Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beria napisał(a):
O Jezu, ale ślicznotka :loveu: :loveu: :loveu:
Przerzucasz się ze średniaków na mini :cool3:

a gdzie tam ! nie ma to jak swirniety sredniak !! :loveu:
ale to tak jakos samo wyszlo ... :roll: :evil_lol:

Posted

Ja tam nadal nie wiem, czy to małe zostaje? Elitesse zapiera się wszystkimi łapami, ze rozmiaru nie zmienia, no to co to znaczy...? Czy to jest jasno napisane? Może dla co poniektórych tak, bo "siedzicie" w swojej rasie, ale ja aż taka zorientowana nie jestem...
Pzdr.

Posted

[quote name='marisia']A tera będzie hodować pośrednie i w łatki :loveu: :loveu: :loveu: .

buahaha co za dociekania :)
mala zostaje chociaz nie byla planowana
zreszta tak jak i pozostale psy :evil_lol:
dziwnie to sie u nas dzieje ze to co planowane (psy) nie wychodzi
tak bylo z faraonem, tak bylo i z czarna sredniaczka...

kolejnej miniatury miec nie chcialam, Wacio mi w zupelnosci wystarczy do tulenia :loveu: wogole nowy pies zostal odlozony na pozniej w zwiazku z niezrealizowanymi planami nowego domu :roll:
ale nie zawsze dzieje sie tak jakbym tego chciala :)
dawno dawno temu zakochalam sie w czranym miniaturowym piesku Gloris KISS IN THE RING
widzialam go w poznaniu jak wygrywal Zwyciestwo Europy
widzialam i pozniej szperajac w internecie i tak sobie myslalam ze jakbym miala miec mini czarna to tylko po nim ! nic innego w gre nie wchodzilo !
nawet mialam do rosjan pisac czy planuja jakis miot po nim bo pies swoje lata ma
az tu pewnego dnia kolezanka mi pisze ze pokryla swoja suczke tym wlasnie psem a ja prawie spadlam z krzesla :-o
czekalismy spokojnie na rozwoj wydazen no i koniec koncow TZ podjal decyzje ( bo to juz jego dzialka nie moja) ze jakies takie male czarne moze zamieszkac z nami :eviltong: ale juz kategorycznie miz apowiedzial ze zdanych nowych psow przez najblizsze kilka lat :diabloti:

Posted

Elitesse napisał(a):
........ ale juz kategorycznie miz apowiedzial ze zdanych nowych psow przez najblizsze kilka lat :diabloti:

Do następnego razu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
A innego imienia to sie juz nie dalo wymyslec nie :eviltong: .

.

nie :evil_lol: :evil_lol: przy obie bede ja olala nazywac coby sie nikomu nie pomylilo :diabloti: