malawaszka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: ohhhhh cudo!!!!!! Quote
beria Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 O Jezu, ale ślicznotka :loveu: :loveu: :loveu: Przerzucasz się ze średniaków na mini :cool3: Quote
Asiaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 No właśnie. Maleństwo na stałe...? Zmieniasz rozmiary? Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 beria napisał(a):O Jezu, ale ślicznotka :loveu: :loveu: :loveu: Przerzucasz się ze średniaków na mini :cool3: a gdzie tam ! nie ma to jak swirniety sredniak !! :loveu: ale to tak jakos samo wyszlo ... :roll: :evil_lol: Quote
marisia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Elitesse'] WOW - jaka śliczna mała czarna a ciekawe kto kogo tak zmęczył ? Quote
Asiaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Elitesse - powiedziałaś "A", to teraz mów cały alfabet, jak na spowiedzi... Pzdr. Quote
malawaszka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Asiaczku przecież Aga już wsio powiedziała i udokumentowała fotkami :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ja tam nadal nie wiem, czy to małe zostaje? Elitesse zapiera się wszystkimi łapami, ze rozmiaru nie zmienia, no to co to znaczy...? Czy to jest jasno napisane? Może dla co poniektórych tak, bo "siedzicie" w swojej rasie, ale ja aż taka zorientowana nie jestem... Pzdr. Quote
malawaszka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 no nie zmienia bo średniaki dalej ma ;) :razz: Quote
marisia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='malawaszka']no nie zmienia bo średniaki dalej ma ;) :razz: A tera będzie hodować pośrednie i w łatki :loveu: :loveu: :loveu: . Quote
Elitesse Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='marisia']A tera będzie hodować pośrednie i w łatki :loveu: :loveu: :loveu: . buahaha co za dociekania :) mala zostaje chociaz nie byla planowana zreszta tak jak i pozostale psy :evil_lol: dziwnie to sie u nas dzieje ze to co planowane (psy) nie wychodzi tak bylo z faraonem, tak bylo i z czarna sredniaczka... kolejnej miniatury miec nie chcialam, Wacio mi w zupelnosci wystarczy do tulenia :loveu: wogole nowy pies zostal odlozony na pozniej w zwiazku z niezrealizowanymi planami nowego domu :roll: ale nie zawsze dzieje sie tak jakbym tego chciala :) dawno dawno temu zakochalam sie w czranym miniaturowym piesku Gloris KISS IN THE RING widzialam go w poznaniu jak wygrywal Zwyciestwo Europy widzialam i pozniej szperajac w internecie i tak sobie myslalam ze jakbym miala miec mini czarna to tylko po nim ! nic innego w gre nie wchodzilo ! nawet mialam do rosjan pisac czy planuja jakis miot po nim bo pies swoje lata ma az tu pewnego dnia kolezanka mi pisze ze pokryla swoja suczke tym wlasnie psem a ja prawie spadlam z krzesla :-o czekalismy spokojnie na rozwoj wydazen no i koniec koncow TZ podjal decyzje ( bo to juz jego dzialka nie moja) ze jakies takie male czarne moze zamieszkac z nami :eviltong: ale juz kategorycznie miz apowiedzial ze zdanych nowych psow przez najblizsze kilka lat :diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Elitesse napisał(a):malutka to Olcia A innego imienia to sie juz nie dalo wymyslec nie :eviltong: . Aga przeslodki maluch :multi: . Quote
marisia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Elitesse napisał(a):........ ale juz kategorycznie miz apowiedzial ze zdanych nowych psow przez najblizsze kilka lat :diabloti: Do następnego razu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Quote
marisia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Życzę Wam aby mała wyrosła tak pięknie jak tatuś :Cool!: :Cool!: :Cool!: . Quote
Elitesse Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Ka-Vanga napisał(a):A innego imienia to sie juz nie dalo wymyslec nie :eviltong: . . nie :evil_lol: :evil_lol: przy obie bede ja olala nazywac coby sie nikomu nie pomylilo :diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Znaczy tak: Olcia, miniatura, czarna, po Glorisach...zostaje... No to...BRAWO!!!!!!!!! Sukcesów!!!! Pzdr. Quote
Ka-Vanga Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Asiaczek napisał(a):Znaczy tak: Olcia... Nie mylic ze mna :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Quote
Elitesse Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Ka-Vanga napisał(a):Nie mylic ze mna :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . chyba ze sie na czarno przefarbujesz ... i dorobisz sobie ogonek !! :eviltong: Quote
Asiaczek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ka-Vanga - ale ja do Ciebie zwracam się nie "Olcia", tylko "Ola".Raczej nie pomylę... Pzdr. Quote
Ka-Vanga Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Elitesse napisał(a):nie :evil_lol: :evil_lol: przy obie bede ja olala nazywac coby sie nikomu nie pomylilo :diabloti: hahahaha :eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Elitesse napisał(a):chyba ze sie na czarno przefarbujesz ... i dorobisz sobie ogonek !! :eviltong: Myslisz, ze by mi pasowalo :cool3: . Quote
Ka-Vanga Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Asiaczek']Ka-Vanga - ale ja do Ciebie zwracam się nie "Olcia", tylko "Ola".Raczej nie pomylę... Pzdr. Asiaczku spokojn ie to tylko takie zarty :). Quote
Elitesse Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Ka-Vanga napisał(a):Myslisz, ze by mi pasowalo :cool3: . yhm mam pewne watpliwosci :roll: :icon_roc: Quote
Recommended Posts