beria Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Nie ma nowych fotek :candle: Elitesse, daj chociaż popatrzeć na maluszki :modla: Quote
Elitesse Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 w tym upale robic fotki ? postaram sie cos pstryknac wieczorem Quote
cuciola Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 czekam na foteczki :) szybko bo w poniedzialek juz mnie nie bedzie... Quote
Asiaczek Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Elitesse napisał(a):w tym upale robic fotki ? postaram sie cos pstryknac wieczorem Elitesse - aparat wytrzyma najgorsze upały! :lol: Pewnie nieco gorzej z maluchami, co? Jak one znoszą upały? Masz może balkon? pzdr. Quote
Elitesse Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Asiaczek napisał(a):Elitesse - aparat wytrzyma najgorsze upały! :lol: Pewnie nieco gorzej z maluchami, co? Jak one znoszą upały? Masz może balkon? pzdr. no niestety balkonu u mnie niet :shake: malce sa najbardziej aktywne o 4 rano i ok 22 wieczorem :) ale w sumie trzymaja sie niezle - maja apetyt i brykaja roznoszac mi mieszkanie :lol: Quote
Asiaczek Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Elitesse - sama chciałaś!:evil_lol: Małe diabełki, co? Pzdr. Quote
beria Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Elitesse napisał(a):no niestety balkonu u mnie niet :shake: malce sa najbardziej aktywne o 4 rano i ok 22 wieczorem :) ale w sumie trzymaja sie niezle - maja apetyt i brykaja roznoszac mi mieszkanie :lol: Kcem zobaczyć roznoszenie mieszkania :cool3: Maluchy budzą Cię o 4 rano :shock: Quote
Elitesse Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 wiesz dla nich to ze robi sie jasno oznacza ze pora wstawac :evil_lol: w tej chwili juz nie reaguje na ich brykanie chyba ze dobiegna mnie jakies dziwne odglosy - wczoraj akurat te jak dobieraly sie spryciule do worka z karma :diabloti: pobiegaja sobie, pobrykaja sobie z godzinke razem z Waciem i ida spac no i tak do 7 jest spokoj ale wcale nie spi twardo ! oj nie ... wystarczy ze zaobserwuja jakies poruszenie w lozku i od raz sa na nogach :) Quote
beria Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Dobrze, że jeszcze nie potrafią wskakiwać na łóżko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A włam do worka z karmą to pryszcz, kosz na śmieci to dopiero coś :diabloti: Albo otwarcie lodówki, ale na szczęście są za małe :razz: Quote
Elitesse Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 z tym lozkiem to calkiem niezle im idzie :evil_lol: zwlaszcza ze duzaki sie przed nimi tam chowaja ... Quote
beria Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Niech trenują :cool3: I tak pewnie będą w nowych domach spać w łóżkach, bo to cffaniaki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Elitesse napisał(a):wiesz dla nich to ze robi sie jasno oznacza ze pora wstawac :evil_lol: w tej chwili juz nie reaguje na ich brykanie chyba ze dobiegna mnie jakies dziwne odglosy - wczoraj akurat te jak dobieraly sie spryciule do worka z karma :diabloti: pobiegaja sobie, pobrykaja sobie z godzinke razem z Waciem i ida spac no i tak do 7 jest spokoj ale wcale nie spi twardo ! oj nie ... wystarczy ze zaobserwuja jakies poruszenie w lozku i od raz sa na nogach :) Małe automatyczne czujniki! Za darmo!!!:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 beria napisał(a):Dobrze, że jeszcze nie potrafią wskakiwać na łóżko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A włam do worka z karmą to pryszcz, kosz na śmieci to dopiero coś :diabloti: Albo otwarcie lodówki, ale na szczęście są za małe :razz: Beria - z ust mi to wyjęłaś!:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Elitesse napisał(a):z tym lozkiem to calkiem niezle im idzie :evil_lol: zwlaszcza ze duzaki sie przed nimi tam chowaja ... U mnie przy olbrzymach też tak było. I przy baskach też tak jest! Łóżko to - do czasu - dobra ucieczka od natrętnych maluchów. Pzdr. Quote
Elitesse Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 uracze was fotkami moje cory - ALBA ASTRA Elitesse w skrocie Abi :) - CACIB, CWC, NSwR, BOB Warszawa Quote
Asiaczek Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ładna, ładna sunia. Pogratulować córci!:lol: Ale my kcemy koffane maluchy!!! Pzdr. Quote
Elitesse Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 sie robi ! zdjecia z serii "upal" :lol: Quote
Asiaczek Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Jejku, ale koffane padlinki!:lol: Cudowności!!! Pzdr. Quote
Elitesse Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 na fotach padlinki a przed chwila gnaly dookola mieszkania z predkoscia 100 km/h :evil_lol: :evil_lol: Quote
Elitesse Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 i jeszcze kilka: brzusio :loveu: a to Coco z Tesineczka Quote
Asiaczek Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Czy Coco ma jakieś specjalne względy u Teski? Pzdr. Quote
beria Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Elitesse napisał(a):sie robi ! zdjecia z serii "upal" :lol: Jak grzecznie śpią :lol: Trzeba uważać tylko, żeby nie nadepnąć :cool3: Masz wesoło z takim stadem, oczywiście jak się obudzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A o Abi, chyba czytałam niedawno w Sznauceromaniakch i ona jeszcze w klasie młodzieży była, a tu proszę już CACIBA dostała :multi: Gratuluję córeczki :multi: Quote
Recommended Posts