Elitesse Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 malawaszka napisał(a):hahahahahha u mnie szczeniak spał w tej szafce na kompa bo komp stoi pod biurkiem :lol: :lol: :lol: to ja musze kompa gdzies przestawic :lol: tylko nie mam gdzie bo pod biurkiem jest miejsce Watka do lezenia !! mala co chwile robila te podchody do Lanca bo to jego ulubione miejsce i za kazdym razem jak juz sobie przysnela na dobre ( boze jak ona chrapie !! :evil_lol: ) to Lanc sie orientowal w sytuacji i uciekal :diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 A co on taki niedotykalski? Przecież to sama przyjemność przytulić się do takiego czarnego, futrzanego, ciepłego, damskiego ciałka...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 A, zapomniałam dopisać: młodego... Pzdr. Quote
beria Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Elitesse napisał(a): Jaka mordka prześliczna :loveu: I niebieściutkie oczka :loveu: Żeby nie było doopka Lanca też całkiem, całkiem :cool3: Idę sobie zazdrościć w spokoju :razz: Quote
malawaszka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 beria napisał(a):doopka Lanca też całkiem, całkiem :cool3: ee tam :evil_lol: Quote
Elitesse Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Asiaczek napisał(a):A co on taki niedotykalski? Przecież to sama przyjemność przytulić się do takiego czarnego, futrzanego, ciepłego, damskiego ciałka...:evil_lol: Pzdr. on sie woli tulic do mojej poduszki, ewentualnie do mnie :cool3: wogole ostatnio caly czas by tylko spal ... ehh staruszek juz z niego wylazi a ta pogoda jeszcze to poteguje Quote
Elitesse Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 malawaszka napisał(a):ee tam :evil_lol: ja ci zaraz dam ! :mad: :mad: Quote
Toller Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Jakie to śłiczne, jak jest malutkie!! Szczerze mówiąc nigdy nie widziałam małych sznaucerków, a tu takie śliczności :multi: Quote
Honey Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Gratuluje powiekszenia psiej rodzinki ! Maly, czarny diabelek jest super :loveu: , zycze Ci, zeby piekna panna z niej wyrosla :) Quote
Elitesse Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Toller , Honey dziekuje za odwiedziny :multi: :loveu: Quote
Elitesse Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 zobaczcie jakie starocie znalazlam :loveu: wogole tych fot nie pamietam Quote
Asiaczek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 A to tylko Ty możesz powiedzieć, że zdjęcia są stare. Dla nas są nowe!:lol: Pzdr. Quote
malawaszka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 hahahaha zbiorowe maltretowanie martensów :evil_lol: Quote
Elitesse Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 i jeszcze troche malego Waciusia :loveu: ale mnie na wspomnienia dzis wzielo ehh Quote
Elitesse Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 na tych pierwszysch to Wacio z pierwszymi Zadrowymi dziecmi- czyli jakos czrewiec 2005 na tych drugich to pewno niedlugo po tym jak Wacio do nas przyjechal - moze maj 2005 ? Quote
malawaszka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: Waciuś miał urodzinki???? :razz: Quote
Elitesse Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 a tak kiedys lubil spac :eviltong: zastanawiam sie dlaczego mu przeszlo ? :roll: Quote
Elitesse Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 malawaszka napisał(a):hahahaha zbiorowe maltretowanie martensów :evil_lol: heh to byla ich ulubiona zabawka !! :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: Waciuś miał urodzinki???? :razz: tak, 1 stycznia :multi: Quote
malawaszka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 no to co się nie chwalisz!!!!! 100 lat Watku :loveu: :laola: :drinking: Luna tezk iedyś sypiała na oparciu i też przestała :placz: Quote
Asiaczek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Elitesse napisał(a):a tak kiedys lubil spac :eviltong: zastanawiam sie dlaczego mu przeszlo ? :roll: A nie spadał?:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Asiaczek napisał(a):A nie spadał?:lol: Pzdr. nie :) potem mial etap wchodzenia za to wlasnie lozko i stania tam po kilkanascie minut :cool3: moze dosyc juz tych wspominek co ? Quote
Elitesse Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 wiecie co nie moge znalezc plytki z fotami jak jeszcze mieszkalismy w poznaniu i poczatek jak meszkalismy tu ale byly z nami tylko lanc i Tess :placz: :placz: Quote
Asiaczek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Jutro się znajdzie, a to już niedlugo...!:lol: Pomóc Ci szukać? Pzdr. Quote
Recommended Posts