Elitesse Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 juz przegrzebalam cale biurko Przema ( zabije mnie jak wroci ! :diabloti: ) i szuflade w ktorej trzymamy filmy, psia szafke... i nie wiem gdzie mam jeszcze szukac ??? Quote
Asiaczek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 ...w różnych szpargałach...? (o ile takowe posiadasz...) Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 wiesz ostatnio spanikowana szukalam takiej kosmetyczki w ktorej trzymam ringowki - bo cos mi tam bylo z niej potrzebne, przeszukalam psia szafke gdzie zwykle lezy nie ma, przeszukalam szafe gdzie jest psi transporter i koce nie ma, zajrzalam do plecaka z ktorym bylam na ostatniej wystawie i nie ma, w koncu wyslalam Przema zeby w aucie poszlukal choc na wystawie bylismy poltorej miesiaca wczesniej ! ale tez nie bylo !! co sie okazalo ? ze wyjmujac ksiazeczke zdrowia ktoregos z psow wyjelam ta kosmeyczke i polozylam NA WIERZCHU na szafce z pucharami :evil_lol: :evil_lol: i nic oproch pucharow i tj kosmetyczki tam NIE bylo !! nie powiem na glos co Przemo powiedzial :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 hahah ja tak ciągle czegoś szukam a lezy na wierzchu :angryy: Quote
Asiaczek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 No to prawem logiki, szukana płyta CD pewnie leży gdzieś na wierzchu!:evil_lol: Albo na swoim miejscu...:evil_lol::evil_lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Asiaczku - moze tu zagladniesz :roll: GRATULUJE Tobie i Felce maluszkow !! :multi: :multi: :multi: z pewnych wzgledow staram sie omijac Twoja galerie z daleka :placz: :placz: Quote
Asiaczek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Elitesse napisał(a):Asiaczku - moze tu zagladniesz :roll: GRATULUJE Tobie i Felce maluszkow !! :multi: :multi: :multi: z pewnych wzgledow staram sie omijac Twoja galerie z daleka :placz: :placz: Niesłusznie! Ja nie taka upierdliwa... A u Ciebie jestem prawie non-stop... (subskrypcja działa). Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Watek szykuje sie juz na nowy sezon wystawowy :) Quote
Asiaczek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Przypominam: Pan Wacław, a nie Watek... pzdr. Quote
Elitesse Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 ALBA ASTRA Elitesse ( Tess x Lanc ) :loveu: na spacerku hau hau nie uciekl ? hau hau hauuuuuuu Quote
Ka-Vanga Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Elitesse napisał(a):hau hau hauuuuuuu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Sliczna sunieczka :multi: , no i Watek widze, ze juz super sie przygotowywuje na wystawki :multi: . Quote
Elitesse Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Ka-Vanga napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Sliczna sunieczka :multi: , no i Watek widze, ze juz super sie przygotowywuje na wystawki :multi: . Waclawa musialam wyprac bo wczoraj po brzuch w blocko wpadl jak gonil za Zadra :diabloti: wiec mialam pretekst coby sie nad nim poznecac hihihi Quote
Elitesse Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 i jeszcze troszke Abi :) Zima jest BARDZO CIĘŻKĄ porą roku. Biedne sznaucerki muszą jeść patyczki. Na szczęście są dobrzy ludzie, którzy nie zapominają o zwierzętach i ustawiają w lesie karmniki dla sznaucerków. Quote
Asiaczek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Jak daleko od domu macie takiej fajoskie tereny do spacerków? Strrrrasznie Wam zazdroszczę... Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Asiaczek napisał(a):Jak daleko od domu macie takiej fajoskie tereny do spacerków? Strrrrasznie Wam zazdroszczę... Pzdr. to akurat baaardzo daleko od nas :) bo Abi mieszka w okolicach Lublina ( Parczew) ! Quote
Elitesse Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 jak ktos chce zobaczyc zabawy moich psiakow to zapraszam na http://sznauceraki.patrz.pl Quote
Asiaczek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Zobaczyłam... Olcia 2 razy znikała mi z pola widzenia; raz wróciła jak gdyby nigdy nic, a drugi raz - jak wróciła to została przyprowadzona do porządku i ... padła... i... koniec zabawy...:evil_lol: Jak w zyciu... Pzdr. Quote
Honey Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Elitesse']jak ktos chce zobaczyc zabawy moich psiakow to zapraszam na http://sznauceraki.patrz.pl Podgryzanie na dywanie :evil_lol: Mala pchla jest swietna ! :loveu: Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Elitesse']jak ktos chce zobaczyc zabawy moich psiakow to zapraszam na http://sznauceraki.patrz.pl buuahahahahah jakie głupawki dostaje :loveu: :lol: a jak Watek nią wali o podłogę :-o :evil_lol: twarda mała bestia :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Dlatego, że jest twarda, to przeżyje u Elitesse!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 male pieski nie maja u mnie latwo :diabloti: :diabloti: Watek mysli ze jest rottweilerem w koncu :evil_lol: Olcia robi trasy spacerowe takie jak sredniaki - bez taryfy ulgowej :eviltong: no i musi uczestniczyc w sadystycznych zabawach hihihi wlasnie probuje do lustraw skoczyc :crazyeye: :lol: Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 hahahaha ale masz wesoło :loveu: :loveu: :loveu: no i powinnaś nas fotkami zasypywać :mad: Olka szybko urośnie i nie będzie już taką małą pchłą :placz: Quote
Elitesse Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 ostatnio to o malo nie sikalam ze smiechu z malej - drzwi wejsciowe do mojego bloku sa z szyby no i Olcia sobie chciala w nie "wskoczyc" przywalila glowa oczywiscie i az siadla z wrazenia :lol: :lol: nie bardzo wiedzac co sie stalo teraz na wszelki wypadek stoi z boku i grzecznie czeka az otworze Quote
Recommended Posts