bonita Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ale urosły :loveu: wyglądają ślicznie, a ta pazera :grin: http://img403.imageshack.us/img403/4985/28dzien011bq8.jpg Quote
Elitesse Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 beria napisał(a):DeeDee w parówkach wygląda bardzo apetycznie :evil_lol: :loveu: Biedny okradziony z zabawek Watek :cool3: tylko zeby Gerda jej pozniej nie pomylila z potrawka w parowkach i nie zjadla :evil_lol: bouvik napisał(a): Zdradź mi tajemnicę, gdzie zakupiłaś te obróżki bo mam problem z dostaniem takich malusich i w dodatku w 9 kolorach, a z tasiemek juz mi wyrastaja:p moje bouviki:loveu: obrozki sa bardzo praktyczne - 2 zamawialam w sklepie internetowym ale wiekszosc firm robi je tylko w kolorach niebieskim, czerwonym i czarnym :roll: na reszte polowalam na wystawach - sa dwa stoiska na ktorych maja takie malenkie rozmiary Quote
Elitesse Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 troszke widoczkow z wczoraj fajnie sie pije razem z mamusia :eviltong: Quote
Elitesse Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 i dzisiejsze - wujo Wacio w koncu w akcji :) a tak naprawde chce uratowac swoja krowe :evil_lol: Quote
beria Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Elitesse napisał(a):tylko zeby Gerda jej pozniej nie pomylila z potrawka w parowkach i nie zjadla :evil_lol: Bardziej prawdopodobne, że zje z zazdrości o parówki :diabloti: Wacio jest niezrównany :loveu: Najlepszy wujek pod słońcem :loveu: Nawet jeśli chodziło też o krówkę :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 aaahahaha no nie mogę Watek chciał dać im cycka???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Elitesse Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 malawaszka napisał(a):aaahahaha no nie mogę Watek chciał dać im cycka???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: on nie ale one u niego szukaja ... i znajduja :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i co on na to???? :diabloti: Quote
beria Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Elitesse']on nie ale one u niego szukaja ... i znajduja :diabloti: [quote name='Elitesse'] http://img232.imageshack.us/img232/2401/30dzien013jr2.jpg Ale czemu szukają go pod watkowym ogonem :hmmmm: Quote
Elitesse Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 probojemy sie ustawiac :) DRACO DEXTER DA VINCI DANTE DEE DEE DELICJA http://lancelottessi.republika.pl/Delicja3.jpg DEJA VU http://lancelottessi.republika.pl/DejaVu3.jpg Quote
beria Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 :klacz: :klacz: :klacz: To już prawie dorosłe psy :loveu: Quote
resuruss Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Aaaaaaaaaaaaaaaa,Elitese kiedy one tak urosły :crazyeye: Oglądam na bierząco foteczki ,ale az oczom nie wierze - juz za niedługo na ring z nimi trzeba leciec :multi: Pieknie rosną dzidziolki :loveu: ,ale co sie dziwic jak na "cycku " u wujcia Waciława :evil_lol: :new-bday: :BIG: dla Zadruni !!!!Niech zyje w szczesciu 100 lat ,a jej zycie bedzie pasmem szczescia ,smakowitych kosteczek i wielkiej pancinej miłosci :loveu: Quote
malawaszka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 nooo spóźnione 100 lat dla Zadry :loveu: :drinking: :laola: a maluchy niemożliwie fajne i jużduże :crazyeye::loveu: Quote
Elitesse Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 beria napisał(a)::klacz: :klacz: :klacz: To już prawie dorosłe psy :loveu: i coraz blizej tego dnia az beda sie rozjezdzac :placz: resuruss napisał(a): :new-bday: :BIG: dla Zadruni !!!!Niech zyje w szczesciu 100 lat ,a jej zycie bedzie pasmem szczescia ,smakowitych kosteczek i wielkiej pancinej miłosci :loveu: malawaszka napisał(a):nooo spóźnione 100 lat dla Zadry :loveu: :drinking: :laola: Zadra dziekuje za zyczenia :calus: :calus: :calus: Quote
Elitesse Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 poki karma stygnie - mala przystawka :eviltong: a potem michy :multi: :multi: - sredni czas jedzenia to 2 minuty :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ja tam się cieszę, że Małe taki dobry apetyt mają! I oby im tak zostało... Pzdr. Quote
Elitesse Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 spioszki :loveu: co ten wujo tam zajada ? :roll: ( tu prosze zwrocic uwage na suczke na trzecim planie :evil_lol: ) Quote
Helga&Ares Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 śliczne:wink: a sunia na 3 planie czego tam szuka??;) Quote
Agnie Koty Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 jakie one śliczne, jakie szczęśliwe! Wiem, banalna jestem,:oops: . Quote
Elitesse Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 troszke zaleglosci na pocztek :) zobaczcie jak im ciasno juz :crazyeye: ja nie wiem co szczeniaki widza w tej poleczce ale kazdy miot na nia wlazi :roll: chyba byla specjalnie dla maluchow projektowana ... Quote
Elitesse Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 a teraz wczorajszo - dzisiejsze pozy :) uczymy sie plywac :eviltong: sznurki = najlepsze zabawki :loveu: co niektore maluchy nauczyly sie wlazic do klatki - duze nie maja spokoju :evil_lol: Quote
Elitesse Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 spioszki rozkoszki :loveu: malce po manii spania pod moim lozkiem przeniosly sie pod biurko Quote
Elitesse Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 ta poleczka tez jest fajna :eviltong: Quote
Recommended Posts