Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beria napisał(a):
DeeDee w parówkach wygląda bardzo apetycznie :evil_lol: :loveu:
Biedny okradziony z zabawek Watek :cool3:

tylko zeby Gerda jej pozniej nie pomylila z potrawka w parowkach i nie zjadla :evil_lol:

bouvik napisał(a):

Zdradź mi tajemnicę, gdzie zakupiłaś te obróżki bo mam problem z dostaniem takich malusich i w dodatku w 9 kolorach, a z tasiemek juz mi wyrastaja:p moje bouviki:loveu:

obrozki sa bardzo praktyczne - 2 zamawialam w sklepie internetowym ale wiekszosc firm robi je tylko w kolorach niebieskim, czerwonym i czarnym :roll:
na reszte polowalam na wystawach - sa dwa stoiska na ktorych maja takie malenkie rozmiary

Posted

Elitesse napisał(a):
tylko zeby Gerda jej pozniej nie pomylila z potrawka w parowkach i nie zjadla :evil_lol:

Bardziej prawdopodobne, że zje z zazdrości o parówki :diabloti:

Wacio jest niezrównany :loveu: Najlepszy wujek pod słońcem :loveu: Nawet jeśli chodziło też o krówkę :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
aaahahaha no nie mogę Watek chciał dać im cycka???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

on nie ale one u niego szukaja ... i znajduja :diabloti:

Posted

Aaaaaaaaaaaaaaaa,Elitese kiedy one tak urosły :crazyeye:
Oglądam na bierząco foteczki ,ale az oczom nie wierze - juz za niedługo na ring z nimi trzeba leciec :multi:

Pieknie rosną dzidziolki :loveu: ,ale co sie dziwic jak na "cycku " u wujcia Waciława :evil_lol:

:new-bday: :BIG: dla Zadruni !!!!Niech zyje w szczesciu 100 lat ,a jej zycie bedzie pasmem szczescia ,smakowitych kosteczek i wielkiej pancinej miłosci :loveu:

Posted

beria napisał(a):
:klacz: :klacz: :klacz:
To już prawie dorosłe psy :loveu:

i coraz blizej tego dnia az beda sie rozjezdzac :placz:

resuruss napisał(a):

:new-bday: :BIG: dla Zadruni !!!!Niech zyje w szczesciu 100 lat ,a jej zycie bedzie pasmem szczescia ,smakowitych kosteczek i wielkiej pancinej miłosci :loveu:

malawaszka napisał(a):
nooo spóźnione 100 lat dla Zadry :loveu: :drinking: :laola:

Zadra dziekuje za zyczenia :calus: :calus: :calus:

Posted

troszke zaleglosci na pocztek :)

zobaczcie jak im ciasno juz :crazyeye:

ja nie wiem co szczeniaki widza w tej poleczce ale kazdy miot na nia wlazi :roll: chyba byla specjalnie dla maluchow projektowana ...

Posted

a teraz wczorajszo - dzisiejsze pozy :)

uczymy sie plywac :eviltong:

sznurki = najlepsze zabawki :loveu:

co niektore maluchy nauczyly sie wlazic do klatki - duze nie maja spokoju :evil_lol: