Elitesse Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 pora nadrobic zaleglosci fotkowe :) na poczatek kilka ujec z wystawy w Nowym Dworze Wata - V1 kl.championow CWC Lancelot - V1 Najlepszy Weteran Tess - V1 kl.championow CWC NSwR Quote
Elitesse Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 to bylo w sobote a w niedziele pojechalismy stadnie do moich przyjaciol do Boleslawca :) Zosia - Lancelotowa cora pan Lancelot i pan Waciu gospodarze :) Quote
Elitesse Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 z serii dzici i psy :) wspolne jedzenie marchweki :eviltong: i cos co mnie rozbraja :loveu: sepy :evil_lol: :evil_lol: wiadomo po kim corcia to ma :diabloti: Quote
Asiaczek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Olala! Ale piękna sesja wyjazdowa! A tak BTW - z kim to Watek konkurował w kl. championów...?!?!?! I wygrał! Pzdr. Quote
Elitesse Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Asiaczek napisał(a): A tak BTW - z kim to Watek konkurował w kl. championów...?!?!?! I wygrał! Pzdr. wiem o czym myslisz ... ale to byla fota z porownania ... efekty do przewidzenia :diabloti: ale tak fajnego opisu dawno nie dostalam - wszytko doskonale :multi: Quote
Asiaczek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 A tak dla zaspokojeia ciekawości - kto sędziował? pzdr. Quote
Elitesse Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Asiaczek napisał(a):A tak dla zaspokojeia ciekawości - kto sędziował? pzdr. p. Niciewicz - pierwszy raz widzialam jak sznauce ocenia, wczesniej mialam z nia kontakt tylko raz - jak dala Tess na v-ce Bis w Bratyslawie :) Quote
Asiaczek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Paia Niciewicz to ja kojarzę z I gr. Ona chyba hoduje kolaki. A mnie to oceniała tylko 1 raz na Parach Hodowlaych i... wygrałam u Niej. Pzdr. Quote
Honey Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Zdrowych, slonecznych, wiosennych i rodzinnych Swiat Wielkanocnych dla calej Elitesskowej Rodzinki !!! Quote
Elitesse Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 odkurzamy galerie :evil_lol: w niedziele pojechalismyz naszymi trzema burkami na wystawe do austriackiego Wieselburga ( Zadra i Wacio walczyc o tytuly a Tess tylko turystycznie) bosh ale tam jest przepieknie !!! gory, lasy i wiosna ahhh :loveu: :loveu: miejsce wystawy bardzo wygodne, w halach przyjemnie chlodno a na dworze skwar lal sie z nieba :) Watek i Sweety ( suczka kolezanki ktora z nami jechala) czekaja na ocene Watek na ringu Sweety porownanie o Zwyc Rasy a potem to co najfajniejsze czyli relaks na parkingu :) kolo hal przeplywal strumyczek ... a wiec Tess nie mogla przegapic takiej okazji :evil_lol: z mamusia :loveu: i z obojgiem rodzicow :eviltong: Quote
malawaszka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 wowwww ale wycieczka supoer!!!! :multi: a jak wyniki??? :razz: Quote
Elitesse Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='malawaszka']wowwww ale wycieczka supoer!!!! :multi: a jak wyniki??? :razz: a no tez super :lol: Zadra - V1 kl.championow CACA ( jeszcze tylko jedna wygrana dzieli ja od Championatu Austrii) Wacik - V1 kl.championow CACA CACIB i BOB :multi: :multi: Quote
Elitesse Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 zaby nie bylo ze tylko Wata byl wystawiany :eviltong: troszke Zadruniowych wystepow nikt nie patrzy ? no to cmok :loveu: Quote
Asiaczek Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Gratulacje!!!:lol: A z kim została Olcia? Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 milo bylo cie poznac mam jakies 2 fotki twoich sztucerkow:loveu: Quote
Elitesse Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 loo matko trzeba by zaleglosci nadrobic :-o :-o Quote
Elitesse Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 wystawowo opolskie foteczki na poczatek :) Lancelot - V1 Najlepszy Weteran Tess - V1 CWC CACIB NSwR BOB :multi: Lanc i Tess startowaly w konkurencji Najlepsza Para Hodowlana Tess II najpiekniejszy Pies Opolszczyzny :multi: Quote
Elitesse Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 dzien przed wystawa Opolska we Francji odbywala sie Wystawa Miedzynarodowa we Francuskim Amiens i tam coreczka naszej Zadry - BACCARA Elitesse zdobyla swego pierwszego CACIBa i kolejny juz CAC :multi: a my z rozpedu 3 maja pojechalismy do Bydgoszczy gdzie Wata zdobyl CWC przegrywajac porownanie z czerwona eminencja :evil_lol: Lancelot byl 2 w klasie weteranow a Zadra poszla w slady Tess i zgarnela CWC, NSwR i BOB :multi: :multi: pokonujac miejcowych gigantow wiec radosc tym wieksza !! teraz psiaki sa wytrymowane - moje biedne paluszki :placz: - i czekaja na koniec sesji do kolejnych wystaw :) Quote
Elitesse Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 troszke dzieciaczkow :) na poczatek Al Bundy na wystawie w Lodzi a teraz Coni, czyli Confetti - w poniedzialek konczy roczek :) Quote
beria Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 O masz, Aga dobij mnie, nie przesłałam Ci reszty fotek z Opola, bo nie miałam cholera czasu ich pozmniejszać :wallbash: Ale mi wybaczysz prawda :cool3: Peace, teraz czekamy na maluszki :loveu: ;) Każda na swojego :loveu: Quote
malawaszka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 beria napisał(a): Ale mi wybaczysz prawda :cool3: Peace, teraz czekamy na maluszki :loveu: ;) Każda na swojego :loveu: aaaa ja też kce ja też :placz: Quote
Elitesse Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 malawaszka napisał(a):aaaa ja też kce ja też :placz: wiesz zaden problem - juz niedlugo mozesz sobie zrobic :evil_lol: Quote
Recommended Posts