resuruss Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ja juz troche dalej z newsami : jest Vinci ,brat Vinciego i DeeDee :multi: :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 no to zdrówko maluszków :drinking: zdrówko mamusi :drinking: i zdrówko babci coby nam się nie denerwowała za bardzo :drinking: Quote
malawaszka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 wyniki szybko sie zmieniają i już jest 4:2 dla chłopców :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Patikujek Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Maluszki:multi: Trzyamj się księżniczko:) na pewno będzie ok Pijemy za twoje maluszka Tess Quote
Elitesse Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 a teraz historia porodu w obrazkach :) na pocztaku bylem sobie sam ... potem dolaczyli do mnie brat z siostra - jedno po drugim :) i bylo juz nas troje chwila przerwy dla mamusi i kolejny chlopak dolacza do stadka :) cdn Quote
Elitesse Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 a potem mama poszla sobie spac :) po przebudzeniu niespodzianka !! jest juz nas 6 :multi: szczerze mowiac myslelismy ze to juz koniec .... a tu jeszcze jedna dziewczynka !! :multi: Quote
malawaszka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 :laola: ROśNIJCIE ZDROWO SZKRABIKI :laola: i łyczek za każdego maluszka, za dzielną mamusię i równie dzielną babcię :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :multi: Quote
Asiaczek Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Czyli wyszło na moje: ŚRODA!!! A ile tego średniactwa było!!! O lalala - 7 sztuczek!!! Proszę o imionka, jak już wszyscy odetchną po porodzie, rzecz jasna! Pzdr. Quote
beria Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Cudowne paróweczki :loveu: :loveu: :loveu: malawaszka napisał(a)::laola: ROśNIJCIE ZDROWO SZKRABIKI :laola: i łyczek za każdego maluszka, za dzielną mamusię i równie dzielną babcię :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :multi: Oj tak, dzisiaj koniecznie :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Elitesse Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Asiaczek napisał(a):Czyli wyszło na moje: ŚRODA!!! A ile tego średniactwa było!!! O lalala - 7 sztuczek!!! Proszę o imionka, jak już wszyscy odetchną po porodzie, rzecz jasna! Pzdr. szkoda ze nie zeszla sroda :evil_lol: ja powoli dochodze do siebie, w koncu cos zjadlam a zaraz wskocze do wanny :multi: Tess sobie spi z maluszkami :loveu: imionka ? dziewczynki : Dee Dee, Delicja, Deja Vu chlopcy: Da Vinci, D'Artagnan , ?????? Quote
malawaszka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Elitesse'] dziewczynki : Dee Dee, Delicja, Deja Vu chlopcy: Da Vinci, D'Artagnan , ?????? Darth Vader :loveu: Quote
beria Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='malawaszka']Darth Vader :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
IraKa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Brawo dla suczy:Rose: Normalnie szczęśliwa siódemka:loveu: Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:BRAWO czyli Beria ma małą córeczkę;):loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Elitesse Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 dziekuje wszytkim za gratulacje i wsparcie :calus: szczegolne podziekowania dla Ress :loveu: ktora mimo ze na odleglosc rodzila z nami !! :buzi: Quote
Asiaczek Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 A ja typowałam środę i dla mnie tez należą się jakieś gratki! Już nie wspomne o malutkiej suczej fasolce... mogę wziąć.. a co tam... I na pewno będe jeździła na wystawy! To co? Dajesz nagrodę, czy nie?:mad: pzdr. Quote
malawaszka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Elitesse napisał(a):dziekuje wszytkim za gratulacje i wsparcie :calus: szczegolne podziekowania dla Ress :loveu: ktora mimo ze na odleglosc rodzila z nami !! :buzi: rozumiem, że to dyplomatyczne pominięcie mojego cudownego pomysłu na imię dla ostatniego pieska oznacza, że szanownej Pani Babci się nie spodobało??? i że nie będę matką chrzestną tegoż???? :placz::placz::placz: Quote
Elitesse Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Asiaczek napisał(a):A ja typowałam środę i dla mnie tez należą się jakieś gratki! Już nie wspomne o malutkiej suczej fasolce... mogę wziąć.. a co tam... I na pewno będe jeździła na wystawy! To co? Dajesz nagrodę, czy nie?:mad: pzdr. nastepnym razem tylko ciebie zapytam kiedy rodzimy :loveu: hihihi jedna suczynka zamieszka niedaleko ciebie - jedzie do stolicy :eviltong: Quote
Asiaczek Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ajajaj, jak super!!! Już teraz się cieszkam. Może gdzies niedaleko ode mnie...? Kto wie. Czekam na info w tej sprawie, ale to chyba na PW... No, czuję się, jakbym już prawie, prawie miała suczynkę-fasolkę...:loveu: Pzdr. Quote
Patikujek Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Brawa dla maluszków!!! Boskie śa chyba się zakochałam:loveu: A sznaucerki zawsze są takie ciemne po urodzeniu??9i potem się wybrawiają) czy kolor umaszczenia im zostaje?? Quote
Elitesse Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze'] A sznaucerki zawsze są takie ciemne po urodzeniu??9i potem się wybrawiają) czy kolor umaszczenia im zostaje?? w 99 % rodza sie ciemne, czasem tylko zdazaja sie pieprzaste juz po urodzeniu Quote
beria Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 malawaszka napisał(a):rozumiem, że to dyplomatyczne pominięcie mojego cudownego pomysłu na imię dla ostatniego pieska oznacza, że szanownej Pani Babci się nie spodobało??? i że nie będę matką chrzestną tegoż???? :placz::placz::placz: Dostałaś od Elitesse ignora za Vadera :evil_lol: Quote
Recommended Posts