Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

dostalam jeszcze Tessinkowe foty z Nitry :)

sobotnimi sukcesami juz sie chwalilam a w niedziele Tess wygrala w klasie championow zdobywajac CAC i r.CACIB - rozpoczela Grand Championat Slowacji :multi::multi:

w oba dni byla tez wystawiana jej cora ABI - 2 x r.CAC za bardzo ladna czeska suczka

pogoda dopisala, spedzilismy wiec bradzo przyjemne 3 dni na Slowacji :) :)

Posted

nas dzisiaj zasypalo sniegiem :)
psy szalaly ze szczescia :multi:
a ja z rozpaczy bo 16 roztapiajacych sie sznaucerowych sniegowych nog to tragedia :shake:

kilka fotek robionych telefonem :

• 4 weeks later...
Posted

lojoj znowu sobie zaleglosci narobilam :shake::shake:

zaczne od Abinki :)

18 listopada w Kielcach wygrala klase championow zdobywajac CWC a potem w porownaniu dolozyla sobie CACIBa, Najlepsza Suke w Rasie i Zwysiestwo Rasy :multi::multi::multi:

1 i 2 grudnia zanioslo ja razem z wlascicielem do Moldawskiego Kiszyniowa gdzie wywalczyla Championat Moldawii - teraz mozna ja zwac Multichampionka :eviltong:

takie medaliki dawali wygranym :)

a tak wygodnie jej sie jechalo :)

najwieksze gratulacje naleza sie za pokonanie tej przerazajacej trasy :evil_lol::evil_lol:

no i od wczoraj Abi mozna oficjalnie tytulowac INTERCHAMPIONKA :laola:

Posted

malawaszka napisał(a):
no to Inter czy Multi??? jak to jest??? które jest lepsze? :lol:
jakby nie było to Wielkie GRATKI wyhodowania takiej wspaniałej suni!!!!! :loveu:

Inter - to inaczej Champion Miedzynarodowy - robi sie go przez zwyciestwa w roznych krajach na wystawach miedzynarodowych
a Multichampion to posiadacz championatow kilku krajow a Abi ma juz Polski, Rumunski i Moldawski :) :)
na dodatek ma zaczete Slowacki, Wegierski i Ukrainski :crazyeye:

Posted

Elitesse napisał(a):
Inter - to inaczej Champion Miedzynarodowy - robi sie go przez zwyciestwa w roznych krajach na wystawach miedzynarodowych
a Multichampion to posiadacz championatow kilku krajow a Abi ma juz Polski, Rumunski i Moldawski :) :)
na dodatek ma zaczete Slowacki, Wegierski i Ukrainski :crazyeye:

czyli mój mały rozumek mówi mi, że Multi to jakby lepiej? Bo w Multi zawiera się Inter? :lol:

Posted

Miga napisał(a):
Mój mały rozumek tez myśli podobnie, ale chyba trochę wody musi upłynąć zanim poznam prawdziwe tajniki wystawiania ;)

:evil_lol:
ja trochę pojeździłam po wystawach, poznałam jakieś tam tajniki i stwierdziłam, że to nie moja bajka :shake::lol:

Posted

mozna byc Interem nie majac rzadnego krajowego Championatu lub miec Championaty 20 krajow a nie miec Intera :roll: w sumie nie bardzo idzie porownac te dwa tytuly zwlaszcza ze Inter to tytul oficjalny a MultiCh to tytul umowny na ktory nie dostaje sie "papierka"

a tak wogole to jak jutro bede miala wene tworcza to wstawie foty z Abinkowej wyprawy do Moldawii :diabloti::diabloti:

Posted

resuruss napisał(a):
A jak tam mały Elitesek :loveu:

wlasnie mi spac nie daje :evil_lol: :evil_lol: od 3 h usiluje usnac i tak mnie kopaczkuje ze nawet wylezec nie moge :shake: chyba chcialby juz pobiegac sobie po dywanie :eviltong:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Niech Młody jeszcze troche poczeka! U Ciebie jest przecież najbezpieczniej...:lol:
Pzdr.

powiem samolubnie ze do 16 grudnia moglby poczekac ... bo 15 mam zerowy termin egzaminu z Rynku Egzotycznych Instrumentow Pochodnych :diabloti:
a jak wiadomo na zerowkach jest znacznie prosciej no i pan wykladowca zasugerowal ze wolal by wszytkich w grudniu widziec a nie w lutym w czasie sesji :roll:

Posted

Elitesse napisał(a):
mozna byc Interem nie majac rzadnego krajowego Championatu lub miec Championaty 20 krajow a nie miec Intera :roll: w sumie nie bardzo idzie porownac te dwa tytuly zwlaszcza ze Inter to tytul oficjalny a MultiCh to tytul umowny na ktory nie dostaje sie "papierka"

a tak wogole to jak jutro bede miala wene tworcza to wstawie foty z Abinkowej wyprawy do Moldawii :diabloti::diabloti:

no i już tego nie ogarniam :evil_lol: spróbuję jutro :evil_lol: