malawaszka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 a Wy co paskudy??? znowu gdzieś prowadzicie walkę z zakazem kopiowania??!! :mad: http://img220.imageshack.us/img220/9721/mobraz006da3.jpg śliczna ta fotka :loveu: Quote
Elitesse Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 malawaszka napisał(a):a Wy co paskudy??? znowu gdzieś prowadzicie walkę z zakazem kopiowania??!! :mad: e tam walke - to stara nuda tu na DGM :evil_lol: Quote
Elitesse Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Klubowa Wystawa Sznaucerow - Nitra 3.11 TESS - BEST IN SHOW Klasy Honorowej :multi: Quote
ariss Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 inaczej nie da się tego określić: Cudeńka:loveu: Quote
Elitesse Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 dostalam jeszcze Tessinkowe foty z Nitry :) sobotnimi sukcesami juz sie chwalilam a w niedziele Tess wygrala w klasie championow zdobywajac CAC i r.CACIB - rozpoczela Grand Championat Slowacji :multi::multi: w oba dni byla tez wystawiana jej cora ABI - 2 x r.CAC za bardzo ladna czeska suczka pogoda dopisala, spedzilismy wiec bradzo przyjemne 3 dni na Slowacji :) :) Quote
Elitesse Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 nas dzisiaj zasypalo sniegiem :) psy szalaly ze szczescia :multi: a ja z rozpaczy bo 16 roztapiajacych sie sznaucerowych sniegowych nog to tragedia :shake: kilka fotek robionych telefonem : Quote
Asiaczek Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Jeeeee, w tym roku po raz pierwszy widze tyle sniegu.... pzdr. Quote
Elitesse Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 lojoj znowu sobie zaleglosci narobilam :shake::shake: zaczne od Abinki :) 18 listopada w Kielcach wygrala klase championow zdobywajac CWC a potem w porownaniu dolozyla sobie CACIBa, Najlepsza Suke w Rasie i Zwysiestwo Rasy :multi::multi::multi: 1 i 2 grudnia zanioslo ja razem z wlascicielem do Moldawskiego Kiszyniowa gdzie wywalczyla Championat Moldawii - teraz mozna ja zwac Multichampionka :eviltong: takie medaliki dawali wygranym :) a tak wygodnie jej sie jechalo :) najwieksze gratulacje naleza sie za pokonanie tej przerazajacej trasy :evil_lol::evil_lol: no i od wczoraj Abi mozna oficjalnie tytulowac INTERCHAMPIONKA :laola: Quote
malawaszka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 no to Inter czy Multi??? jak to jest??? które jest lepsze? :lol: jakby nie było to Wielkie GRATKI wyhodowania takiej wspaniałej suni!!!!! :loveu: Quote
Elitesse Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 malawaszka napisał(a):no to Inter czy Multi??? jak to jest??? które jest lepsze? :lol: jakby nie było to Wielkie GRATKI wyhodowania takiej wspaniałej suni!!!!! :loveu: Inter - to inaczej Champion Miedzynarodowy - robi sie go przez zwyciestwa w roznych krajach na wystawach miedzynarodowych a Multichampion to posiadacz championatow kilku krajow a Abi ma juz Polski, Rumunski i Moldawski :) :) na dodatek ma zaczete Slowacki, Wegierski i Ukrainski :crazyeye: Quote
resuruss Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Gratki gratki!!!!:multi::multi::multi: A jak tam mały Elitesek :loveu: Quote
malawaszka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Elitesse napisał(a):Inter - to inaczej Champion Miedzynarodowy - robi sie go przez zwyciestwa w roznych krajach na wystawach miedzynarodowych a Multichampion to posiadacz championatow kilku krajow a Abi ma juz Polski, Rumunski i Moldawski :) :) na dodatek ma zaczete Slowacki, Wegierski i Ukrainski :crazyeye: czyli mój mały rozumek mówi mi, że Multi to jakby lepiej? Bo w Multi zawiera się Inter? :lol: Quote
Miga Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Mój mały rozumek tez myśli podobnie, ale chyba trochę wody musi upłynąć zanim poznam prawdziwe tajniki wystawiania ;) Quote
malawaszka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Miga napisał(a):Mój mały rozumek tez myśli podobnie, ale chyba trochę wody musi upłynąć zanim poznam prawdziwe tajniki wystawiania ;) :evil_lol: ja trochę pojeździłam po wystawach, poznałam jakieś tam tajniki i stwierdziłam, że to nie moja bajka :shake::lol: Quote
Elitesse Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 mozna byc Interem nie majac rzadnego krajowego Championatu lub miec Championaty 20 krajow a nie miec Intera :roll: w sumie nie bardzo idzie porownac te dwa tytuly zwlaszcza ze Inter to tytul oficjalny a MultiCh to tytul umowny na ktory nie dostaje sie "papierka" a tak wogole to jak jutro bede miala wene tworcza to wstawie foty z Abinkowej wyprawy do Moldawii :diabloti::diabloti: Quote
Elitesse Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 resuruss napisał(a): A jak tam mały Elitesek :loveu: wlasnie mi spac nie daje :evil_lol: :evil_lol: od 3 h usiluje usnac i tak mnie kopaczkuje ze nawet wylezec nie moge :shake: chyba chcialby juz pobiegac sobie po dywanie :eviltong: Quote
Asiaczek Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Niech Młody jeszcze troche poczeka! U Ciebie jest przecież najbezpieczniej...:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Asiaczek napisał(a):Niech Młody jeszcze troche poczeka! U Ciebie jest przecież najbezpieczniej...:lol: Pzdr. powiem samolubnie ze do 16 grudnia moglby poczekac ... bo 15 mam zerowy termin egzaminu z Rynku Egzotycznych Instrumentow Pochodnych :diabloti: a jak wiadomo na zerowkach jest znacznie prosciej no i pan wykladowca zasugerowal ze wolal by wszytkich w grudniu widziec a nie w lutym w czasie sesji :roll: Quote
malawaszka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Elitesse napisał(a):mozna byc Interem nie majac rzadnego krajowego Championatu lub miec Championaty 20 krajow a nie miec Intera :roll: w sumie nie bardzo idzie porownac te dwa tytuly zwlaszcza ze Inter to tytul oficjalny a MultiCh to tytul umowny na ktory nie dostaje sie "papierka" a tak wogole to jak jutro bede miala wene tworcza to wstawie foty z Abinkowej wyprawy do Moldawii :diabloti::diabloti: no i już tego nie ogarniam :evil_lol: spróbuję jutro :evil_lol: Quote
Elitesse Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 malawaszka napisał(a):no i już tego nie ogarniam :evil_lol: spróbuję jutro :evil_lol: hmm jutro piatek ... nie wiem czy dasz rade :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Elitesse napisał(a):hmm jutro piatek ... nie wiem czy dasz rade :diabloti: jutro koło południa :diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ha! A ja gratuluję Szczęśliwym Rodzicom pojawienia się na świecie malutkiej Madzi!!! Dzisiaj o 6 rano Malutka ujrzała ten najlepszy ze światów... Pzdr. Quote
resuruss Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Witaj Madziu!!!!!!!!!!! Gratulacje dla Agusi i Przema !!!!!!!!!:Rose::sweetCyb::iloveyou::angel::angel::BIG::new-bday::cunao::beerchug::drink1::popcorn: Quote
Recommended Posts