malawaszka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 dawaj swoją starszyznę po domowemu :loveu: Quote
beria Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='Elitesse'] Hihihihi, mała kluseczka :loveu: :loveu: :loveu: Fajnie wygląda w porównaniu z dorosłymi :lol: [quote name='Elitesse'] A po tym zdjęciu przypomniała mi się mała Gertruda, ona właziła na półkę szklanego stolika :evil_lol: Oj, gdyby te maluchy urodziły się tak, za pół roku :razz: Quote
Elitesse Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='beria'] A po tym zdjęciu przypomniała mi się mała Gertruda, ona właziła na półkę szklanego stolika :evil_lol: moje duze tez sie na rozne poleczki wspinaja :) Tess jak mieszkalismy w Poznaniu miala tam swoj ulubiony stoliczek na ktorego polce spala, a jak juz urosla to choc noge czy glowe tam kladla :eviltong: Oj, gdyby te maluchy urodziły się tak, za pół roku :razz: hehe za pol roku to Tessi matka powinna zostac ;) Quote
beria Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Elitesse napisał(a):moje duze tez sie na rozne poleczki wspinaja :) Tess jak mieszkalismy w Poznaniu miala tam swoj ulubiony stoliczek na ktorego polce spala, a jak juz urosla to choc noge czy glowe tam kladla :eviltong: :evil_lol: Mojej do tej pory zdarza się spać na półce w szafie :eviltong: Elitesse napisał(a): hehe za pol roku to Tessi matka powinna zostac ;) Wstaw fotki Tessi :cool3: I małych klusków :multi: :loveu: To niesmowite wrażenie, jak z małych, nieruchawych wałeczków zmieniają się w pełne enrgii sznaucerki :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Tak Elitesse, nie damy Ci żyć w spokoju. Kluski rosną, a więc masz obowiązek nas informować o ich rozwoju, no i - przede wszystkim - wstawiać te słodkie zdjęcia! Twoje kluski przypominają mi moje olbrzymki, jak byly kluskami, oczywiście. Prosimy o wysyp zdjęć! pzdr. Quote
Elitesse Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 dzis maluchy dostaly nowa zabawke od dziadka :) Quote
Asiaczek Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Hahaha, zabawka służy chyba do usypiania maluchów! Bo jakoś zapału do przeciągania się nie widzę...:roll: Pzdr. Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Elitesse'] Rany u wszystkich wysyp szczeniaczków :multi: Eli i ja dopiero teraz dowiedziałam się do maluchach aż mi wstyd!:oops: Quote
Elitesse Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Asiaczek napisał(a):Hahaha, zabawka służy chyba do usypiania maluchów! Bo jakoś zapału do przeciągania się nie widzę...:roll: Pzdr. wiesz to jest proste wytlumaczenie - im tylko jak spia da sie fotki robic :evil_lol: juz nawet nie proboje pstrykac jak sie bawia bo i tak je musze kasowac tak sa rozmazane :) Quote
Elitesse Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='beria'] Wstaw fotki Tessi :cool3: I na zyczenie :) http://lancelottessi.republika.pl/tesint.jpg http://lancelottessi.republika.pl/teslodz.jpg http://lancelottessi.republika.pl/fottes12.jpg Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 no i nareszcie waszą stronk pooglądam hmm a może dodam do ssiebie do linków :diabloti: Quote
beria Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Elitesse']dzis maluchy dostaly nowa zabawke od dziadka :) Hihihihihi, jeszcze nie wiedzą, że to do zabawy, a nie do spania :lol: :lol: :lol: Tessi to niezła laska :cool3: I bardzo ładnie obcieta :loveu: Chyba muszę jeszcze poodchudzać Gertrudę, wpadłam w kompleksy :placz: Quote
Elitesse Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 beria napisał(a):Hihihihihi, jeszcze nie wiedzą, że to do zabawy, a nie do spania :lol: :lol: :lol: wiedza wiedza ! :) ten sznurek o tyle fajny ze moga go calym stadem przeciagac - postaram sie to uchwycic nastepnym razem Quote
Magda Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Elitesse']wiedza wiedza ! :) ten sznurek o tyle fajny ze moga go calym stadem przeciagac - postaram sie to uchwycic nastepnym razem Ale to fajnie "zabrzmialo" - calym stadem:evil_lol::evil_lol: Musisz to nam pokazac Quote
beria Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Magda_Miki napisał(a):Ale to fajnie "zabrzmialo" - calym stadem:evil_lol::evil_lol: Musisz to nam pokazac I nie pokazała :eviltong: Quote
Elitesse Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Calineczka Cinnamon Confetti - zamieszka we Wroclawiu Clifford - zamieszka w Niemczech Coco - zamieszka w Niemczech Quote
beria Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Są maluchy :multi: Piękne, auuu ja też chcę :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 A jak oceniasz Cynamonkę? Piękne i baaardzo smakowite imię! Pzdr. Quote
cuciola Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 sliczne maluszki! tak dawno tu nie zagladalam a one juz tak urosly! Quote
Recommended Posts