malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 hahaha mała sirota :evil_lol: Aga a jak robisz z kwarantanną? Quote
Elitesse Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 dostalam dzis meila ze Waciowa zona jest w ciazy :multi: :multi: :multi: teraz czekamy na male Waciusie :loveu: powinny sie urodzic ok 5 lutego Quote
Elitesse Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 wstawie kilka fotek z dzisiejszego zwiazkowego spotkania w Opolu ale jakos nie umiem sie cieszyc Lancelot III Najpiekniejszy Weteran Opolszczyzny tutaj Lancus z suczka na 2 lokacie (p. Milian) Lancek ze starsza siostra ( 12 lat ) Ramonka z hodowczynia - Jadwiga Maciejowska "Zbojecka Saga" ja zostalam III Najlepszym Wystawca Opolszczyzny :multi: i tez dostalam puchar :) (wiekszy niz Lancelota :evil_lol: ) Watek tuz za pudlem w kategorii mlodziezy i chyba 7 w kategorii open Quote
Asiaczek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 A dlaczego się nie cieszysz? Ja bym skakała do góry z radości... Pzdr. Quote
Honey Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Asiaczek napisał(a):A dlaczego się nie cieszysz? Ja bym skakała do góry z radości... Pzdr. No wlasnie, dlaczego?... Quote
Elitesse Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 dostalam jeszcze kilka foteczek z Opola :) tutaj odbieram dyplom za osiagniecia a tu pucharek dla 3 najlepszego wystawcy Quote
Asiaczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Elitesse - ale my nadal czekamy na odp., dlaczego Ty się nie cieszysz, co? pzdr. Quote
Elitesse Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Asiaczek']Elitesse - ale my nadal czekamy na odp., dlaczego Ty się nie cieszysz, co? pzdr. w piatek bylam rozbita wiadomoscia o Bolusiu Malawaszki :( no i mialam noc nieprzespana bo balam sie czy Przemo da rade z Zabrza dojechac dzis juz jestem wypoczeta, objedzona :evil_lol: (dzien babci + moje imieniny) i zadowolona ! no to ostatnie nie na dlugo bo za 2 h Przemo znowu wyjezdza :placz: Quote
Asiaczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Ajajaj, a to mnie ominęło i nas wszystkich, chyba... No to Koffana Elitesse - dużo ..... .... ... ... ... ... wpisz sobie Koffana, co tam chcesz, ja się podpiszę i życzonka sie spełnią, OK? :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: pzdr. Quote
Elitesse Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='Asiaczek']Ajajaj, a to mnie ominęło i nas wszystkich, chyba... No to Koffana Elitesse - dużo ..... .... ... ... ... ... wpisz sobie Koffana, co tam chcesz, ja się podpiszę i życzonka sie spełnią, OK? :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: pzdr. dziekuje slicznie :calus: :calus: mam nadzieje ze sie pospelniaja :) oj mam nadzieje ! Quote
Asiaczek Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Tylko nie mów głośno nikomu o tych swoich marzeniach, dobrze? Bo się rozniesie i wszyscy będą chcieli mieć to, co Ty! I życzenie może się nie spełnić, bo...za dużo chętnych!:lol: Pzdr. Quote
Honey Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji imienin ! :loveu: I zazdroszcze Ci oddzialu, wprawdzie bywam tam w okolicy relatywnie czesto ;) ale to za daleko by tam nalezec. A szkoda :p Quote
Elitesse Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='Honey']Wszystkiego najlepszego z okazji imienin ! :loveu: dziekuje !! :calus: I zazdroszcze Ci oddzialu, wprawdzie bywam tam w okolicy relatywnie czesto ;) ale to za daleko by tam nalezec. A szkoda :p ja tez mam kawalek ( ok 100 km) ale mysle ze warto !! przynajmniej traktuja mnie tam jako czlowieka a nie maszynke do placenia pieniedzy i bycia na kazde zawolanie :evil_lol: Quote
Honey Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Elitesse napisał(a): ja tez mam kawalek ( ok 100 km) ale mysle ze warto !! przynajmniej traktuja mnie tam jako czlowieka a nie maszynke do placenia pieniedzy i bycia na kazde zawolanie :evil_lol: Dokladnie tego Ci zazdroszcze ... :p Quote
Asiaczek Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 A skąd taki piękny zaśnieżony widoczek, co? Pzdr. Quote
Elitesse Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 dostalam od kolezanki kilka fotek z Trencina - gdzie Waciak skonczyl Championat Slowacji :multi: Watek w porownaniu o Caciba V1 kl.otwarta CAC i r.CACIB i Hibiscus Mengo celebration ktorego wystawialam :loveu: V2 / 4 kl.championow r.CAC i r.CACIB Quote
Elitesse Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Asiaczek napisał(a):Ale sobie poszalałaś! Pzdr. mam nadzieje ze skoro pierwsza wystawa w nowym sezonie tak dobrze poszla to nastepne beda jeszcze lepsze !!! :) Quote
Asiaczek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Hihihi, jak też tak sobie myślę... (vide: CAC-Kowno) Pzdr. Quote
Elitesse Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='Asiaczek']Hihihi, jak też tak sobie myślę... (vide: CAC-Kowno) Pzdr. inaczej byc nie moze !!! ( ja mam 9 championatow i Intera do skonczenia :eviltong: ) Quote
Asiaczek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Mam podobnie! A na dodatek mlode wilczki gonią stare... I trzeba szybciutko kończyc ze starszymi Championaty... eh... pzdr. Quote
Elitesse Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Asiaczku to nie mamy wyjscia !! Quote
malawaszka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Elitesse']inaczej byc nie moze !!! ( ja mam 9 championatow i Intera do skonczenia :eviltong: ) :crazyeye: fiu fiu no to będzie za co trzymać :kciuki: a potem :drinking: :razz: Quote
Asiaczek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Elitesse napisał(a):Asiaczku to nie mamy wyjscia !! Mamy. Po prostu musimy duuuuzo jeździć...i zdobywać te uprawnione punkty... Pzdr. Quote
Recommended Posts