Elitesse Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 a teraz juz aktualnosci :) czyli sobota w Wierzycach :) Quote
Elitesse Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 szykujemy Zadre na wystawe :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 ...pająki, trujące grzybki, niejadalne szyszki i na sam koniec psy... No, nie tego spodziewałam się po Tobie, Elitessku. Pozazdrościć wypoczynku na wsi...:lol: Pzdr. Quote
Helga&Ares Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 http://img231.imageshack.us/img231/4224/mwierzyce0807002zx2.jpg Ło Matko, skąd to wytrzasnęłaś, tego giganta Quote
malawaszka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 a jak poszlo na wystawie co to Zadra tak sie dzienie przygotowala??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Elitesse Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Asiaczek napisał(a):...pająki, trujące grzybki, niejadalne szyszki i na sam koniec psy... No, nie tego spodziewałam się po Tobie, Elitessku. Pozazdrościć wypoczynku na wsi...:lol: Pzdr. hihihi :eviltong: za 3 tygodnie przed Wloclawkiem robimy powtorke, mam nadzieje ze znowu pogoda dopisze :) Helga_psiaki napisał(a): Ło Matko, skąd to wytrzasnęłaś, tego giganta siedzial caly dzien przy drzwiach wejsciowych ! :-o a potem odkrylam jego rodzinke w krzakach przy grilu malawaszka napisał(a):a jak poszlo na wystawie co to Zadra tak sie dzienie przygotowala??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: calkiem niezle :) V1 / 3 i CWC w klasie championow :multi: wystawowe fotki wstawie na samym koncu bo mam jeszcze troche tych wsiowych :) Quote
Elitesse Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 kombinuje ten Przemo i kombinuje :roll: ciekawe co tam jest ?? Quote
Elitesse Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 moze to cos dla nas ? :roll: poszukajmy ! moze im cos spadlo !! Quote
Elitesse Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 nic nie daja :shake: to biegamy dalej :) moze tu cos wyzebramy ? :roll: Quote
Asiaczek Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 hm, kiełbaska, kurczaczek, żeberka (?) i co tam jeszcze było? Jeny, jak ja dawno nie jadłam karkówki z grilla.... Pzdr. Quote
Elitesse Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Asiaczek napisał(a):hm, kiełbaska, kurczaczek, żeberka (?) i co tam jeszcze było? Jeny, jak ja dawno nie jadłam karkówki z grilla.... Pzdr. a nawet nie wiem dokladnie - ja tylko konsumowalam co mi pod nos podsuneli :lol: Quote
Asiaczek Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 No tak. Faceci do garów! No, przynajmniej do grilla...Dobry pomysł... Pzdr. Quote
Elitesse Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 moj grillowy facet :loveu: :evil_lol: Quote
Elitesse Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 i czas na wystawowe fotki z wlascicielka Dexterka a taka pogoda byla akurat jak zaczelo sie sedziowanie sredniakow :diabloti: na szczescie na suczki troszke sie przejasnilo - czekamy na nasza kolej teraz my ! :) Quote
Elitesse Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 czekamy na werdykt ... i jeee wygralysmy :multi: Quote
beria Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 "Wsiowe" fotki nadzwyczaj udane :loveu: Też w sobotę robiliśmy grilla :eviltong: Zadra sama przygotowała się do wystawy :evil_lol: A Abi, skacze prawie jak Kozakiewicz :cool3: Kolejny braciszek na forum :multi: Witam Da Vinci :loveu: Kasencja załóż własną galerię :cool3: Quote
Elitesse Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 dzisiejszy dzien spedzilam na turnieju rycerskim organizowanym na zamku Grodziec :loveu: ( niedaleko Zlotoryji) --> http://www.grodziec.com/ nogi mi co prawda odpadaja ale warto bylo sie pomeczyc :) na poczatek troche fotek narcystycznych :eviltong: Quote
Recommended Posts