Asiaczek Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Elitessku - a wszystkie będą wystawiane? Chyba dobrze by było, bo maluchy udały się nad podziw, prawda? Piękne skojarzenie! Pzdr. Quote
Elitesse Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Asiaczek napisał(a):Elitessku - a wszystkie będą wystawiane? Chyba dobrze by było, bo maluchy udały się nad podziw, prawda? Piękne skojarzenie! Pzdr. bardzo fajne wyszly :loveu: !! i wiem ze to skojarzenie bede powtarzala !! wszytkie to chyba nie ale zdecydowana wiekszosc - przynajmniej takie sa deklaracje Quote
Asiaczek Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 W takim razie - trzymaj rękę na pulsie! Bo naprawdę warto! Ja, ciotka-Asiaczkowa Ci to mówię!:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 tutaj wtorek - jeszcze 3 maluszki : Draco, Deja Vu i Dexterek a tu juz dzis wieczor - skolowany, samoty Dexter obrabia Watkowego prosiaczka :) jutro i on pojedzie do swojego nowego domku ... Quote
Elitesse Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Helga_psiaki napisał(a):Elitesse tęsknisz za swoimi dziećmi? nawet nie pytaj :shake: Quote
Asiaczek Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 A mnie się tak ładnie udało z ostatnim miotem, że cała czwórka jest w W-wie... A jeden psiak nawet u mnie w domku...:lol: W takiej sytuacji tęskni się tylko troszkę...:cool3: Pzdr. Quote
malawaszka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Aga :buzi: teraz zajmij się sobą :loveu::loveu::loveu: cudne te Twoje maluchi i na pewno pójdą ja burza na wystawach :loveu: Quote
beria Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Elitesse napisał(a):nawet nie pytaj :shake: Na pocieszenie masz wiadomość od DeeDee: W nowym domu nie wolno mi wchodzić na łóżka :shake: Za to ćwiczę agility:multi: I mam własne podwórko do pilnowania:p I zabawki :p O mnie się nie martw :eviltong: DeeDee. Powodzenia na Węgrzech :thumbs: Quote
Helga&Ares Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 http://images24.fotosik.pl/40/7c8437ab3c5d0afc.jpg śliczna fotka:thumbs: Quote
Helga&Ares Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Elitesse czy ja jestem slepa, czy może maluchy mają kopiowane ogonki? Quote
Asiaczek Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Beria - jestem fanką DeeDee... Uściskaj ją od ciotki Asiaczkowej... Pzdr. Quote
Nesuniaaa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Elitesse, będziesz może na wystawie sopockiej? Quote
Elitesse Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Helga_psiaki napisał(a):Elitesse czy ja jestem slepa, czy może maluchy mają kopiowane ogonki? kopiowana jest 5 na 7 maluchow, ja nie jetsem w stanie przetrawic ogona u sredniaka :roll: Nesuniaaa napisał(a):Elitesse, będziesz może na wystawie sopockiej? bede :multi: w tym roku po raz pierwszy tam sie wybieram, z Zadra Quote
Helga&Ares Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Elitesse napisał(a):kopiowana jest 5 na 7 maluchow, ja nie jetsem w stanie przetrawic ogona u sredniaka :roll: bede :multi: w tym roku po raz pierwszy tam sie wybieram, z Zadra a ja za to kocham te dlugasne ogonki a to przeciez zabronione Quote
Nesuniaaa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Błagam Cie powiedz, że jedziesz samochodem! Quote
Elitesse Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 a tak wogole to wczoraj zawedrowalismy na wystawe krajowa do wegierskiego Gyor - normalnie kocham Wegry :loveu: wystawa bardzo fajna, miedzy drzewami tak ze mozna bylo schronic sie przed skwarem , pieskow ponad tysiac, pyszne lody i langosy na przekaske :eviltong: Zadra V1 kl.championow i CAC - rozpoczela Championat Wegier, rase wygral importowany z Hiszpanii piesek w rekach znanej hodowczyni - mi sie osobiscie srednio podobal ... :roll: Wata V1 kl.championow, CAC i Zwyc. Rasy :multi: teraz juz tylko 1 wygrana dzieli go od Championatu :) z nami jechaly 2 chinskie grzywacze z polski - pocieszne psiaki :loveu: kolo ringu sznaucerow zlokalizowany byl ring z wegierskimi rasami wiec moglam pod dostatkiem poogladac sznurowce :loveu: stawki olbrzymie we wszytkich rasach i jak widzialam sedzia baaardzo dokladny ! to multichampion az z Hlandii a takie cus lezalo na trawie i wtapialo sie w otoczenie :lol: Quote
Elitesse Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Helga_psiaki napisał(a):a ja za to kocham te dlugasne ogonki a to przeciez zabronione wg mnie przepisy nie sa jednoznaczne, dopoki Zwiazek Kyn. nie zabroni kopiowania szczenieta wychodzace odemnie beda bezogoniaste Nesuniaaa napisał(a):Błagam Cie powiedz, że jedziesz samochodem! niestety :shake: od Gniezna jade pociagiem Quote
beria Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Elitesse, śliczne zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: Nowy sprzęt się dobrze sprawuje ;) Asiaczek napisał(a):Beria - jestem fanką DeeDee... Uściskaj ją od ciotki Asiaczkowej... Pzdr. Wyściskana :loveu: Quote
Elitesse Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 beria napisał(a):Elitesse, śliczne zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: Nowy sprzęt się dobrze sprawuje ;) swietnie !! i w koncu mam wieeelka karte pamieci a nawet dwie i moge robic normalne rozdzielczosci :multi: Quote
beria Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Elitesse napisał(a):swietnie !! i w koncu mam wieeelka karte pamieci a nawet dwie i moge robic normalne rozdzielczosci :multi: To czekam jeszcze na węgierskie zdjęcia Zadry ;) Quote
Elitesse Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 beria napisał(a):To czekam jeszcze na węgierskie zdjęcia Zadry ;) beda beda ale najpierw zaczniemy od Dexterka :loveu: maluch zadomowil sie w nowym domku :) zagarniety koci transporterek :eviltong: zaczynam zwiedzanie takie stwory biegaja mi po domu meczacy dzien - czas odpoczac :) Quote
beria Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Dexterek już się zupełnie zaaklimatyzował :loveu: I widać, że Pan został zdobyty :evil_lol: Proponuję, zaprosić rodzinkę na dogo i namówić na założenie galerii ;) Quote
Recommended Posts