beria Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Mymłają sznurki :loveu: Muszę sobie taki sprawić :p Quote
Elitesse Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 beria napisał(a):Mymłają sznurki :loveu: Muszę sobie taki sprawić :p dostaniesz w wyprawce :eviltong: tzn jak ci dee pozyczy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 aaaa no nie mogę jakie one są boskie!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
beria Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Grzegorz pod wpływem zdjęć przypominał sobie małą Gerdusię :cool3: Przypomniało mu się też, że ściągała ubrania z wieszaków i namiętnie odgryzała wszystkie guziki :evil_lol: Quote
beria Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Ja zglądam już któryś raz z kolei, żeby zobaczyć nowe zdjęcia mojej DeeDee, a pani Moderator się opierdziela :mad: I na gg jej nie było :mad: Tylko awaria netu Cię usprawiedliwi :diabloti: Quote
Vectra Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='beria']Ja zglądam już któryś raz z kolei, żeby zobaczyć nowe zdjęcia mojej DeeDee, a pani Moderator się opierdziela :mad: I na gg jej nie było :mad: Tylko awaria netu Cię usprawiedliwi :diabloti: Bądź wyrozumiała :cool3: Elitesse , trymuje podforum sznaucery :evil_lol: :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 http://img216.imageshack.us/img216/8210/26dzien017kt3.jpg Maminsynek:evil_lol: Quote
Elitesse Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='beria']Ja zglądam już któryś raz z kolei, żeby zobaczyć nowe zdjęcia mojej DeeDee, a pani Moderator się opierdziela :mad: I na gg jej nie było :mad: Tylko awaria netu Cię usprawiedliwi :diabloti: tym razem nie nawalil moj dostawca netu ale siec nam w bloku przysmazylo ... od rana siadlam na pana sasiada i bidny az z pracy przylecial na przerwie obiadowej naprawiac :evil_lol: :evil_lol: mam gorace, swiezutenkie dziesiejsze foteczki :loveu: Quote
Elitesse Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='Anecioreczek']http://img216.imageshack.us/img216/8210/26dzien017kt3.jpg Maminsynek:evil_lol: raczej mamin coreczka :eviltong: Quote
Elitesse Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 nie zebym byla upierdliwa ale zgodnie z nowym regulaminem "Nie 'cytuj' fotek - zdjęcie, które chcesz zacytować zamień na link." :modla: Quote
Czarne Gwiazdy Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Jośka napisał(a):poprawione :evil_lol: Patrzcie jak się wczuła... Na sznaucery, wooon! :evil_lol: Quote
Elitesse Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 ciag dalszy dzisiejszych fotek - spanko:) Quote
beria Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 DeeDee w parówkach wygląda bardzo apetycznie :evil_lol: :loveu: Biedny okradziony z zabawek Watek :cool3: Quote
Asiaczek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ah, te pyszolki! Oczka, uszka... Słodkości!!!:loveu: Pzdr. Quote
bouvik Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Witaj Elitesse:cool1: Ale mach juz duuuze te szkrabiki:crazyeye: a jakie słodkie:loveu: Zdradź mi tajemnicę, gdzie zakupiłaś te obróżki bo mam problem z dostaniem takich malusich i w dodatku w 9 kolorach, a z tasiemek juz mi wyrastaja:p moje bouviki:loveu: Pozdrawiam:cool1: Quote
Recommended Posts