Elitesse Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 powiedz mi jak mozna zabrac aparat na spacer z nienaladowanymi bateriami ? :placz: czy tylko ja jestem taka zdolna ? :placz: :placz: Quote
Elitesse Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 udalo mi sie tylko troszke Olkowej ufocic :loveu: kto sie tak ladnie usmiecha ? gdzie ta mama mnie wpakowala ? Quote
malawaszka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Elitesse napisał(a):powiedz mi jak mozna zabrac aparat na spacer z nienaladowanymi bateriami ? :placz: czy tylko ja jestem taka zdolna ? :placz: :placz: tylko ty :angryy::placz: Quote
Elitesse Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 pol godziny ladowania wystarczylo :multi: :multi: moje dziewczyny i Tessinka solo konkurs na najdluzszy jezor swiata :eviltong: chwila oddechu ... i bleeeee :eviltong: Quote
Elitesse Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Tess pozowala... a Zadra oddawala sie swojej ulubionej spacerowej czynnosci :lol: yhm gotowi... bron sie ! :) nie mam juz sil Quote
Elitesse Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 mamo mamo wlazlam na drzewo !! :multi: ja tez chcem ! jupiii udalo sie :multi: hmm tylko teraz jak zejsc ? :roll: masz Zadra jakis pomysl ? Zadra ! Zadraaaa .... no trudno posiedze sobie, moze mnie ktos zdejmie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 :klacz: cuuudneee :multi::loveu::loveu::loveu: pięknie tam masz wiesz??? :loveu: Quote
jo-jo Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Elitesse'] Widze że Drzewa są baaardzo fajnym miejscem do wspinaczki :evil_lol: Quote
Elitesse Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 jo-jo napisał(a):Widze że Drzewa są baaardzo fajnym miejscem do wspinaczki :evil_lol: toz to kozy przeciez, a jak staropolskie przyslowie mowi " na pochyle drzewa ... " :evil_lol::diabloti: Quote
Elitesse Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 malawaszka napisał(a)::klacz: cuuudneee :multi::loveu::loveu::loveu: pięknie tam masz wiesz??? :loveu: mowiac nieskromnie WIEM :eviltong: dlatego tam mieszkanko kupilismy :loveu: Quote
jo-jo Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Elitesse napisał(a):toz to kozy przeciez, a jak staropolskie przyslowie mowi " na pochyle drzewa ... " :evil_lol::diabloti: Tylko coś małe te kozy :evil_lol: Quote
Elitesse Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 jo-jo napisał(a):Tylko coś małe te kozy :evil_lol: e tam nie znasz sie :lol: tylko w sumie cos im rozkow nie widac :eviltong: Quote
Asiaczek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Hahaha, co do aparatu, to chyba tylko ty jestes tak uzdolniona.. ja, skromny zuczek, zawsze mam naładowane bateriea nawet... zapasik... Skromna jestem, co? A kozuchy masz fajne i one mają fajne miejsce do fajnych fotek... A, i fajna pogoda była... No, fajnie...:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Asiaczek napisał(a):Hahaha, co do aparatu, to chyba tylko ty jestes tak uzdolniona.. ja, skromny zuczek, zawsze mam naładowane bateriea nawet... zapasik... Skromna jestem, co? . ehh to chyba musze sie poprawic w tej kwestii :shake: gapa ze mnie i tyle :lol: Quote
Asiaczek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Nie gapa, nie gapa, tyko... jak by tu delikatnie nazwać tę przypadłośc... hm... hm... Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Asiaczek napisał(a):Nie gapa, nie gapa, tyko... jak by tu delikatnie nazwać tę przypadłośc... hm... hm... Pzdr. starosc nie radosc :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ooooo, z ust mi to Koleżanko wyjęłaś...:evil_lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 no i nici z dzisiejszego fotkowego spacerku :shake: Watek sie pochorowal i na dodatek jak na zlosc od rana u mnie pada :flop: Quote
Asiaczek Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Uuuu, kiepsko... Duzo zdrówka dla Watka, to nic poważnego,co? pzdr. Quote
Elitesse Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 pozazdroscilam malym Asiaczkom pieknej postawy i poznecalam sie nad Oleczka :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 I widzisz, że czasami zazdrość również może być konstruktywnym uczuciem?:evil_lol: Pzdr. Quote
beria Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Elitesse napisał(a):Tess pozowala... a Zadra oddawala sie swojej ulubionej spacerowej czynnosci :lol: Wymagała potem kąpieli :cool3: Bo jak nie, to się nie liczy :eviltong: O tym, że Olcia jest śliczna, wiesz :loveu: Quote
Elitesse Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 beria napisał(a):Wymagała potem kąpieli :cool3: Bo jak nie, to się nie liczy :eviltong: Zadra jako jedyna porzadna w moim stadzie tarza sie wylacznie w ostrej trawce :multi: :multi: choc nadal z niepokojem patrze w co tym razem sie rzucila , bo jak pozostale sie zaczynaja tarzac to wiem ze mam pedzic do nich co sil w nogach :evil_lol: Quote
Elitesse Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 hmm nie mozna gora ... :roll: to mozna dolem :multi: :multi: ale to to juz chyba przesada :evil_lol: pan Wacinski :loveu: Quote
Recommended Posts