Ka-Vanga Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Elitesse napisał(a):yhm mam pewne watpliwosci :roll: :icon_roc: Buuuuuu, a juz chcialam sobie zrobic new image :placz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Quote
Asiaczek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ależ rób, rób... przynajmniej ten ogonek ...:evil_lol: Pzdr. Quote
malawaszka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Elitesse napisał(a):TZ podjal decyzje ( bo to juz jego dzialka nie moja) ze jakies takie male czarne moze zamieszkac z nami :eviltong: hahaha tak właśnie myślałam, że ta malizna to dlatego, żeby się Ciebie jakieś głupoty nie złapały jak Przema nie ma w domu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Elitesse Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Waciulek :loveu: malutka zmeczona zabawa tak zmeczona ze zabawa jej nie interesuje :eviltong: no i mnie obudzili Quote
Elitesse Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 dobrze ze na dywanie plam nie widac :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 ajjjj jaka ona słodka :loveu: :loveu: :loveu: chyba sie przestanę zarzekać, że nigdy miniatury nie kupie :evil_lol: Aga a jak ogólnie atmosfera wśród psów??? total luzik??? Quote
Elitesse Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Lanc nigdy szczeniakow nie lubil i staral sie trzymac z daleka co widac na zalaczonym obrazku :diabloti: choc mala go sobie upodobala :loveu: i jak tylko zlezie z lozka to ona za nim biega i gryzie go w nogi :evil_lol: Zadra tez trzyma dystans i woli sprawdzone kumpelki do zabawy a tu czarna plama :diabloti: obrabia zabawke Tess z Watkiem za to chca sie bardzo zaprzyjazniac :loveu: Quote
beria Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Jak masz fajnie z takim maluszkiem :loveu: Wacio będzie miał teraz koleżankę w tym samym rozmiarze :multi: Quote
Elitesse Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 beria napisał(a): Wacio będzie miał teraz koleżankę w tym samym rozmiarze :multi: i to chyba byl nasz glowny cel :) mala coraz bardziej sie rozkreca i stara sie brac udzial w szalenczych sredniakowych zabawach, na razie co prawda polega to na oszczekiwaniu i podgryzaniu lezacych ale zawsze to jakies uczestnictwo :evil_lol: Quote
beria Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Elitesse']aniolecek :loveu: Ząbki ma faktycznie jak aniołek :cool3: Quote
malawaszka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 skubałaś średniaki??? :razz: a mała pirania jest boska!!! ile teraz ma?:loveu: Quote
Elitesse Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='malawaszka']skubałaś średniaki??? :razz: skubalam Tess bo trza bylo przetestowac nowy trymer prostu z USA :evil_lol: no a pozatym czas najwyzszy bylo ja zaczac szykowac na lutowe Championy w Lesznie Zadra jeszcze wlochata biega ale lada dzien ja ogole tylko bo ona zle znosi trymowanie :roll: a Lanc byl ogolony po Zabrzu w pazdzierniku i cos wloski mu nie odrastaja :shake: a mała pirania jest boska!!! ile teraz ma?:loveu: 2 miesiace i 3 dni :eviltong: Quote
Elitesse Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 zimowy :diabloti: spacerek WSZYSTKO co lezalo na sciezce bylo godne uwagi :evil_lol: w lesie tez szperanie jej bylo w glowie i zaczepianie wojcia Wacia :) niestety zaczepianie bylo w takim tempie ze moj aparat nie nadazal :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Zimowe?!:crazyeye: No, chyba, że zimowe "inaczej"... pzdr. Quote
Elitesse Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Asiaczek napisał(a):Zimowe?!:crazyeye: No, chyba, że zimowe "inaczej"... pzdr. wiesz moj kalendarz mowi ze zima w pelni :multi: :diabloti: Quote
marisia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Elitesse']aniolecek :loveu: Chyba ma o jednego zęba za dużo :crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
Elitesse Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 marisia napisał(a):Chyba ma o jednego zęba za dużo :crazyeye::loveu::loveu::loveu: ona ma caly komplet za duzo :diabloti: :evil_lol: Quote
beria Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Elitesse napisał(a): Nie Marisiu, ząbków jest w sam raz :cool3: Elitesse napisał(a):ona ma caly komplet za duzo :diabloti: :evil_lol: Jak wypadną igiełki, będzie lepiej ;) Gdzie nowe fotki :cool3: ZWŁASZCZA z ciocią :eviltong: Quote
Elitesse Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 beria napisał(a): Gdzie nowe fotki :cool3: ZWŁASZCZA z ciocią :eviltong: beda dzisiaj :) caly weekend u mnie padalo wiec byly tylko ekspresowe spacerki bo malej deszcz niezbyt odpowiada, ale teraz jak na razie jest "ladna" pogoda :) Quote
Elitesse Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 efekt dziesiejszego spacerowania (oprocz spodni do kolan w blocie :diabloti: ) Quote
Asiaczek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Co taki mizerny efekt spacerku?! Pewnie tak się umazałaś w błocie, że już zdjęć nie chciało Ci się robic? pzdr. Quote
Elitesse Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Asiaczek napisał(a):Co taki mizerny efekt spacerku?! Pewnie tak się umazałaś w błocie, że już zdjęć nie chciało Ci się robic? pzdr. reszta wyszla bardzo niewyrazna :( pokaze wam co robia moje psy jak mama siedzi przy kompie :eviltong: ucieknie czy nie ucieknie ? :roll: nie uciekl klade sie ! :multi: na jednym boczku... i na drugim :loveu: ehh jednak sobie psozedl :placz: Quote
malawaszka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 hahahahahha u mnie szczeniak spał w tej szafce na kompa bo komp stoi pod biurkiem :lol: :lol: :lol: Aga - ONA ma za dużo o jednego zęba, za duże uszy, krzywy ogon, 5 łap i wogóle jest beznadziejna :roflt: :evil_lol: Quote
Recommended Posts