Elitesse Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 spacerowych fotek ciag dalszy moje szkodniki i Olka potworka solo latajaca Oleczka wyscigowa Quote
beria Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Elitesse napisał(a): latajaca Oleczka wyscigowa świetne :cool2: :klacz: Jak ona już urosła :crazyeye: Quote
Elitesse Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 beria napisał(a): Jak ona już urosła :crazyeye: noo wielkie babsko sie juz z niej zrobilo :) a tak niedawno miescila mi sie na dloni :placz: Quote
Elitesse Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 beria napisał(a):Wymagała potem kąpieli :cool3: Bo jak nie, to się nie liczy :eviltong: :mad: :mad: :mad: no i wykrakala !!! Zadra drugi dzien z rzedu wrocila ze spaceru usmarowana od nosa po ogon g ... :diabloti: a dla niewtajemniczonych dodam ze w niedziele jedzie walczyc do Nitry o Zwyc slowacji :evil_lol: :evil_lol: Quote
WinterGirl Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 jakie słodkie maleństwa :loveu: Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
malawaszka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 pośmiałabym się ale nie bede bo zaraz mi się Luna wyperfumuje :diabloti: Quote
Elitesse Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 bGirl napisał(a):jakie słodkie maleństwa :loveu: Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD witaj bGirl :multi: :multi: ciesze sie ze zajrzalas tutaj :) malawaszka napisał(a):pośmiałabym się ale nie bede bo zaraz mi się Luna wyperfumuje :diabloti: no to lepiej sie nie smiej :evil_lol: :evil_lol: Zadra po kapieli mokrym recznikiem nie wyglada tak zle :roll: ale jutro niech nawet nie liczy na to ze ja ze smyczy puszcze !! :evil_lol: Quote
beria Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Elitesse napisał(a)::mad: :mad: :mad: no i wykrakala !!! Zadra drugi dzien z rzedu wrocila ze spaceru usmarowana od nosa po ogon g ... :diabloti: a dla niewtajemniczonych dodam ze w niedziele jedzie walczyc do Nitry o Zwyc slowacji :evil_lol: :evil_lol: Jestem wyrocznią :B-fly: :B-fly: :B-fly: Nie pierz Zadry przed Nitrą, to konkurencja zniknie z ringu :evil_lol: Albo padnie :evil_lol: Będę trzymać kciuki za Zadrę ;) Quote
Elitesse Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Agga napisał(a):Bardzo fajne te szkodniki:loveu: chetnie oddam, nawet z doplata :evil_lol: beria napisał(a):Jestem wyrocznią :B-fly: :B-fly: :B-fly: taaa ale juz dziekuje za takie przepowiednie, jedna w zupelnosci mi wystarczy :diabloti: Nie pierz Zadry przed Nitrą, to konkurencja zniknie z ringu :evil_lol: Albo padnie :evil_lol: Będę trzymać kciuki za Zadrę ;) trzymaj trzymaj ! przydadza sie ! jutro mam caly dzien kapania i strzyzenia stadka bo juz zaczely jak owieczki wygladac :shake: Quote
beria Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Elitesse napisał(a): taaa ale juz dziekuje za takie przepowiednie, jedna w zupelnosci mi wystarczy :diabloti: Mam jeszcze tylko jedną przepowiednię dla Ciebie, ale nie zdradzę jaką, żeby nie zapeszyć :eviltong: Quote
agabass Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 super fotoski ze spacerków, a szkodniki ekstra Quote
Elitesse Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 uff piesy wstepnie przygotowane :) :) jeszcze jutro pranie lapek i brod no i podcinanie dlugich kudlow na nogach :roll: a ja nie mam czasu !! na nic :shake: Quote
Asiaczek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Zdążysz, zdążysz!!! Zawsze się wyrabiałas, to i przy tej wystawie też!Pzdr. i trzymam mocno łapki! Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 ALBA ASTRA Elitesse w obiektywie Berii :) w Katowicach zadebiutowala w klasie championow ... i wygrala !! zdobyla CWC, CACIB i NSwR :multi: Quote
Elitesse Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 a teraz sie troszke pochwale swoimi sukcesami :) w Nitrze Wacio zdobyl CAC i Zwyciestwo Slowacji !! :multi: Zadra rowniez dostala CAC ale w porownaniu ulegla czeskiej suczce :roll: teraz juz tylko jeden wniosek dzieli ja od Slowackiego Championatu wyprawa super udana !! wracalismy z obepchanymi brzuchami bo trzeba bylo uczyci sukcesy minionego weekendu :) :) troszke foteczek : Watek szykuje sie do wystepow na ringu i porownanie o Zwyc rasy a na koniec pozowanie z pucharkiem ( co prawda powinno to brzmiec " a sama sobie pozoj :evil_lol: " ale jakies efekty sa :) ) Quote
Elitesse Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Zadrunia czeka na swoja kolej na ringu i porownanie suczek Olcia & Wacik :loveu: wogole jestem dumna z Oleczki ze tak dzielnie zniosla dluga podroz !!! na wystawie zapoznala sie z innymi psami i ludzmi, pospacerowala troszke po ringu Quote
malawaszka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Aga GRATULACJE!!!!!!!!! :laola: udany weekend :multi::multi::multi: widziałam Abi na ringu :loveu: śliczna jest :loveu: Quote
beria Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 malawaszka napisał(a):Aga GRATULACJE!!!!!!!!! :laola: udany weekend :multi::multi::multi: widziałam Abi na ringu :loveu: śliczna jest :loveu: Taaa, musiałam Waszkę telefonicznie wezwać na średniaki :evil_lol: Zdążyła :razz: Ale może potwierdzić z Pysią, że mój Dżordżio tez był na wystawie :cool3: Tylko nie wiem jak będzie z tym łańcuchem, białą koszulą i posuwistym krokiem :shake: On nie chce biegać po ringu :placz: Quote
Elitesse Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 jeszcze troche Nitrowych fotek - ukradzionych kolezance :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Młoda miała sesję koło pucharków; pewnie, niech się młodziez uczy... Laleczka!:loveu: Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Asiaczek napisał(a):Młoda miała sesję koło pucharków; pewnie, niech się młodziez uczy... Laleczka!:loveu: Pzdr. tak tak niech wie co ma z wystawek przywozic :eviltong: Tess Przemo zawsze pokazywal zlote medaliki przed wyjazdem i dzialalo hihi ;) Quote
Likaa Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ale śliczna panienka :) Ah te sznaucery :serduszka: Pozdrawiamy Lika&Taffy Quote
malawaszka Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 fiu fiu Olcia powalczy o te puchary i medale :loveu: ahhh chciałabym ją poznać jak jest taka mała :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts