Elitesse Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 malawaszka napisał(a):rozumiem, że to dyplomatyczne pominięcie mojego cudownego pomysłu na imię dla ostatniego pieska oznacza, że szanownej Pani Babci się nie spodobało??? i że nie będę matką chrzestną tegoż???? :placz::placz::placz: chrzestna mozesz byc ... ale wymysl inne imie :evil_lol: hihihi to mi sie zle kojarzy beria napisał(a):Dostałaś od Elitesse ignora za Vadera :evil_lol: no bez przesady :diabloti: Quote
resuruss Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ja jako przyprawiona przez Tess do niemal zawału i "rodzaca " dzielnie w nocy :evil_lol: ustanawiam ,ze Diabolo Draco bedzie sie zwał :evil_lol: EDIT Choc po chwili namysłu stwierdzam ,ze Dexter pasował by do DeeDee Quote
beria Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 resuruss napisał(a):Ja jako przyprawiona przez Tess do niemal zawału i "rodzaca " dzielnie w nocy :evil_lol: ustanawiam ,ze Diabolo Draco bedzie sie zwał :evil_lol: EDIT Choc po chwili namysłu stwierdzam ,ze Dexter pasował by do DeeDee Chyba możliwy jest kompromis, bo dwóch chłopców czeka na imię ;) Quote
Asiaczek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Elitesse napisał(a):Draco i Dexter - co sadzicie ?? Oklepane... Elitesse myśl nad innymi.. Pzdr. Quote
Elitesse Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 wieczorne pozowanie i rozkoszne brzuszki :loveu: malce od rana leza do gory brzuchami i sie opalaja :) a starsza siostra Abi przesyla pozdrowienia dla makaronow !! Quote
Asiaczek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Najedzone to i pełne brzuszki pokazują... A propos, to już nie fasolki, nie makaroniki, lecz... duuuuże Kluski...:loveu::lol: Pzr. Quote
fantka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Elitesse, gratulacje!!! :multi::multi::multi: Maleństwa cudne. Piszę to jako "bardzo cichy wielbiciel" i "podglądywacz" Twojej galerii. Bardzo podoba mi się pomysł Resurss - Diabolo Draco. Niewiele wiem o sznaucerach ale wydaje mi się, że to imię bardzo pasuje do sznaucerzego charakteru.:evil_lol: Pozdrawiam "prawie ziomalkę". :loveu: Quote
Patikujek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Piękne maleństwa:loveu , cudo:loveu: Ka mogę zaproponować imię Dentree(dintri) lub Dasti:) Quote
Elitesse Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 a na koniec zgadywanka :) czyj to nos ? :eviltong: Quote
Elitesse Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='Asiaczek']Oklepane... Elitesse myśl nad innymi.. Pzdr. mysle mysle :roll: , ale nie spodziewalam sie tylu chlopakow - wogole tylu szczeniat i teraz mam problem nastepnym razem zaufam rentgenowi w oczach Ress ( typowla 6) a nie wetowi ( wypatrzyl 3) :evil_lol: [quote name='fantka']Elitesse, gratulacje!!! :multi::multi::multi: Maleństwa cudne. Piszę to jako "bardzo cichy wielbiciel" i "podglądywacz" Twojej galerii. Pozdrawiam "prawie ziomalkę". :loveu: witaj !! zapraszam czesciej :) jeszcze 4 lata temu byloby zupelno ziomalke bosh ja juz 4 lata nie mieszkam we Wroc :placz: a ciocia Waszka to sie obrazila czy jak ?? :roll: :placz: Quote
Elitesse Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Asiaczek napisał(a):Nos - jakiegoś dorosłego Elitesska... Pzdr. wygralas pol tostera :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Ja nie chce pól tostera, ja chcę małego Elitesska... Pzdr. Quote
Elitesse Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 chlopcy: tylko swiatlo juz beznadziejne ;/ jutro TZta rano zagonie do robienia zdjec ! Quote
Goldek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Elitesse']no to dla spragnionych fotki sprzed kilkunastu minut :) cale stado: chlopcy: dziewczynki: i mieszane: CUDO!!! JA TEŻ CHCE TAKIE!!! (tylko że mam już psiaka a na sznaucerkach się nie znam, jeśli mam być szczera...) Quote
fantka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Cuuudneee!!! :loveu: Te mordeczki mają jak foczki. :lol: Obiecuję często do nich zaglądać. Quote
Asiaczek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Czy w przyrodzie istnieją Pomarszczone Kluski?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Pzdr. Quote
beria Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Asiaczek']Nos - jakiegoś dorosłego Elitesska... Pzdr. [quote name='Asiaczek']Ja nie chce pól tostera, ja chcę małego Elitesska... Pzdr. Asiaczku zdecyduj się :cool3: Śliczne sznaucerkowe niemowlaczki :loveu: Mieszczą się w dłoniach :loveu: I te gołe różowe brzuszki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Elitesse Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Goldek napisał(a):CUDO!!! JA TEŻ CHCE TAKIE!!! (tylko że mam już psiaka a na sznaucerkach się nie znam, jeśli mam być szczera...) Goldek wygrzebalas fotki z zeszlego roku :lol: to dzieciatka Zadruni :eviltong: Quote
malawaszka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Elitesse'] a ciocia Waszka to sie obrazila czy jak ?? :roll: :placz: TAK!!! :obrazic: bo byłam taaaka dumna z imienia jakie wymyśliłam :evil_lol: a nos należy do Waciaka :razz: Beria - która dziewczynka Twoja??? wiesz już??? :lol: Quote
resuruss Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Jakie one kluski!!!!!!!!!!A Aga mowiła ,ze makaroniki :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='beria']Asiaczku zdecyduj się :cool3: Śliczne sznaucerkowe niemowlaczki :loveu: Mieszczą się w dłoniach :loveu: I te gołe różowe brzuszki :loveu: :loveu: :loveu: Ja już dawno się zdecydowałam. Mam moje baski! A nosek - to była zgadywanka przecież... Pzdr. Quote
Recommended Posts