lol: Dziś maja dopiero wrócić ze szpitala :multi: Quote
Elitesse Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 jestesmy :) :) :) Madzia spi fotki wkrotce :eviltong: Quote
malawaszka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 aaaa pokaaa pokaaaa :laola: :loveu::loveu::loveu: Quote
Elitesse Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 pare godzin po porodzie - mamusia wygladala jak cyborg z tymi kabelkami :crazyeye: no ale porod nie byl najfajniejszy :roll: no nic wazne ze juz ok jest :multi: rodzinka w komplecie :loveu: i z mamusia :) Quote
resuruss Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Aaaaaaaaaaa!!!!!Jaka piękna !!!!!!:loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu: Agnieszko wyglądasz slicznie jako mama :loveu: i Przemo jako tatus tyz pikny :multi: Ucałujcie Magdalenke w czołko od cioteczki ress ;):loveu: Quote
malawaszka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 aaaa poryczałam się :loveu::loveu::loveu::loveu: tfu tfu tfu żeby nie zauroczyć, ale Madzia jest cudna :loveu::loveu::loveu::loveu: :mdleje: Quote
Miga Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Gratuluję Córuni ! [SIZE=2]śliczna:loveu: Quote
maga18 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Madzia cudna jak to Madzie maja w zwyczaju :) :lol: Aga, Przemek - GRATULUJE!!! :angel: Quote
Elitesse Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 maga18 napisał(a):Madzia cudna jak to Madzie maja w zwyczaju :) :lol: zadziwiajace ale wszytkie znajome Madzie tak mowia :evil_lol::evil_lol: Asiaczku, Ress, Waszko, Beria ,Maga, karenina, Gwiazdy, Miga dziekuje :loveu::loveu: Quote
resuruss Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lilangel::lilangel::lilangel: Mały Przemo :loveu::loveu: Jak tam sie mamusiuje?A jak psiaki przyjeły małą??? Quote
malawaszka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 http://img233.imageshack.us/img233/7043/img0032ca8.jpg aahaha no po tej focie to Przem się nie wyprze :loveu::loveu::loveu: Quote
resuruss Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 :loveu::loveu::loveu: Przemo nawet nie mysli o wypieraniu ......przeca stare porzekadło prawi ,ze coreczki to pupilki tatusiów :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Agus - jeszcze raz serdecznie gratuluje Magdalenki!!! Ja z kolei, te Madzie, które znam, to wszystkie sa bardzo madre! Malutka jest taka słodka!!!:loveu::loveu: Pzdr. Quote
marisia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Witaj Aga - właśnie dowiedziałam się, że córa to Madzia - jak zauważyły poprzedniczki - jest bardzo podobna do tatusia :lol::lol::lol: GRATULACJE dla WAS!!! Quote
beria Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Magdusia jest śliczna :loveu::loveu::loveu: Ponownie gratulacje dla dumnych Rodziców :loveu::loveu::loveu: Elitesse napisał(a):pare godzin po porodzie - mamusia wygladala jak cyborg z tymi kabelkami :crazyeye: Jeśli byłaś na egzaminie w sobotę, to jesteś cyborgiem :eviltong: Quote
Elitesse Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='resuruss'] Jak tam sie mamusiuje?A jak psiaki przyjeły małą??? Watek oszalal ! on ktory bardzo malo uczuc okazuje ma teraz wazne zadanie zyciowe - lezy caly czas pod lozeczkiem i pilnuje !! :crazyeye: jak tylko mala wyda jakis glosik to wstaje patrzec czy wszytko dobrze !! a jak ja przynieslismy to usiadl przy lozeczku i pol godziny merdal ogonkiem :loveu::loveu: [quote name='malawaszka'] aahaha no po tej focie to Przem się nie wyprze :loveu::loveu::loveu: on caly czas jakies podobienstwa wyszukuje :lol: niedlugo uslysze ze to on a nie ja urodzilam pewno :evil_lol: [quote name='resuruss']:loveu::loveu::loveu: Przemo nawet nie mysli o wypieraniu ......przeca stare porzekadło prawi ,ze coreczki to pupilki tatusiów :loveu: ja jestem typowa coreczka tatusia to żółwińska tez pewno bedzie ;) [quote name='Asiaczek'] Ja z kolei, te Madzie, które znam, to wszystkie sa bardzo madre! Pzdr. to byl chyba glowny argument wyboru imienia - bo mam podobne obserwacje :) :) [quote name='marisia']Witaj Aga - właśnie dowiedziałam się, że córa to Madzia - jak zauważyły poprzedniczki - jest bardzo podobna do tatusia :lol::lol::lol: GRATULACJE dla WAS!!! dziekujemy :loveu: [quote name='beria']Magdusia jest śliczna :loveu::loveu::loveu: Ponownie gratulacje dla dumnych Rodziców :loveu::loveu::loveu: Jeśli byłaś na egzaminie w sobotę, to jesteś cyborgiem :eviltong: bylam i nawet zdalam hihi przy okazji zebralam setki gratulacji i musialam sto razy fotki w telefonie pokazywac bo kazdy chcial zobaczyc malutka :) :) Quote
Elitesse Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 a teraz troche nowych fotek :) z dziedziem jak mama sie egzaminowala :eviltong: Quote
resuruss Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Witaj KOBIETO -CYBORGU!!!!:multi::multi: Jestem dumna z Wateczka :loveu::loveu::loveu: Ksieciunio w zyciowej roli :loveu::loveu::loveu:Oby zaprzyjaznił sie z Madzią jak moja Zuzka z Pasiakiem :loveu: Aaaaaaaaaaaa ,jaka kruszyneczka maleńka :multi::loveu: Quote
Recommended Posts