Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiecie co - wychodze z Oleczka na pokolacyjny spacerek ... a tu bukiet kwiatow na wycieraczce :loveu: :loveu: :loveu:

i teraz mam myslowe kto mi sprawil taka niespodzianke ? :roll:

Posted

[quote name='Elitesse']wiecie co - wychodze z Oleczka na pokolacyjny spacerek ... a tu bukiet kwiatow na wycieraczce :loveu: :loveu: :loveu:

i teraz mam myslowe kto mi sprawil taka niespodzianke ? :roll:

Wiesz już od kogo te kwiaty?
Przemo? Zakochany sąsiad? A może Przemo Cię sprawdza i udaje zakochanego sąsiada :cool3:

Posted

Ach :loveu: Tajemniczy wielbiciel :loveu: To takie romantyczne :loveu:
Chociaż lepiej, żeby nie podrzucał bukietów, jak Przemo przyjedzie na weekend :razz:

Posted

beria napisał(a):
Ach :loveu: Tajemniczy wielbiciel :loveu: To takie romantyczne :loveu:
Chociaż lepiej, żeby nie podrzucał bukietów, jak Przemo przyjedzie na weekend :razz:

Przemo juz sie porzadnie wkurzyl jak z nim rano przez tel rozmawialam :diabloti:
stwierdzil ze przyjedzie i zrobi tu porzadekl:mad:

zaczyna domniemywac ze to ktos z wystawowego psiego swiatka ... i jeszcze zabroni mi na wystawki jezdzic i co wtedy ? :roll:

Posted

Elitesse napisał(a):
zaczyna domniemywac ze to ktos z wystawowego psiego swiatka ... i jeszcze zabroni mi na wystawki jezdzic i co wtedy ? :roll:

no jak to co wtedy??? posłusznie zamkniesz sie w domowym zaciszu i zapomnisz o wystawach :diabloti: :evil_lol:

Posted

beria napisał(a):
Ja bym się TZtowi nie przyznała :p Po co ma się denerwować :p

wiesz ale jakby sie okazalo ze to on wyslal kwiaty to czekal by na jakas reakcje ... :evil_lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
wiesz ale jakby sie okazalo ze to on wyslal kwiaty to czekal by na jakas reakcje ... :evil_lol:

nooo to jedyny problem hahahaha nbo to by była kicha jakby to było od Przema a Aga siedzi cicho jak mysz pod miotłą :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
wooowwww jak pięknie :loveu: może wpadnę do Ciebie z Luną na małe strzyżonko, kąpanko i czesanko hę??? nie będziesz się nudzić i myśleć o niebieskich migdałach :evil_lol:

to sie musisz w kolejke ustawic :evil_lol: jeszcze mi 4 wlasne i 1 obcy do zrobienia zostaly :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
noo to akurat - będę w sobotę :loveu::multi::evil_lol:

oo nie :diabloti: w sobote to Przemo bedzie w domu :multi: :multi:
i bede zajeta czyms innym :eviltong:

Posted

Elitesse napisał(a):
oo nie :diabloti: w sobote to Przemo bedzie w domu :multi: :multi:
i bede zajeta czyms innym :eviltong:

aaaaa no czyście się zmówiły przeciwko mnie czy co :placz:najpierw PIKA sie wygrzewa z SNSem teraz Ty nooo sadystkiii :placz:

• 2 weeks later...