Elitesse Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 troszke fotek plenerowych :) na poczatek Olcia mala modelka :loveu: coreczki tatusia :eviltong: Quote
Elitesse Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Tessi :loveu: mm patyczki sa smaczne Quote
malawaszka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 aaaajjjjj Olcia jest boska :loveu: :loveu: :loveu: Quote
marisia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Elitesse'] Śliczna niunia :Cool!: Quote
Asiaczek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Niby nic, a czeredka sprawnie przygotowuje się do wystaw... A potem BOB-y, BOG-i no i BIS-y..... Tak trzymać! Czarny Diabełek - śliczności...:loveu: Pzdr. Quote
Elitesse Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 jupi :multi: :multi: sa MALE WACIKI !!!! :multi: :multi: w nocy w katowicach urodzilo sie czterech silnych i zdrowych chlopaczkow !! :loveu: porod przebiegl bez problemow :) niedlugo powinnam dostac fotki Quote
malawaszka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 :klacz: gratkulacje!!! niech zdrowo rosną maluchy!!! Quote
Asiaczek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Nonono, wysyp maluchów... Wcześniej czytałałm o małych yorkach, teraz u ciebie sztucerki... Pzdr. Quote
Elitesse Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 :multi: :multi: Waciak w Bydgoszczy - V1 kl.otwarta, CWC , Najlepszy Pies w Rasie :multi: :multi: no i ukonczyl Championat Polski :multi: teraz juz tylko 7 championatow do skonczenia mamy :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Czytałam i gratulowałam. Ale zrobie to jeszcze i na tym topiku. GRATULUJę!!! :lol: pZDR. Quote
beria Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Elitesse'] Ale gwiazdeczka Ci rośnie :loveu: :loveu: :loveu: Jeszcze raz gratulacje dla Wacia :laola: :drinking: Quote
Elitesse Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 wczoraj tyle fotek podostawalam ze hej a tu dogo zdechlo :shake: na poczatek Waciak wystawowy :) : Quote
Elitesse Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 po wystawie robilismy sobie sredniakowe ( Wata to tez sredniak oczywiscie :evil_lol: ) przyjacielskie zdjecia :) Quote
Elitesse Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 zeby nie bylo tak miniaturowo kilka fotek Zadrowej cory - Baccary Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Elitesse']:multi: :multi: Waciak w Bydgoszczy - V1 kl.otwarta, CWC , Najlepszy Pies w Rasie :multi: :multi: no i ukonczyl Championat Polski :multi: teraz juz tylko 7 championatow do skonczenia mamy :evil_lol: BRAVO!!!!! a co tak mało tych championatów???? :evil_lol: Quote
beria Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Elitesse']po wystawie robilismy sobie sredniakowe ( Wata to tez sredniak oczywiscie :evil_lol: ) przyjacielskie zdjecia :) Jaki okazały średniak z Watka :cool3: Quote
Elitesse Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 beria napisał(a):Jaki okazały średniak z Watka :cool3: duchem nawet przewyzsza sredniaki !! :eviltong: Quote
marisia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Co za zgrana sznaucerkowa rodzinka:loveu::loveu::loveu:. Quote
Elitesse Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 kolejne Waciki powinny przyjsc na swiat ok 20 maja :multi: a ja dzis dostalam dla Watka Championat Slowacji - troszke dlugo szedl bo wystawiony 30 stycznia czyli 2 dni po ostatniej wystawie ... ale wazne ze juz jest !! Quote
resuruss Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Gratulacje babciu :loveu: No i widze ,ze miałam dobre przeczucie co do panny Watkowej - super bardzo sie ciesze ,ze sie udało :multi: Quote
Asiaczek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Gratulacje za Championat słowacji!!! DUMNY WALENTY Piwowar? Gdzie ten piesek mieszka? I jaka to odmiana kolorystyczna sztucerków? Możesz mi pomóc, Elitesse? Pzdr. Quote
Elitesse Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Asiaczek'] DUMNY WALENTY Piwowar? Gdzie ten piesek mieszka? I jaka to odmiana kolorystyczna sztucerków? Możesz mi pomóc, Elitesse? Pzdr. to pieprz i sol, mieszka w hodowli Caletto http://www.caletto-kennel.pl gdzies w okolicach Olsztyna mi zdecydowanie bardziej podoba sie jego brat Dar Walentego bo dumny jest dluuuugi :diabloti: Quote
beria Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Elitesse napisał(a):kolejne Waciki powinny przyjsc na swiat ok 20 maja :multi: Uważaj na Watka, bo jak się z tym kryciem rozkręci, to nawet Lancelotowi nie przepuści :evil_lol: Quote
Elitesse Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 beria napisał(a):Uważaj na Watka, bo jak się z tym kryciem rozkręci, to nawet Lancelotowi nie przepuści :evil_lol: buahahaha ale to by chyba musial sobie jakas drabinke wykombinowac :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts