Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elitesse, kiedy one zdążyły tak urosnąć??? :crazyeye: Dopiero co oglądałam fotki psich noworodków, a tu szczeniorki prawie gotowe na podróż do nowych domków!!! :-o Cudowneeee......

Posted

historia parowkowa :evil_lol: (przepraszam ze rozmazana)

ktorys z malcow wytargal z kojca paroweczki - oczywiscie wzbudzily zainteresowanie :)

wszystkie malce przylaczyly sie do zabawy ...

a wujo tylko patrzyl co one wyrabiaja....

parowy ktos co rusz odsuwal w bezpieczne miejsce ...

Dee: moze na poleczce ich nie znajda ? :roll:

chyba jednak nie :shake:

http://img231.imageshack.us/img231/3096/38dzien054ji0.jpg

w mgnieniu oka ktos zaciagnal je do kojca :lol: i.... wojna !

Ihttp://img215.imageshack.us/img215/1543/38dzien056st7.jpg

Posted

Hahahaha DeeDee spryciara chciała zwinąć parówki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Niech trenuje, już na niż takie czekają, a starsza siostra bez walki nie odda :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahaha przykro mi Gosiu, ale Dee ma ewidentnie k u r w iki w oczach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Elitesse napisał(a):
buahahahaha :diabloti:

No co :diabloti: Pomarzyć nie można :siara:

Posted

a tak wogole to sie pochwalilam na sznauceromaniakacha a tutaj nie :shake:

moja coreczka - Abi dzis w Oradei zdobyla V1 CAC , CACIB i Zwyc. Rasy ... i tym samym majac 2,5 roku i w najkrotszym mozliwym czasie ( rok i kilka dni) zostala INTERCHAMPIONKA !! :laola: a przy okazji zostala rowniez CHAMPIONKA RUMUNII :multi: :multi:

jutro walczy w Koszycach o kolejne punkty do Ch. SK a jej brat Al Bundy w Nowym targu o ostatnie CWC do CH.PL. :thumbs:

Posted

[quote name='Elitesse']a tak wogole to sie pochwalilam na sznauceromaniakacha a tutaj nie :shake:

moja coreczka - Abi dzis w Oradei zdobyla V1 CAC , CACIB i Zwyc. Rasy ... i tym samym majac 2,5 roku i w najkrotszym mozliwym czasie ( rok i kilka dni) zostala INTERCHAMPIONKA !! :laola: a przy okazji zostala rowniez CHAMPIONKA RUMUNII :multi: :multi:

jutro walczy w Koszycach o kolejne punkty do Ch. SK a jej brat Al Bundy w Nowym targu o ostatnie CWC do CH.PL. :thumbs:

Elitesse, gratulacje!!!:multi: Udane dzieciaki!!!:multi:

Posted

[quote name='Elitesse']a tak wogole to sie pochwalilam na sznauceromaniakacha a tutaj nie :shake:

Brawo, brawo, brawo!!!
Pzdr.

Posted

jutro walczy w Koszycach o kolejne punkty do Ch. SK ( Abi) a jej brat Al Bundy w Nowym targu o ostatnie CWC do CH.PL.

aaa i jeszcze jutro Baccara powalczy na miedzynarodowce we Francji :) czyli czeka mnie potrojne trzymanie kciukiow :thumbs:

Posted

pierwsze wiesci juz sa :)
Abi w Koszycach - V1 CAC i Zwyc. Rasy :multi: :multi: :multi:
sedzia byl nia zachwycony - wzial ksero rodowodu i stwierdzil ze chcialby po niej szczeniaka kupic :)