Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

melduje ze wszytkie malenstwa maja otwarte oczki i dzis zaczely pierwsze nieporadne zabawy w ugryz brata :)

PS one tak same sie poukladaly !!

dziewczyneczki :loveu:

chlopcy :loveu:

Posted

[quote name='Anecioreczek']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

[quote name='Helga_psiaki']o jejciu jakie słodkie kluszeszki:loveu::loveu:[/quote]

[quote name='cuciola']sa po prostu przesliczne![/quote]

sa kochaniutkie :)

[quote name='malawaszka']aaaaaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu: tfu tfu tfu coby nie zauroczyć ale cuuudneee!!!!! no i nie wiem dlaczego teraz dopiero chyba do mnie dotarło, że ich jest 7 :oops::lol:[/quote]

do mnie chyba jesczze nie dotarlo :evil_lol: mam powazne problemy z liczeniem hihi :eviltong:

[quote name='Anecioreczek']One są cudownee:loveu:[/quote]

[quote name='bonita']Włażę co dziennie , patrzę jak one szybko rosną :loveu:
Buziaki w te śliczne małe paszczki :loveu:[/quote]

wycalowane !! w pyszczolki i w brzucholi :)

Posted

bouvik napisał(a):
Witam.
Pisałaś u Malawaszki do mnie więc wpadłam do twojej galeryjki.:p
Zapytam tylko ile masz tych maluszków sznaucerowych??:loveu:

witam :)
szczesliwa siodemke :evil_lol: + 4 dorosle wiec robi sie prawie cala druzyna pilkarska hihihi :diabloti:

Posted

Siedem?? Toż to 'lajtowe' macierzyństwo:eviltong:
Ja mam 10 szczeniaków (9 dniowych) + dwa dorosłe bouviki+ mały 2 miesięczny niuf!!:crazyeye::crazyeye:
Sama sie zastanawiam dlaczego mnie jeszcze nie wywieźli do wariatkowa:cool1:
Poprzednim razem czyli 1,5 roku temu mieliśmy ino 4 szczeniaczki- a tym razem nasza Wandzia nas lekko zaskoczyła ilością!!:cool3:
Ale najważniejsze, zeby sie dobrze i zdrowo chowały:loveu::loveu::loveu:
A twoje ile mają?? Masz je zarezerwowane czy dopiero bedziesz szukać nowych domków??

Posted

dzis koncza 2 tygodnie :BIG:
u mnie tez szok z powodu ilosci bo do tej pory mielismy 6 - 2004 r, 3 - 2005 r i 5 - 2006 r) no i wet na usg 3 wypatrzyl :evil_lol:

jak na razie domki maja Dee Dee, Deja Vu i Dexterek :multi:
dla 4 na razie niet :shake:

Posted

Slicznitkie:loveu::loveu::loveu::loveu:
I oczka maja już pootwierane:lol:
Ja przy dziesięciu to nie mam nawet czasu porobić fajnych fotek:shake:
Cały czas jakieś problemy- a to kupy nie robią ( bo Wandzia nie daje rady wszystkich obrobić) a to za ciepło a to za gorąco, a to znów wandzia nie chce jeść- brrrrr.....
Bardzo nie lubie tego okresu (cały czas martwię się o nie, dbam, dmucham, nie śpię po nocach:shake: (na szczęście szybko ten czas mija) już nie mogę się doczekać jak będą miały po 4-5tyg i będą mi plac demolować:evil_lol::evil_lol:
A mój wet tez na usg widział 5 szt a właściwie między 4 a 6- gdzies mu zjadło połowę miotu:diabloti::evil_lol: najwyraźniej poukładały się pietrowo:evil_lol:
Pozdrawiam:cool1:

Posted

malawaszka napisał(a):
ahhhh DeeDee w różowej obróżce - ślicznie ślicznie :loveu::loveu::loveu:

nie śmiej sie kobieto z różowej obróżki :diabloti: cxzuwam nad małą nawet na szkoleniu :eviltong:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Piękne Klusiaczkowo... Może czas zmienić przydomek, co?;)
Pzdr.

a co wafelkowy nieladny ? tez w koncu jedzenie hihihihi :evil_lol: nawet przed chwila elitesska zjadla :p