Elitesse Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 w niedziele pokazywalismy sie na wystawie we Wroclawiu jako ze akurat wtedy wypadly urodziny Przema piechy zrobily mu prezent i wszytkie zgarnely zlote medale :eviltong: Tess - V1 CWC NSwR CACIB i Zwyciezca Rasy :multi::multi: Lancelot - V1 Najlepszy weteran :multi: Wata - V1 CWC :multi: kilka fot z wroclawskiej wystawy Da Vinci z wlasicielami :) pan Lancus i pani Tessinka Lancelot z tatusiem :eviltong: Quote
Elitesse Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 jeszcze cieple fotki Dee - u fryzjera miala dzis kosmetyke przedwystawowa :) :multi: nareszcie koniec Quote
Elitesse Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 kolacja w rodzinnym gronie :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 A gdzie Dee się wybiera na wystawe? pzdr. Quote
malawaszka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 oo tu tyle fotek a ja przegapiłam :oops: GRATKI za Wrocek :klacz: :laola: :multi: Quote
Elitesse Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 w sobote w Nowym Dworze Mazowieckim odbyla sie najwazniejsza wystawa tego roku czyli Klubowa Wystawa Sznaucerow pojechaly z nami 2 dziewczynki czyli Tess i Zadra sedziowal pan z izraela Avi Marshak i zrobil niezly przesiew w stawce :diabloti: nawet Interom trafialy sie oceny bdb Tess dostala ocene dosk w kl.otwartej ale na lokate sie nie zalapala :shake: za to Zadra najpierw wygrala klase championow a potem zostala Zwyciezczynia Klubu :multi::multi: na tej wystawie swoj debiut miala malutka Dee Dee :loveu: obie z Gosia spisaly sie doskonale !! zajely 2 lokate w klasie baby z ocena wybitnie obiecujaca :multi: tak trzymac :thumbs: towarzysko na wystawie pojawila sie rowniez Deja Vu :loveu: a tera troche fotek autorstawa Berii i jej TZta Tess Zadra Quote
Elitesse Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 para Zwyc. Klubu rodzinka :loveu: Dee Dee Quote
Elitesse Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 a w niedziele z rozpedu pojechalismy do Rybnika :lol: Tess - V1 CWC w klasie championow Zadra - V1 CWC NSwR i Zwyc Rasy w kalsie otwartej Wata - V1 CWC NPwR Zwyc rasy w klasie championow niestety fotek brak :( :( caly czas ktos nas zagadywal i nie bylo czasu na focenie :eviltong: Quote
Asiaczek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Elitesse napisał(a):a w niedziele z rozpedu pojechalismy do Rybnika :lol: Tess - V1 CWC w klasie championow Zadra - V1 CWC NSwR i Zwyc Rasy w kalsie otwartej Wata - V1 CWC NPwR Zwyc rasy w klasie championow niestety fotek brak :( :( caly czas ktos nas zagadywal i nie bylo czasu na focenie :eviltong: Aga, to kto otrzymał BOB'a? Pzdr. Quote
Elitesse Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Asiaczek napisał(a):Aga, to kto otrzymał BOB'a? Pzdr. na Klubie ?? importowany z Rosji piesek Top Target FANDORIN - tego dnia byl bezkonkurencyjny !! choc powiem w tajemnicy ze juz z nim wygrywalam :eviltong: Quote
Elitesse Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 a dzis u nas swieto :) TESSIE konczy 5 latek :loveu: :BIG::new-bday::tort::new-bday::BIG: Quote
malawaszka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Tess :laola: 100 LAT!!!!!! :drinking: i wielkie :klacz: za sukcesy - normalnie już mi brak słów bo gdzie nie pojedziecie to kosicie :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='Elitesse']a dzis u nas swieto :) TESSIE konczy 5 latek :loveu: :BIG::new-bday::tort::new-bday::BIG: Nonono, Pani w srednim wieku! Życze jeszcze kilka takich "piątek"!!! Pzdr. Quote
Elitesse Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 dawaj tego patyka :diabloti: zagadka - czyja glowa jest czyja ? :eviltong: c.d.n . ... Quote
malawaszka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 hahaha głowa w lewo jest dupki bliżej aparatu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Elitesse Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 to lecimy dalej z jesiennymi fotami :) Quote
Vectra Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Bardzo mi się podobają Twoje kopiowane sznaucery :diabloti: Quote
Elitesse Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 [quote name='Vectra']Bardzo mi się podobają Twoje kopiowane sznaucery :diabloti: hihi mi tez sie podobaja :eviltong: tylko cos zbyt radosnie na tych fotach wychodza - tak jakby im dobrze w zyciu bylo :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Elitesse napisał(a):hihi mi tez sie podobaja :eviltong: tylko cos zbyt radosnie na tych fotach wychodza - tak jakby im dobrze w zyciu bylo :evil_lol: to fotomontaż :diabloti: widać :diabloti: kopiowane psy nie bywają radosne :diabloti: poczytaj sobie :cool1: :evil_lol: Quote
Recommended Posts